سوال 4 ادبیات کنکور 98 رشته هنر
-
SEPEHR ALIZADEH همش الگو خریدم :confused_face:
-
SEPEHR ALIZADEH با سه تا اشتباه نمیشه که گفت یکی بده یا خوبه ممکنه پیش همینطوری که برا هر دبیری پیش بلاخره موقع ضبط اشتباه پیش میاد
همایش های آرش هم فاقد اشتباه نبودن اما این دلیل نمیشه که بگیم خوب نیستن چون اشتباه داشتن81Sobhan آخه همینا نیستن فقط
تا به حال قرابتاش رو زدی
اون سوالایی که از کنکور یا قلمچی اومده همیشه درسته
سوالایی که خودش داده نصفش یا دلیلش الکیه
یا اصلا مفهوم به شعر نمیخوره
من برای دریافت سبطی چرا چیزی نگفتم
با این که اون هم توی کاد خراب کاری کم نکرد -
H_R شما هم اگه با نشر الگو راحتی نمیخواد هزینه کنی دوباره کتاب بخری همون رو فیکس شو من تضمین درصد بالا 60 به شما میدم اگه این درصدو نزدی بیا یقه منو بگیر
-
H_R شما هم اگه با نشر الگو راحتی نمیخواد هزینه کنی دوباره کتاب بخری همون رو فیکس شو من تضمین درصد بالا 60 به شما میدم اگه این درصدو نزدی بیا یقه منو بگیر
81Sobhan خدایی بالای ۶۰ خوبه؟
من بالای ۷۵ میزنم، هنوز در جنگم چی بخونم درستش کنم -
81Sobhan آخه همینا نیستن فقط
تا به حال قرابتاش رو زدی
اون سوالایی که از کنکور یا قلمچی اومده همیشه درسته
سوالایی که خودش داده نصفش یا دلیلش الکیه
یا اصلا مفهوم به شعر نمیخوره
من برای دریافت سبطی چرا چیزی نگفتم
با این که اون هم توی کاد خراب کاری کم نکردSEPEHR ALIZADEH دیروز هم یکی از دوستان تاپیک زده بود و داشت از بدی سبطی میگفت
دوما مفهوم شعر به علاقه مولف بستگی داره ؟ شما قرابت کنکور رو زدی ؟ همینجا که داشتیم تحلیل میکردیم نمونش اومد که گزینه ای که به شعر ربط کمتری داشت مد نظر مولف بوده -
نظرتون چیه بیاین سوال بعدی :|
-
81Sobhan خدایی بالای ۶۰ خوبه؟
من بالای ۷۵ میزنم، هنوز در جنگم چی بخونم درستش کنمSEPEHR ALIZADEH بالا 60 ی بازه از 60 تا 100 رو در بر میگیره
-
SEPEHR ALIZADEH دیروز هم یکی از دوستان تاپیک زده بود و داشت از بدی سبطی میگفت
دوما مفهوم شعر به علاقه مولف بستگی داره ؟ شما قرابت کنکور رو زدی ؟ همینجا که داشتیم تحلیل میکردیم نمونش اومد که گزینه ای که به شعر ربط کمتری داشت مد نظر مولف بوده81Sobhan بدی سبطی مربوط به بحث تعویق کنکور بود حاجی
من خودم چند بار از غلطاش تاپیک زدم 😑 -
81Sobhan بدی سبطی مربوط به بحث تعویق کنکور بود حاجی
من خودم چند بار از غلطاش تاپیک زدم 😑SEPEHR ALIZADEH باشه دیگه تو گیر دادی به عبدالمحمدی اصلا عبدالمحمدی یزید زمانه
برو با سبطی خوش باش چه بحثیه نه عبدالمحمدی به من پول نه سبطی فقط گفتم قضاوت نکن -
SEPEHR ALIZADEH باشه دیگه تو گیر دادی به عبدالمحمدی اصلا عبدالمحمدی یزید زمانه
برو با سبطی خوش باش چه بحثیه نه عبدالمحمدی به من پول نه سبطی فقط گفتم قضاوت نکناین نظر من بود
حالا شما قبول نکن
فرقی به حال من نمیکنه حاجی
بریم سوال بعدی