این چرا این جوری گفته؟
-
بچه ها چرا این جا این سوال شده گ١؟ -
بچه ها چرا این جا این سوال شده گ١؟honeyghandhastigh8190 Gh
من فیزیکم زیاد خوب نیست ولی اینو با توجه به باقیمانده هایی که از قبل تو ذهنم مونده میگم خب فاصله ی بین ۳۰ و ۶۰ به دو قسمت تقسیم شده که اگه ببینی فاصله ی هر قسمت ۱۵ عدد هست و بعد هم اگر دقت کنین می بینین که عقربه از عدد ۴۵ هم رد شده و حدودا میگیریم ۵۰ و چون خطا ی اندازه گیری وسایل مدرج نصف دقت هست باید دقت رو که عدد ۱۵ هست به دو تقسیم کنیم که میشه هفت و نیم ولی نمیشه بنویسیم ۵۰ مثبت منفی ۷.۵ می دونی چرا؟
چون مرتبه ی اعشار خطا ی اندازه گیری باید با مرتبه ی اعشار عدد ۵۰ برابر باشه
این برداشت من بود بازم به نظرم اگه بقیه هم نظرشونو بگن بهتره خدای نکرده اشتباه نگفته باشم
تجربیا -
honeyghandhastigh8190 Gh
من فیزیکم زیاد خوب نیست ولی اینو با توجه به باقیمانده هایی که از قبل تو ذهنم مونده میگم خب فاصله ی بین ۳۰ و ۶۰ به دو قسمت تقسیم شده که اگه ببینی فاصله ی هر قسمت ۱۵ عدد هست و بعد هم اگر دقت کنین می بینین که عقربه از عدد ۴۵ هم رد شده و حدودا میگیریم ۵۰ و چون خطا ی اندازه گیری وسایل مدرج نصف دقت هست باید دقت رو که عدد ۱۵ هست به دو تقسیم کنیم که میشه هفت و نیم ولی نمیشه بنویسیم ۵۰ مثبت منفی ۷.۵ می دونی چرا؟
چون مرتبه ی اعشار خطا ی اندازه گیری باید با مرتبه ی اعشار عدد ۵۰ برابر باشه
این برداشت من بود بازم به نظرم اگه بقیه هم نظرشونو بگن بهتره خدای نکرده اشتباه نگفته باشم
تجربیاParimah Aghajani بعدش هم نمی تونیم بگیم ۵۰ و نیم چون دقت ما در حد ۱۵ که کمترین مقدار قابل اندازه گیر یه بنابراین گزینه هایی که عدد پنجاه ونیم رو دارن رد میشن
-
بچه ها چرا این جا این سوال شده گ١؟ -
honeyghandhastigh8190 Gh الان جواب درست كدوم گزينس؟
@Fatemeh_Baghaee به نظر من که همون گزینه ۱ میشه دیگه
-
@Fatemeh_Baghaee به نظر من که همون گزینه ۱ میشه دیگه
Parimah Aghajani اره ديگه همين درسته چون در گزينه سه و چهار دوبار با شك عدد گفته شده چون خود ٥٠ رو در موردش شك داريم و دوباره نبايد بنويسه ٥٠/٥ پس غلطه و گزينه دو هم نيست چون مرتبه خطا اندازه گيرى بزرگتر از مرتبه ٥٠ است پس هفت و نيم رو به بالا رند ميشه و همون گزينه يك بدست ميايد آقاى يارى اين مورد رو عالى توضيح دادند
-
Parimah Aghajani اره ديگه همين درسته چون در گزينه سه و چهار دوبار با شك عدد گفته شده چون خود ٥٠ رو در موردش شك داريم و دوباره نبايد بنويسه ٥٠/٥ پس غلطه و گزينه دو هم نيست چون مرتبه خطا اندازه گيرى بزرگتر از مرتبه ٥٠ است پس هفت و نيم رو به بالا رند ميشه و همون گزينه يك بدست ميايد آقاى يارى اين مورد رو عالى توضيح دادند
@Fatemeh_Baghaee ببخشین منظورتون چیه گفتین با شک گفته؟
-
@Fatemeh_Baghaee ببخشین منظورتون چیه گفتین با شک گفته؟
@Parimah-Aghajaniاستاد يارى اينطورى توضيح دادند كه گفتند ما الان درجه بندىمون ١٥ تا ١٥ تا است و درجه هاى ما روى ٣٠ و ٤٥ و ٦٠ است و عقربه ما مقدارى از ٤٥ عبور كرده و به طور تقريبى ميگوييم ٥٠ ولى باز هم مطمعن نيستيم كه عقربه دقيقا رو ٥٠ باشه پس داريم با شك ٥٠ رو ميگيم و اين اولين و آخرين شك ما است و ديگه حق نداريم عدد ديگه اى رو با شك در كنار اين بياريم و اگه ما بگيم٥٠/٥ دو بار رقم با شك گفتيم چون خود ٥٠ رو در موردش شك داشتيم و حالا دوباره ٠/٥ رو هم آورديم پس دو مرتبه با شك گفتيم.
-
@Parimah-Aghajaniاستاد يارى اينطورى توضيح دادند كه گفتند ما الان درجه بندىمون ١٥ تا ١٥ تا است و درجه هاى ما روى ٣٠ و ٤٥ و ٦٠ است و عقربه ما مقدارى از ٤٥ عبور كرده و به طور تقريبى ميگوييم ٥٠ ولى باز هم مطمعن نيستيم كه عقربه دقيقا رو ٥٠ باشه پس داريم با شك ٥٠ رو ميگيم و اين اولين و آخرين شك ما است و ديگه حق نداريم عدد ديگه اى رو با شك در كنار اين بياريم و اگه ما بگيم٥٠/٥ دو بار رقم با شك گفتيم چون خود ٥٠ رو در موردش شك داشتيم و حالا دوباره ٠/٥ رو هم آورديم پس دو مرتبه با شك گفتيم.
-
@Fatemeh_Baghaee ممنونم حالا این شک ها رو فهمیدم
من فیلماشونو ندیده بودم برای همین نفهمیدم ببخشین -
@Fatemeh_Baghaee ❤❤❤
-
جواب نهاییش چند شده
-
جواب نهاییش چند شده
دکتر علی ف شده گزینه ۱
-
دکتر علی ف شده گزینه ۱
Parimah Aghajani چرا 2 نشده
-
Parimah Aghajani چرا 2 نشده
دکتر علی ف چون در گزینه ی ۲ مرتبه ی اعشار خطای اندازه گیری با مرتبه ی عدد ۵۰ مون برابر نیست برای همینه که این گزینه رو به خاطر عدد۷.۵ رد می کنیم
-
ممنون از همه
-
ممنون از همه
honeyghandhastigh8190 Gh خواهش
-
@Fatemeh_Baghaee ممنونم حالا این شک ها رو فهمیدم
من فیلماشونو ندیده بودم برای همین نفهمیدم ببخشین