گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
@Dr-Aryan
یه مثال
شما میدونید صبحا چه درسی رو بخونید بازده بیشتری داره؟ -
@Z-H-Z
موفق باشید -
nima H در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
@Dr-Aryan
یه مثال
شما میدونید صبحا چه درسی رو بخونید بازده بیشتری داره؟عزیز من بحث نکن دیگ شاید من ریاضی صبحا بازده بیشتری دارم اما شما زیست
@Dr-Aryan
درگیرین با خودتون چرا :|
بحث نکردیم
اونی آدمی که بگیره حرفمو هم نمیگه احتمالا
پیشنهادم این بود واسه اینکه تاپیکتون بگیره بهتره دقیق تر گزارش بدین -
@Dr-Aryan
خب بشه
گزارش کاره دیگه
زوری که نمیخوان گزارش کار بدن -
nima H شما هرجور دوس داری گزارش بده بقیه هم اگ دوس داشتن از پیشنهاد شما استفاده میکنن لطفا قوانین رو هم مطالعه کنید و اسپم ندید
یاعلی@Dr-Aryan
راستش حس میکنم اسپم بودن یا نبودن پیاممو باید ناظم و ادمینا تعیین کنن
منم کنکوری نیستم
میل خودتونه. هر جور دوست دارید گزارش بدین (اگه بلد باشید یا بخواین گزارش بدین البته)
به هر حال ممنونم از تاپیکتون
امیدوارم پایدار باشه -
@Dr-Aryan
منم کنکوری نیستم
میل خودتونه. هر جور دوست دارید گزارش بدین (اگه بلد باشید یا بخواین گزارش بدین البته)
امیدوارم پایدار باشه -
بده به نظرتون دارن راهنمایی میکنن؟؟
تو حیطه ای که ما داریم تلاش میکنیم به موفقیت رسیدن و باید از راهنماییاشون نهایت استفاده رو ببریمZDM در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
بده به نظرتون دارن راهنمایی میکنن؟؟
تو حیطه ای که ما داریم تلاش میکنیم به موفقیت رسیدن و باید از راهنماییاشون نهایت استفاده رو ببریمدقیقا
-
سلام دوستان شاید یکم زود باشه واسه گزارش دادن
اصلا مدرسه چه یه ساعت چه ۶ ساعت کل انرژی اون روزو میگیره
از ساعت ۸/۵ تا ۱۰ کلاس فیزیک داشتیم مباحث اولیه حرکت شناسی
بعد استراحت کوتاه
جزوه نویسی و خوندن درسای مدرسه : ریاضی :تابع و فیزیک :حرکت شناسی و فارسی : آرایه (انصافا این کارا رو هم خیلی وقت گیر بود)
از ۸ تا ۹:۴۵ تحلیل تستهای عمومی آزمون ۱۰ مرداد
یه کار مهمیم که امروز انجام دادم و خیلی خرسندم : برنامه ریزیمو واسه تا آخر تابستون رفرش کردم
خیلی سخته از روی مانیتور بخوایم کتابای درسی مونو بخونیم. -
خب بچه ها امروز از 7:30 که بیدار شدم از 8 تا 10:45 کلاس فارسی و فیزیک داشتم. بعدش تا ساعت شیش دو تا تایم یه ساعت و نیمی شیمی و فیزیک خوندم. شیمی ده تا ایستگاه بهمن بازرگانی از فصل دو یازدهم و فیزیک یه چهارم درسنامه فصل ۲ دهم. بعدش یه ساعت دینی خوندم. الانم که پنج تا تست قرابت کار کردم
ببخشید اگه کامل نبود اولین بار تو عمرمه گزارش کار مینویسم:/ -
@Dr-Aryan
منم کنکوری نیستم
امیدوارم پایدار باشه -
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]
@Dr-Aryan سلام زهرا هستم ورودی دوازدهم
منم پایم -
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]
-
سلام
ببخشید من یکم سرم درد میکنه نمیتونم امشب دخترونه طور بنویسم
انشالله دفعات بعدی
امروز: 6/30+48T (کم بود ولی چن روزه ذهنم درگیر ی موضوعیه..)
برام دعا کنین بچه ها خیلی گیرم این چن روزه...
میخاستم بیشتر بخونم هنوز ولی دیگه سرم داره منفجر میشه
شب همتون خوش