Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
Khob man nemidonesam ️️ Vampire_Hunter
-
سلام خسته نباشید و خدا قوت برای تمامی عوامل دوست داشتنی آلا خواهشم اینکه به اقای طلوعی به اطلاع برسانید پیش 2 و قسمت های از دوم و سوم که درس های درصد آور هستش تا کنکور تدریس کنن یه دنیا ممنون میشم
-
@ادمين bebakhshid soal akhar to vidoe 101 ke mal kharej riyazi 93 hast javab 160 mishe va rah fek konam ghalat bayad bashe
-
سلام من خيلي سبز جمع بندي رو دارم برا امسال اونم ١٦٠ اورده و استاد هم درست پاسخ دادن
-
maryam1370 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام من خيلي سبز جمع بندي رو دارم برا امسال اونم ١٦٠ اورده و استاد هم درست پاسخ دادن
-
Alireza Kafi منظورتون انیشتین هست؟؟اون فقط تست تلیفی داره
-
Alireza Kafi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo خیلی سبز که عکس ادیسون روشه؟؟؟کتاب خوبیه؟
از ایشون بپرسین maryam1370
-
جلسه ی 90
ویژگی های ماده (قسمت اول)
مدت زمان حدود نیم ساعت
_معرفی چگالی و یکاهای آن
_تبدیل یکاهای پرکاربرد به یک دیگر
_فرمول حجم برخی از اشکال هندسی پر کاربرد مانند کره استوانه و...
_طریقه ی به دست آوردن حجم یک شی مشخص(تئوری)
_چگالی آلیاژ (مخلوط)
_پیدا کردن حجم حفره
_حل 5 تست شامل 1 تست تالیفی و تست های ریاضی95،ریاضی93،ریاضی94 خارج کشور و ریاضی 95 خارج کشور
تشریح کامل هر یک از این 5 تست و ارائه ی نکات در خلال مسائلhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5974
@ادمین -
maryam1370 همون که عکس ادیسون روشه؟که دو جلده؟
-
سلام فيلم بعدي نور و اينه كي مياد
-
بچه ها یه سوال بالابر های هیدرولیکی از کتاب حذف شده عایا اخه استاد توضیح نداد
-
سلام پس چرا بقیه فیلمها نمیاد؟
-
حامد يسلياني
سلام تازه دیشب پریشب 2 قسمت اومده -
عالیه ! خیلی خبر خوبی دادین !
-
M.an در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است: