تست 194 زیست داخل 98
-
بچه ها برنامه خوب برای QR کد چی خوبه ؟؟؟
-
MAHSAA26 متوجه نشدم، میشه یکم توضیح بدی؟
Chekav Chekav فارسی نوشتنش
ای دی پی
ADP -
ای دی پی
ADP -
آقا مهران الان کراتین فسفات پس منبع انرژی نیست درسته؟!
mehranmirzaeiHesam Mohammadi
چرا کراتین فسفات هم منبع انرژی بحساب میاد .
کراتین موجود در ادرار حاصل استفاده ADP از فسفات این ماده برای تولید ATP هستش. -
ای دی پی
ADPMAHSAA26 وای
️
️
-
mehranmirzaei اگه شکل رو دانلود کنیم اشکال داره؟
@Z-H-Z کدوم شکل ؟
-
Hesam Mohammadi
کراتین موجود در ادرار حاصل استفاده ADP از فسفات این ماده برای تولید ATP هستش.mehranmirzaei در تست 194 زیست داخل 98 گفته است:
Hesam Mohammadi
کراتین موجود در ادرار حاصل استفاده ADP از فسفات این ماده برای تولید ATP هستش.پس اونجا اگه قید استفاده میکرد کار خراب میشد درسته؟!
-
mehranmirzaei در تست 194 زیست داخل 98 گفته است:
Hesam Mohammadi
کراتین موجود در ادرار حاصل استفاده ADP از فسفات این ماده برای تولید ATP هستش.پس اونجا اگه قید استفاده میکرد کار خراب میشد درسته؟!
Hesam Mohammadi
آره اگه قید "فقط" یا تنها رو استفاده میکرد کار غلط میشد چون شما ساختار کراتین فسفات رو نخوندین پس نمیتونه زیاد بپیچونه -
Hesam Mohammadi
آره اگه قید "فقط" یا تنها رو استفاده میکرد کار غلط میشد چون شما ساختار کراتین فسفات رو نخوندین پس نمیتونه زیاد بپیچونهmehranmirzaei در تست 194 زیست داخل 98 گفته است:
Hesam Mohammadi
آره اگه قید "فقط" یا تنها رو استفاده میکرد کار غلط میشد چون شما ساختار کراتین فسفات رو نخوندین پس نمیتونه زیاد بپیچونهمتوجه شدم ممنون
-
Hesam Mohammadi
آره اگه قید "فقط" یا تنها رو استفاده میکرد کار غلط میشد چون شما ساختار کراتین فسفات رو نخوندین پس نمیتونه زیاد بپیچونهmehranmirzaei عه آهاااا ممنون
-
mehranmirzaei در تست 194 زیست داخل 98 گفته است:
Hesam Mohammadi
آره اگه قید "فقط" یا تنها رو استفاده میکرد کار غلط میشد چون شما ساختار کراتین فسفات رو نخوندین پس نمیتونه زیاد بپیچونهمتوجه شدم ممنون
Hesam Mohammadi خواهش میکنم
-
mehranmirzaei عه آهاااا ممنون
MAHSAA26
خواهش میکنم -
@Z-H-Z کدوم شکل ؟
mehranmirzaei منظورم عکس تحلیله آخه بنظرم از کتاب کامل تره