گفت و گو با سلول های بنیادی
-
بسم الله الرحمن الرحیم
اینجا همون جاییه که گفته بودم!هر حرف یا سوالی درباره سلول های بنیادی و مطالب مربوط به اون داشتین،میتونینی اینجا بپرسین!
اینجا همون جاییه که میتونید بی واسطه با خود سلول های بنیادی حرف بزنید!
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاءBio تاپیک جذابیست
-
Bio تاپیک جذابیست
-
Bio فرق یه سلول تمایز یافته بنیادی با تمایز نیافتش چیه؟ یعنی اون تمایز یافته چی میتونه باشه؟
-
Bio فرق یه سلول تمایز یافته بنیادی با تمایز نیافتش چیه؟ یعنی اون تمایز یافته چی میتونه باشه؟
-
Bio مرسی
-
Bio مرسی
-
خانومِ_دوست_داشتنی خیلی ممنون حتما استفاده میکنم،ولی قرار بود حرفا رو اینجا بزنیما!!
-
خانومِ_دوست_داشتنی خیلی ممنون حتما استفاده میکنم،ولی قرار بود حرفا رو اینجا بزنیما!!
Bio بله معذرت ...!!!!!!!
ارسال که کردم یادم اومد..! -
Bio بله معذرت ...!!!!!!!
ارسال که کردم یادم اومد..!خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم
-
خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم
Bio میشه یکم درباره همینکه میگین درحالز زیست شناس شدن هستید توضیح بدید؟
-
Bio میشه یکم درباره همینکه میگین درحالز زیست شناس شدن هستید توضیح بدید؟
خانومِ_دوست_داشتنی چه توضیحی؟
-
خانومِ_دوست_داشتنی چه توضیحی؟
Bio خب چطوری اخه شما گفتین المپیادی هستین یعنی دانشگاه نمیرین؟
تو کدوم شهرین و کجاها امکانش هست و معرفی رشته و ...! -
Bio خب چطوری اخه شما گفتین المپیادی هستین یعنی دانشگاه نمیرین؟
تو کدوم شهرین و کجاها امکانش هست و معرفی رشته و ...!خانومِ_دوست_داشتنی نه دانشگاه نمیرم!
امکان المپیادی شدن هم توی همه ایران هست -
خانومِ_دوست_داشتنی نه دانشگاه نمیرم!
امکان المپیادی شدن هم توی همه ایران هستBio خب؟لطفا کامل بگین من اشنایی زیادی باهاش ندارم
-
Bio خب؟لطفا کامل بگین من اشنایی زیادی باهاش ندارم
خانومِ_دوست_داشتنی فک کنم یبار دیگه براتون توضیح داده باشم!
سمپاد هر سال توی چند رشته تخصصی مثل:زیست،سلول بنیادی،ریاضی،فیزیک،شیمی،نجوم و... بیت دانش آموزای دهم و یازدهم،یه مسابقه تخصصی برگزار میکنه،که سه مرحله داره!و در آخر به نفرات برتر مدال میده که امتیازای خودشو داره -
خانومِ_دوست_داشتنی فک کنم یبار دیگه براتون توضیح داده باشم!
سمپاد هر سال توی چند رشته تخصصی مثل:زیست،سلول بنیادی،ریاضی،فیزیک،شیمی،نجوم و... بیت دانش آموزای دهم و یازدهم،یه مسابقه تخصصی برگزار میکنه،که سه مرحله داره!و در آخر به نفرات برتر مدال میده که امتیازای خودشو دارهBio نه اولین باره میپرسم...
امسال بود منم رفتم ولی اون زیست ازمایشگاهی بود..! بخاطر علاقم به ازمایشگاه رفتم نمیدونستم پشتش همچین چیزاییه
البته که به لطف کرونا لغو شد خب..درهرحال ممنونم -
Bio نه اولین باره میپرسم...
امسال بود منم رفتم ولی اون زیست ازمایشگاهی بود..! بخاطر علاقم به ازمایشگاه رفتم نمیدونستم پشتش همچین چیزاییه
البته که به لطف کرونا لغو شد خب..درهرحال ممنونمخانومِ_دوست_داشتنی نه قطعا اونی که شما رفتین نبوده!چون نه اسمش آزمایشگاهیه و نه لغو شد!
-
بسم الله الرحمن الرحیم
اینجا همون جاییه که گفته بودم!هر حرف یا سوالی درباره سلول های بنیادی و مطالب مربوط به اون داشتین،میتونینی اینجا بپرسین!
اینجا همون جاییه که میتونید بی واسطه با خود سلول های بنیادی حرف بزنید!
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاءBio
سلام
چ تاپیک خوبی
اتفاقا من خیلی سوال داشتم در این زمینه
من تو یه انجمن دانشجویی در این زمینه فعالیت می کنم
می خواستم بپرسم برای تولید محتوای علمی و ارائه اون به سایر دانشجوها چه کارایی رو پیشنهاد می کنید؟
یه کارایی که جذاب هم باشه و علاقمند تر کنه دانشجوها رو به تحقیقات -
Bio
سلام
چ تاپیک خوبی
اتفاقا من خیلی سوال داشتم در این زمینه
من تو یه انجمن دانشجویی در این زمینه فعالیت می کنم
می خواستم بپرسم برای تولید محتوای علمی و ارائه اون به سایر دانشجوها چه کارایی رو پیشنهاد می کنید؟
یه کارایی که جذاب هم باشه و علاقمند تر کنه دانشجوها رو به تحقیقاتromisa سلام
ببینید کلا سلول بنیادی چون علم تازه آیه خیلی جذابه، چهارچوب شکنه، اما اگه دقت کنید پستای تایپک 2 دسته آن، یه سری آموزشی که مثلا انواع سلول های بنیادی رو توضیح میده، یه سری هم اونایی که جدید ترین اخبار و یافته های سلول بنیادیه. حالا بستگی داره به سطح علم اون کسایی که باهاشون رو به رو هستید، که مثلا دانشجوی زیست شناسی و پزشکی یا مثلا رشته های مهندسی و اینکه طالب چجور اطلاعاتی باشن.
در کل زمینه فعالیت خیلی زیاده باید اونی رو مخاطبتون راحت می فهمه و براش جذابه رو پیدا کنید!