Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. عربی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

عربی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
32 دیدگاه‌ها 7 کاربران 4.8k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • M.anM آفلاین
    M.anM آفلاین
    M.an
    مدیر
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

[QUOTE=Mobina!;16372]آهان مرسي ممنون از راهنماييتون
    ميخوام فيلماي سايتم دانلود كنم هرروز قبل مدرسه هر درسي دارم ببينم آماده باشم
    فك ميكنم به نهايي و كنكور استرس ميگيرم[/QUOTE]
    استرس نداشته باش تمام تمركزتو بذار رو نهايي
    كاملا مفهومي درس ها رو بخون و عمق مطلب رو بدون
    موفق باشي

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • reza_sadegh14yahoo.comR آفلاین
      reza_sadegh14yahoo.comR آفلاین
      reza_sadegh14yahoo.com

[QUOTE=Mobina!;16370]مثلا چه كتابايي برا زبان منظورتونه؟؟
      اگه يه كتاب برا اينكه لغات زيادي ياد بگيرم ميدونين بهم معرفي كنين[/QUOTE]
      manکاملا درست گفت کتاب های آقای اناری وکتاب های انتشارات شبقره خیلی خوبن حالا بستگی به تو داره باکدوم ارتباط برقرار میکنی ودرسو راحتر متوجه میشی. استرس نداشته باش شما کار هاتو درست انجام بده مطمئن باش نتیجه رو میگیری باور کن نهایی چیزی نداره که انقدر بچه هارو میترسونن فقط کتاب درسی روبخون با سوالات 5سال گذشته ی نهایی. نهایی هیچی نیست اگه معلم هاتونم چیزی میگن برای اینه که دانش آموزها بشینن حداقل1سال درست درس بخونن همین .

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Mobina117M آفلاین
        Mobina117M آفلاین
        Mobina117

واقعا ممنون از راهنمايياتون
        آخه ميدونين چرا استرس دارم؟؟
        من مثلا مدرسه ي سمپاد درس ميخونم ولي مدرسمون اصلا مثل سختگيري هاي سمپاد تهران نيست
        يا حتي مثل دبيرستان شريف هم اصلا نيست
        پارسال معلم فيزيكمون افتضاح بود يعني فقط خودمون خونديم نمره گرفتيم

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • M.anM آفلاین
          M.anM آفلاین
          M.an
          مدیر

استرس زيادش خوب نيست
          اگه اونا سخت گيري نميكنن تو خودتو موظف به انجام كارهات به بهترين شكل ممكن بكن
          هميشه خوب بخون و آماده باش
          اگه تدريسشون خوب نيست از فيلم ها استفاده كن
          و با سوال دبيرات رو به چالش بكش
          وبا اين كارازشون مطلب ياد بگير
          با تلاش خودت بهترين نتيجه رو به دست مياري
          موفق باشي

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
            reza_sadegh14yahoo.com

این دانش آموز که سطح کلاسو تعیین میکنه سعی کن از فیلم های این جا استفاده کنی وهر مطلبی برات گنگ ومبهم بود از معلم هات بپرس .اگه سطح مدرستون زیاد بالا نیست نگران نباش . دبیرای آلاء خیلی خوبن اگه شما تلاش تو بیشتر کنی مطمئن باش نتیجه میگیری موفق باشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • Mobina117M آفلاین
              Mobina117M آفلاین
              Mobina117

خب من امسال تابستون با اين سايت آشنا شدم و سعي كردم از فيلماش استفاده كنم
              سطح مدرسمون پايين نيست بهترين مدرسه ي دخترونست تو شهرمون ولي سخت گيري اي كه بايد داشته باشن ندارن
              مثلا بالاترين رتبه ي رشته ي رياضي تو مدرسمون چهارصد و خوردي بود امسال
              پارسال معلم رياضيمون عالي بود من هيچ مشكلي تو رياضي ندارم ولي فيزيك
              يعني مدرسمون طوريه كه همه چيز به دانش آموز بستگي داره بايد خودت تلاش كني وگرنه معلما هيچي،يعني به اميد معلما اصلا نميتوني باشي

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
                reza_sadegh14yahoo.com

[QUOTE=Mobina!;16417]خب من امسال تابستون با اين سايت آشنا شدم و سعي كردم از فيلماش استفاده كنم
                سطح مدرسمون پايين نيست بهترين مدرسه ي دخترونست تو شهرمون ولي سخت گيري اي كه بايد داشته باشن ندارن
                مثلا بالاترين رتبه ي رشته ي رياضي تو مدرسمون چهارصد و خوردي بود امسال
                پارسال معلم رياضيمون عالي بود من هيچ مشكلي تو رياضي ندارم ولي فيزيك
                يعني مدرسمون طوريه كه همه چيز به دانش آموز بستگي داره بايد خودت تلاش كني وگرنه معلما هيچي،يعني به اميد معلما اصلا نميتوني باشي[/QUOTE]
                من که نگفتم مدرسه ی شما خوب نیست عزیزم میدونم حتما شما دانش آموز درس خونی هستی ولی دوست ندارم یه نفر دیگه مثله من نهایی رو خوب نده بخاطره همین گفتم استرس نداشته باش هر فیلمی نیاز داشتی از این جا دان کن وکامل نگاه کن تا درس هارو مفهومی یاد بگیری. اکثر رتبه های برتر از شهرستان هستن که امکانات خوبی نداره ولی دانش آموزهای اونجا تلاش میکنن ودرس میخونن پس نتیجه روهم میگیرن شما بخون تازه این سایت همه چیش خوبه تا کنکور میتونی راحت هر درسی خواستی نگاه کنی ویاد بگیری تا رشته ی مورد علاقت قبول بشی. موفق باشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • Mobina117M آفلاین
                  Mobina117M آفلاین
                  Mobina117

نه نه من ميدونم شما قصد توهين نداشتين
                  اوا شما نهايي خوب ندادين؟؟حيف بود
                  تازه نهايي چيزيه كه ديكه تكرار نميشه دل آدم خيلي ميسوزه
                  حتما بايد از اين سايت استفاده كنم خيلي بهم كمك ميكنه
                  ممنونم از راهنمايي هاي شما دوست عزيز

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                    reza_sadegh14yahoo.com

[QUOTE=Mobina!;16426]نه نه من ميدونم شما قصد توهين نداشتين
                    اوا شما نهايي خوب ندادين؟؟حيف بود
                    تازه نهايي چيزيه كه ديكه تكرار نميشه دل آدم خيلي ميسوزه
                    حتما بايد از اين سايت استفاده كنم خيلي بهم كمك ميكنه
                    ممنونم از راهنمايي هاي شما دوست عزيز[/QUOTE]

[SIZE=4]آره دیگه نهایی رو خوب ندادم تنها سالی که درس نخوندم همون سوم بود نمیدونم چرا اصلا سوم دنبال درس نبودم:anonymous: تاقبلش معدل بالایی داستم تا رسیدم به سوم اصلا بیخیال شدم فکر کنم خوشی زده بود زیر دلم هیچی نخوندم:39: بعدش سرم خورد به سنگ درس خوندم ولی خوب مهمتر از هر چیزی کنکوره منم تمام تمرکزم برای سال بعده چون نهایی رو هم 20 بشی باید کنکورو خوب بدی حالا من بیشتر میخونم بلکه جبران کنم شماهم بخون تا دیگه خیالت راحت باشه موفق باشی دوست عزیز. من دوست هایی دارم معدل نهایی شون 19وخورده ایی بود تو کنکور 4هزارتا از من پایین تر شدن ولی اونا دیگه مثل من نگران سوم نبودن راحت پیش و شروع کردن به خوندن ومنظم کارهاشونو بردن جلو ولی من خیلی آشفته بودم تو درس خوندن کلی استرس داشتم . شما این 1سالو بخونی سال بعد آشفتگی نداری وراحتر درس میخونی برای کنکور.[/SIZE]

[COLOR=silver]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • Mobina117M آفلاین
                      Mobina117M آفلاین
                      Mobina117

ولي من همين الان نگران درساي سال دومماصلا خوب و كنكوري نخوندمدرس سومو ميخوام بخونم امسالخوب و دقيقولي دوم چي؟؟اصلا نميدونم بايد كي بشينم درساي دومو خوب بخونمتابستون سال چهارمم كه يه خورده درس سال چهارم بايد پيش خواني بشهان شالله موفق ميشينيه خورده همتتونو بيشتر كنينمن اصلا پشتكار ندارم از اين خيلي ناراحتم اميدوارم شما داشته باشين

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • M.anM آفلاین
                        M.anM آفلاین
                        M.an
                        مدیر

دوست خوب نگراني چ فايده اي داره .شما الان بايد تمام تمركزت رو دروس سال سوم و امتحان نهايي بذاري . برنامه ريزي داشته باش برا ديدن فيلم ها برا مرور ها و ...... . هر موقع از سال وقت داشتي بعضي از مباحث دوم رو بخون اما نگران اين نباش كه تا حالا دوم رو نخوني . تا كنكور ميتوني بدون شك كامل همه درس ها رو چندين بار بخوني . برا اين كار بايد برنامه داشتي باشي و نگراني رو كنار بذاري . ميشه بگي چرا پشتكار نداري؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • Mobina117M آفلاین
                          Mobina117M آفلاین
                          Mobina117

خب چطور يه برنامه ريزي خوب داشته باشم؟؟چطوري برنامه ريزي كنم؟؟پشتكارم خيلي كمه نميدونم چرا؟!!نگران درسم هستم ولي خيلي نميخونم پرتي وقتم زياده من فك ميكنم تنها بخاطر اينه كه يه برنامه ريزي درست ندارم،تازه من خيلي زود اميدمو از دست ميدم و از خودم نااميد ميشم،زود خودمو ميبازم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • M.anM آفلاین
                            M.anM آفلاین
                            M.an
                            مدیر

اول اينكه اين تاپيك [url]http://sanatisharif.ir/SanatiSharif-forum-ala/thread1743.html[/url] رو بخون. همه پست ها رو از اول با دقت بخون.ازاين تاپيك مي توني روش هاي برنامه ريزي رو ببيني . بعدخوندنش اگه سوالي داشتي بپرس تابهت بگم .براي داشتن انگيزه اين تاپيك رو بخون[url]http://sanatisharif.ir/SanatiSharif-forum-ala/thread1712.html.بايد[/url] براي نداشتن پشتكار بايد بشيني و كامل بررسي كني چه چيزي مانع پشتكارت ميشه با جزئيات و دقيق . ببين نا اميد نباشتو هنوز كلي راه داري كلي راهكار نبايد تا به يه مشكل برخوردي زود نا اميد بشي ببين تو توانايي هات خيلي بيشتر از اين حرفاست اگه تو يه مساله مشكلي پيش مياد به جاي اينكه از خودت نااميد بشي و بگي ديدي نشد ديدي اين ديدي اون بشين و بگو حالا بايد چيكار كنم خودت ببين چطور ميتوني حل كني اگه بايه روش نشد روش تو عوض كن هر موقع نا اميدي اومد سراغت بهش بگو: ببين اين مشكل كه چيزي نيست با اينا نمي توني جلوي پيشرفت منو بگيري من خودم درستش ميكنم.حالا كارايي كه گفتم رو بكن .سوال هايي كه داري رو بپرس تا اگه راهكاري دونستم بهت بگم.شاد و موفق باشي

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • Mobina117M آفلاین
                              Mobina117M آفلاین
                              Mobina117

وااااااقعا ازت ممنونم دوست عزيزم موفق و سربلند باشي تو تك تك مراحل زندگيت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                                reza_sadegh14yahoo.com

من چرا نمیتونم پست بذارم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • yaghiboy1996yahoo.comY آفلاین
                                  yaghiboy1996yahoo.comY آفلاین
                                  yaghiboy1996yahoo.com

بنظرم بهترین منبع برای یادگیری عربی ، فیلمهای اقای ناصح زاده ست که از سایت میتونین دانلود کنین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • M آفلاین
                                    M آفلاین
                                    mehr.gh.mggmail.com

[SIZE=4]سلام.کسی میدونه کتاب آقای ناصح زاده چاپ شده یا نه؟اصلا مال چه انتشاراتیه؟[COLOR=#ff8c00][FONT=book antiqua][SIZE=5]آقا سهراب[/SIZE] [/FONT][/COLOR]لطفا اگر اطلاع دارید راهنماییمون کنید.ممنونم[/SIZE]

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    پاسخ
                                    • پاسخ به عنوان موضوع
                                    وارد شوید تا پست بفرستید
                                    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                    • بیشترین رای ها

• 1
                                    • 2
                                    • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید