راهنمایی برای انتخاب مسیر درست انتخاب رشته.........
-
ببينيد اون ترميم نمرات امتحان نهايي هنوز اجرايي نشده يعني اطلاعات دقيقي ندادن
و اينكه گفتين عربي2 نمره خوبي نداري نمرات دروس سال دوم هيچ تاثيري ندارن
فقط نمرات امتحان نهايي سال سوم تو كنكور تاثير دارن (اگه امتحان هاي سال سومي كه دادين نهايي برگزار شدن موثر خواهند بود در غير اين صورت تاثيري ندارن) -
سلام به دوستان
یه سوال داشتم
من میخوام مهرامسال پیش دانشگاهی تجربی بزرگسال بگذرونم با توجه به اینکه زیست 2و3 وشیمی 2 و 3 رو نخوندم آیا میشه دروس تخصصی پیش تجربی رو بدون این پیشنیازها بخونم و نمره بالا بگیرم؟
یعنی منی که این دروس رو نخوندم به تنهایی متوجه مباحث پیش میشم؟
دوستان راهنماییییییی -
-
ممنونم از راهنماییت
حالا از فیلمهای شیمی کدوم یکی رو دانلود کنم که هم تکراری نباشه و هم از دوم شروع کرده باشه؟ -
[SIZE=4]درود دوست عزیز و با ارده و خوب.
وقتی این همه اراده و انگیزه رو دیدم منم انگیزه گرفتم،منی که تقریبا شرایطی مثل شما داشتم و از خرداد شروع کردم و دی ماه توی همین شرایط شما و غیر حضوری دیپلم تجربی گرفتم.از دی تا خرداد روزی 9ساعت خوندم و امسال کنکور دادم،اما متاسفانه رشته ای که میخاستم و حتی آزاد و قبول نشدم.حالا یه تاپیک میزنم تا دوستان عزیزم کمکم کنن و بهم روحیه بدن.خیلی غمگینم.
اما در مورد سوالتون باید بگم منم موقعی که میخاستم امتحان بدم،زیست پیش رو بدون هیچ معلمی خودم خوندم،زیست دوم و سوم رو نخونده بودم و میتونم بگم که کمی برام سخت بود،اما تونستم و قبول شدم.ولی خب،نمره ام زیاد بالا نشد،فقط نمره قبولی دیگه.
اما برای شیمی پیش معلم خصوصی گرفتم،چون هرچی میخوندم و کار میکردم نمیفهمیدم.در طی حدود یک ماه و نیم کل کتاب شیمی پیش رو بهم درس داد و اونم تونستم 14 بگیرم.
دوست من،کمی توی شرایط من و شما سخته اما اگه بخای حتما میشه و میتونی عزیزم.
امیدوارم شاد و پیروز و موفق باشی.[/SIZE] -
[QUOTE=چمران94;16226]ممنونم از راهنماییت
حالا از فیلمهای شیمی کدوم یکی رو دانلود کنم که هم تکراری نباشه و هم از دوم شروع کرده باشه؟[/QUOTE]
ببينيد هر كلاسي كه از چهارم دانلود كنيد پايه رو هم داره
توضيح هم دارن كه كدوم جلسه چي تدريس شده
مشخصه كدوم جلسه چه پايه اي تدريس شده
به نظر من از ك 1 پارسال استفاده كنيد
اما بازم خودتون از هر دبير چند جلسه ببينيد
تدريس هر كدوم براتون بهتر بود و راحت تر ياد گرفتين از ايشون استفاده كنيد -
سلام دوستان امیدوارم انگیزه و تلاشتون هر روز بشتروبیشتر بشه من بعد از مراجعه به آموزش و پرورش بهم گفتن در وهله اول باید حتما دیپلم تجربی بگیرم و بعد پیش دانشگاهی واسه دیپلم هم تمام دروس سوم تجربی رو بهم دادن گفتن فقط دروس نهایی رو باید امتحان بدم و به زیست دوم و شیمی دوم احتیاجی نیست -البته میدونم حتما باید دروس تخصصی دوم رو بخونم تا متوجه سوم بشم-خدارو روشکر خودم هم دوست داشتم از پایه بخونم مطمئنم با کمک دوستان آگاه و سرشار از انرژی میتونم معدل 20 و کسب کنم تا به لطف خدا 25 درصد امتیاز سوابق تحصیلی رو درکنکور آینده کسب کنم
-
man جان چون نمیدونم میپرسم امتحان نهایی سوالاتش توکل کشور یکسانه؟
[COLOR="silver"]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
اونوقت این منبع سوالات 5 سال اخیر چیه؟میشه اسم کتابش و بگی ممنون میشم
-
اره امتحان نهايي به صورت كشوري برگزار ميشه و سوال هاش يكسان هست
[COLOR="silver"]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
اين سوال ها رو ميتوني از نت دانلود كني يا از انتشارات مختلف مانند مبتكران و..... استفاده كني.همون بگين امتحانات نهايي 5 سال ميدن بيشتر انتشارات دارن
-
سلام دوست عزیز.برای شرکت در کنکور تجربی نیازی نیست که دیپلم تجربی بگیری!!!!!!! در دفترچه ی راهنمای ثبت نام کنکور 94 نوشته شده بود دارندگان دیپلم فنی و حرفه ای/ کاردانش به شرط داشتن مدرک کاردانی مجاز به ثبت نام و شرکت در کنکور سراسری هستند.فکر نکنم دانلود دفترچه ی راهنما و مطالعه ی اون کار سختی باشه. لقمه رو دور سرتون نچرخونید!من خودم دیپلم فنی ام. کنکور 94 هم شرکت کردم. رتبه ام شد هجده هزار. مجاز به انتخاب رشته هم شدم. و برای اینکه دیپلم تجربی هم نداشتم مشکلی پیش نیومد.موفق باشید
-
[QUOTE=چمران94;15748]سلام به همه دوستان گرامیمن از دوران راهنمایی به رشته تجربی علاقه داشتم و خیلی توی فکرش بودم معدل کل دبستان و راهنمایی من بالای 19 بود ولی متاسفانه به علت اجبار خانواده به دبیرستانی که اصلا کیفیت نداشت رفتم و شدیدا دنبال راه گریز از اون دبیرستان بودم متاسفانه طی انتخاب بسیار نادرست و ناآگاهانه رفتم هنرستان و دیپلم کامپیوتر و بعد هم فوق دیپلم و نهایتا لیسانس کامپیوتر از موسسه غیرانتفاعی جهاد ... گرفتم راستش همون اوایل هم شدیدا پشیمون بودم ولی نمیشد برگردم و همیشه با نهایت بی علاقگی فقط واسه پاس کردن درس میخوندم بعد از چندسال ازدواج و الان هم یه فرزند 4 ساله و هنوز در فکر تجربی و .....فکر تحصیل در رشته تجربی مثل خوره آرامش و ازم سلب کرده و میخوام یاعلی بگم و دوباره برگردم و پیش تجربی بزرگسال رو بگذرونم و دوباره کنکور بدمهرچندسال هم طول بکشه خیالی نیست "فقط تا زنده ام به نهایت خواسته برسم" واسم کافیهمن نه به بازار کار فکر میکنم و نه ....."فقط استعداد + علاققققققققققققققققققققققققققه" همیندوستان با تجربه راهنمایی کنید تا به هدفم نزدیکتر بشم دلسردی کسی ذره ای روی من تاثیر نداره پس فقط راه حل بدیدبی نهایت از سایت الا ممنونمخداخیرتون بده[/QUOTE]سلام دوست عزیز.برای شرکت در کنکور تجربی نیازی نیست که دیپلم تجربی بگیری!!!!!!! در دفترچه ی راهنمای ثبت نام کنکور 94 نوشته شده بود دارندگان دیپلم فنی و حرفه ای/ کاردانش به شرط داشتن مدرک کاردانی مجاز به ثبت نام و شرکت در کنکور سراسری هستند.فکر نکنم دانلود دفترچه ی راهنما و مطالعه ی اون کار سختی باشه. لقمه رو دور سرتون نچرخونید!من خودم دیپلم فنی ام. کنکور 94 هم شرکت کردم. رتبه ام شد هجده هزار. مجاز به انتخاب رشته هم شدم. و برای اینکه دیپلم تجربی هم نداشتم مشکلی پیش نیومد... یادتون باشه اگه سوالی داشتید مستقیم با خود سازمان سنجش تماس بگیرید نه آموزش و پرورش شهرتون!!! این آموزش و پرورش با اطلاعات ناقص خودش زندگی های خیلی از داوطلبین رو سیاه کرده.این pdf دفترچه راهنمای کنکور... بند 3 و 4 صفحه 1 دفترچه رو با »»»»»دقت«««« خودتون بخونید.[url]http://www6.sanjesh.org/download/sar94/sarasari.pdf[/url] موفق باشید
-
sheyda جان ممنونمبله خودم هم خیلی تحقیق کردم ولی برای کنکور رشته های پزشکی داروسازی گفتاردرمانی و.... حتما باید مدرک پیش با نوع دیپلم مطابقت داشته باشه[COLOR="silver"]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR] مهمتر از اون برای کنکور 96 دروس نهایی سال سوم 25 به صورت تأثيرقطعي در نمره كل نهايي لحاظ مي شود.
-
[QUOTE=چمران94;16552]sheyda جان ممنونمبله خودم هم خیلی تحقیق کردم ولی برای کنکور رشته های پزشکی داروسازی گفتاردرمانی و.... حتما باید مدرک پیش با نوع دیپلم مطابقت داشته باشه[COLOR=silver]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR] مهمتر از اون برای کنکور 96 دروس نهایی سال سوم 25 به صورت تأثيرقطعي در نمره كل نهايي لحاظ مي شود.[/QUOTE]
سلام.من همین سوال رو از سیستم پاسخگویی سازمان سنجش پرسیدم اینم جوابشون:
اگه متنش هم خوب خونده نمیشه از رو عکس اینجا نوشتم!!!
عنوان درخواست : عمومي | سراسري - شركت در كنكور تجربي با مدرك كارداني پيوسته و ديپلم هنرستان فني متن درخواست : با سلام.من ديپلم فني هنرستان در رشته برق دارم و مدرك كارداني پيوسته اموزشكده دولتي و كارشناسي ناپيوسته رو در رشته برق قدرت از دانشگاه ازاد گرفتم.ميخاستم بدونم [SIZE=5][COLOR=#ff0000]ميتونم بدون گرفتن ديپلم تجربي از طريق مدرك كارداني در كنكور سراسري 95 شركت كنم؟و در صورت قبولي با توجه به اينكه ديپلمم فني بوده محديوديتي در انتخاب رشته هاي پزشكي يا داروسازي و... ندارم[/COLOR][/SIZE]؟.با تشكر تاریخ ارسال پاسخ : ١٣٩٤/٠٧/٠٥-٠٩:١٦ پاسخ : با سلام
[SIZE=5][COLOR=#0000ff]بله مشكلي نيست شركت نماييد[/COLOR][/SIZE]
با سپاس[IMG]http://sanatisharif.ir/SanatiSharif-forum-ala/attachment.php?attachmentid=946&stc=1[/IMG] ا
-
[QUOTE=محمد طاها;16581]سلام.من همین سوال رو از سیستم پاسخگویی سازمان سنجش پرسیدم اینم جوابشون:
اگه متنش هم خوب خونده نمیشه از رو عکس اینجا نوشتم!!!
عنوان درخواست : عمومي | سراسري - شركت در كنكور تجربي با مدرك كارداني پيوسته و ديپلم هنرستان فني متن درخواست : با سلام.من ديپلم فني هنرستان در رشته برق دارم و مدرك كارداني پيوسته اموزشكده دولتي و كارشناسي ناپيوسته رو در رشته برق قدرت از دانشگاه ازاد گرفتم.ميخاستم بدونم [SIZE=5][COLOR=#ff0000]ميتونم بدون گرفتن ديپلم تجربي از طريق مدرك كارداني در كنكور سراسري 95 شركت كنم؟و در صورت قبولي با توجه به اينكه ديپلمم فني بوده محديوديتي در انتخاب رشته هاي پزشكي يا داروسازي و... ندارم[/COLOR][/SIZE]؟.با تشكر تاریخ ارسال پاسخ : ١٣٩٤/٠٧/٠٥-٠٩:١٦ پاسخ : با سلام
[SIZE=5][COLOR=#0000ff]بله مشكلي نيست شركت نماييد[/COLOR][/SIZE]
با سپاس[IMG]http://sanatisharif.ir/SanatiSharif-forum-ala/attachment.php?attachmentid=946&stc=1[/IMG] ا[/QUOTE]
زنده باد آقا طاها. از یک سکته ی قلبی منو نجات دادین :!!!!!!!!!