تست 186 زیست داخل 98
-
-
-
۱۲
-
mehranmirzaei دوازدهم
-
mehranmirzaei رناتن چی بود؟
-
mehranmirzaei چَهارِس؟
-
-
mehranmirzaei در تست 186 زیست داخل 98 گفته است:
دریا دریایی در تست 186 زیست داخل 98 گفته است:
ریبوزوم
از دست این فارسیا -
mehranmirzaei استاد امشب رفع اشکال نمیکنید؟؟؟
-
گزینه۲؟
-
mehranmirzaei
گزینه ی یکه
چون این کد پروکاریوته -
@تجربیا
درست یا نادرست ؟ مسئله این است...
5-در هرجانداری که تولید و مصرف نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید فسفات (NADPH) مشاهده میشود ،قطعاً رنای پیک رونویسی شده قبل از خروج از هسته دچار تغییر میشود. -
mehranmirzaei
گزینه ی یکه
چون این کد پروکاریوتهدریا دریایی در تست 186 زیست داخل 98 گفته است:
mehranmirzaei
گزینه ی یکه
چون این کد پروکاریوتهالبته فکر کنم تو گزینه ی یک یه در حاله جا انداختید
-
@تجربیا
5-در هرجانداری که تولید و مصرف نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید فسفات (NADPH) مشاهده میشود ،قطعاً رنای پیک رونویسی شده قبل از خروج از هسته دچار تغییر میشود.mehranmirzaei در تست 186 زیست داخل 98 گفته است:
@تجربیا
5-در هرجانداری که تولید و مصرف نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید فسفات (NADPH) مشاهده میشود ،قطعاً رنای پیک رونویسی شده قبل از خروج از هسته دچار تغییر میشود.نادرست چون پروکاریوت های فتوسنتز کننده هسته ندارن
-
@تجربیا
5-در هرجانداری که تولید و مصرف نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید فسفات (NADPH) مشاهده میشود ،قطعاً رنای پیک رونویسی شده قبل از خروج از هسته دچار تغییر میشود.mehranmirzaei خیر فک کنم... مثلا آوند آبکشی هسته نداره ولی این کارو میکنه فک کنم
-
@تجربیا
5-در هرجانداری که تولید و مصرف نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید فسفات (NADPH) مشاهده میشود ،قطعاً رنای پیک رونویسی شده قبل از خروج از هسته دچار تغییر میشود.mehranmirzaei در تست 186 زیست داخل 98 گفته است:
@تجربیا
5-در هرجانداری که تولید و مصرف نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید فسفات (NADPH) مشاهده میشود ،قطعاً رنای پیک رونویسی شده قبل از خروج از هسته دچار تغییر میشود.غلطه چون قطعا رو اورده
و پروکاریوت ها هم هسته ندارن -
H_R در تست 186 زیست داخل 98 گفته است:
بچه ها امشب تمرکز روی تحلیل ولی غلط درست مطرح میکنم از مباحث برای مرورشون
انشالله اگر شد طی این هفته رفع اشکال از مباحثی که مونده برگزار میکنیم براتون(بستگی به استقبال بچه ها داره ) -
@تجربیا
5-در هرجانداری که تولید و مصرف نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید فسفات (NADPH) مشاهده میشود ،قطعاً رنای پیک رونویسی شده قبل از خروج از هسته دچار تغییر میشود.غلطه چون قطعا رو اورده
و پروکاریوت ها هم هسته ندارندریا دریایی در تست 186 زیست داخل 98 گفته است:
@تجربیا
و پروکاریوت ها هم هسته ندارنآفررین