این داستان :بالاخره کدوم؟
-
کتاب واسه همش گفته بعضی از گیاهان
یسری گیاها هستن با کاهش نور بخش سبزشون کاهش پیدا میکنه
یسری گیاها هستن بخش سبزشون افزایش پیدا میکنه
یسریا هاهم تغییر نمیکنه بخش سبزشون
(فکر میکنم باید اینجور سواارو براساس شکل بگین . مثلن اینو کتاب گفته که دراثر کاهش نور بخش سبزش افزایش پیدا میکنه) -
این سوالم میشه گزینه 2
گزینه 3 و چهازش که مشخصن غلطه
گزینه 1 و 2 چون باید یکیشو حذف بشه (اگه سوال شمارشی بود غلط میزدم واقعن)
گزینه یک گفته بطور حتم
گزینه 2 گفته ممکنه
حالا شاید با کاهش طول روز یه عامل غیرطبیعی (مثلا اگه گیاه گلخونه ای باشه . طول روز کم میشه ولی میانتو گلخونه شرایط رو تو حالت نرمال نگه میدارن) باعث بشه نور مثل سابق بهش برسه (یا حتا بیشتر) بخاطر همین نمیتونیم دقیقن تعیین کنیم با کاهش طول روز چه تغییری تو مقدار نوری که به گیاه میرسه اتفاق میوفتهه
.
دلیل دیگه ای برای رد گزینه نتونستم پیدا کنم شاید دلیل دیگه ای هم داشته باشه -
(فکر میکنم باید اینجور سواارو براساس شکل بگین . مثلن اینو کتاب گفته که دراثر کاهش نور بخش سبزش افزایش پیدا میکنه)saaaionadms در این داستان :بالاخره کدوم؟ گفته است:
(فکر میکنم باید اینجور سواارو براساس شکل بگین . مثلن اینو کتاب گفته که دراثر کاهش نور بخش سبزش افزایش پیدا میکنه)saaaionadms
اره دقیقا چیزی که میگی درسته. هیچ اشاره ای نشده تو کتاب که کدوم کاهش یا کدوم افزایش پیدا میکنه
ولی این جوابشه👇👇توی جوابش، هم کاهش و هم افزایش سطح سبز گیاه رو در نظر گرفته
ببین اگه فهمیدی، به منم بگو

-
این سوالم میشه گزینه 2
گزینه 3 و چهازش که مشخصن غلطه
گزینه 1 و 2 چون باید یکیشو حذف بشه (اگه سوال شمارشی بود غلط میزدم واقعن)
گزینه یک گفته بطور حتم
گزینه 2 گفته ممکنه
حالا شاید با کاهش طول روز یه عامل غیرطبیعی (مثلا اگه گیاه گلخونه ای باشه . طول روز کم میشه ولی میانتو گلخونه شرایط رو تو حالت نرمال نگه میدارن) باعث بشه نور مثل سابق بهش برسه (یا حتا بیشتر) بخاطر همین نمیتونیم دقیقن تعیین کنیم با کاهش طول روز چه تغییری تو مقدار نوری که به گیاه میرسه اتفاق میوفتهه
.
دلیل دیگه ای برای رد گزینه نتونستم پیدا کنم شاید دلیل دیگه ای هم داشته باشهsaaaionadms ایول دلیل خوبی بود.
ولی جوابشو گذاشتم. ببین اونجایی که میگه شرابط طبیعی کاهش نور، من حس میکنم دلیلش توی این کلمه نهفته.
راستی گزینه 3رو میشه تحلیل کنی؟ -
saaaionadms ایول دلیل خوبی بود.
ولی جوابشو گذاشتم. ببین اونجایی که میگه شرابط طبیعی کاهش نور، من حس میکنم دلیلش توی این کلمه نهفته.
راستی گزینه 3رو میشه تحلیل کنی؟@m-sina
شرایط کاهش طبیعی نور مثلن میشه اینکه از تابستون بیایم تو پاییز
اینجا طول روز کاهش پیدا کرده . نور رسیده بهش کاهش پیدا میکنه و بخش سبزش بیشتر میشه
شرایط غیرطبیعی کاهش نور
مثلن همینکه گفته . یه درخت بلند بیاد جلوی گیاه نور بهش کم میرسه
حالا ممکنه فصل ما زمستون به بهار باشه که طول روز افزایش پیدا میکنه ولی اون درخته باعث میشه نور بهش نرسه (افزایش طول روز رو داریم ولی نور دریافتی گیاه کم شده) -
saaaionadms ایول دلیل خوبی بود.
راستی گزینه 3رو میشه تحلیل کنی؟@m-sina
گزینه سه میشه تبدیل کرموپلاست به کلروپلاست (تغییر دیسه) ولی افزایش غذاسازی رو داریم -
@m-sina
اینجا طول روز کاهش پیدا کرده . نور رسیده بهش کاهش پیدا میکنه و بخش سبزش بیشتر میشه
شرایط غیرطبیعی کاهش نور
حالا ممکنه فصل ما زمستون به بهار باشه که طول روز افزایش پیدا میکنه ولی اون درخته باعث میشه نور بهش نرسه (افزایش طول روز رو داریم ولی نور دریافتی گیاه کم شده)saaaionadms در این داستان :بالاخره کدوم؟ گفته است:
@m-sina
شرایط غیرطبیعی کاهش نور
حالا ممکنه فصل ما زمستون به بهار باشه که طول روز افزایش پیدا میکنه ولی اون درخته باعث میشه نور بهش نرسه (افزایش طول روز رو داریم ولی نور دریافتی گیاه کم شده)گرفتم چی گفتی
داری میگی:
کاهش طبیعی نور: طول روز کم بشه
کاهش غیرطبیعی نور: مانعی جلوی دریافت نور رو بگیرهاما یه چیزی. هنوز نفهمیدم این طبیعی یا غیرطبیعی بودن رسیدن نور، چطوری میتونع باعث بشه کلروپلاست به کروموپلاست تبدیل بشه؟به هرحال در هر دو حالت، نور کمی به گیاه رسیده و باید کروموپلاست به کلروپلاست تبدیل شه
-
@m-sina
گزینه سه میشه تبدیل کرموپلاست به کلروپلاست (تغییر دیسه) ولی افزایش غذاسازی رو داریمsaaaionadms در این داستان :بالاخره کدوم؟ گفته است:
@m-sina
گزینه سه میشه تبدیل کرموپلاست به کلروپلاست (تغییر دیسه) ولی افزایش غذاسازی رو داریمممنون
-
saaaionadms در این داستان :بالاخره کدوم؟ گفته است:
@m-sina
شرایط غیرطبیعی کاهش نور
حالا ممکنه فصل ما زمستون به بهار باشه که طول روز افزایش پیدا میکنه ولی اون درخته باعث میشه نور بهش نرسه (افزایش طول روز رو داریم ولی نور دریافتی گیاه کم شده)گرفتم چی گفتی
داری میگی:
کاهش طبیعی نور: طول روز کم بشه
کاهش غیرطبیعی نور: مانعی جلوی دریافت نور رو بگیرهاما یه چیزی. هنوز نفهمیدم این طبیعی یا غیرطبیعی بودن رسیدن نور، چطوری میتونع باعث بشه کلروپلاست به کروموپلاست تبدیل بشه؟به هرحال در هر دو حالت، نور کمی به گیاه رسیده و باید کروموپلاست به کلروپلاست تبدیل شه
@m-sina
بله درست میگین
نمیدونم چجوری میتونم گزینه دو رو درست بودنش رو طبق کتاب نتیجه بگیرم ولی میشه غلط بودن سه تا گزینه دیگه رو متوجه بشم
(تو میکرو بعضی وقتا اینجور سوالا میاد ...)