عمومی (در نگاه اول اسان)
-
سلام بچها
راستش من تا چند وقت پیش فک میکردم دروس عمومی رو خیلی راحت میشه زد و با یه روخونی ساده حله فوقشم دوتا تست از اینور اونور میزنم ولی الان فهمیدم زهی خیال باطل
عمومیام هر ازمون نسبت به ازمون قبل افت میکنه البته ادبیات و دینی وگرنه عربی و زبانو مشکل ندارم
من دینی و فارسی رو یاد میگیرم ولی وقتی میام تست بزنم تازه میفهمم که اصلا عمقی نخوندم
بیشترم میخونم باز فایده نداره
حالا میشه شما پیشنهاد بدید برای این دو درس چیکار کنم چه فیلمی ببینم و چه کتابی بگیرم؟
شدیدا به راهنماییتون نیاز دارم😞😟😫
دانش-آموزان-آلاء -
سلام بچها
راستش من تا چند وقت پیش فک میکردم دروس عمومی رو خیلی راحت میشه زد و با یه روخونی ساده حله فوقشم دوتا تست از اینور اونور میزنم ولی الان فهمیدم زهی خیال باطل
عمومیام هر ازمون نسبت به ازمون قبل افت میکنه البته ادبیات و دینی وگرنه عربی و زبانو مشکل ندارم
من دینی و فارسی رو یاد میگیرم ولی وقتی میام تست بزنم تازه میفهمم که اصلا عمقی نخوندم
حالا میشه شما پیشنهاد بدید برای این دو درس چیکار کنم چه فیلمی ببینم و چه کتابی بگیرم؟
دانش-آموزان-آلاء -
سلام بچها
دانش-آموزان-آلاء -
@دوست-بد
قرابت مشکلی ندارم ولی ارایه یه جورایی داغونم -
@N-n-good سلام دوست عزیز
من خودم درسنامه دینی رو میخونم و فرداش هم تست میزنم (البته این روزا نه ) اگه درصد بگیرم تقریباً بالای 8۰ میشه@haniehno
چه کتابی میزنید؟ -
بچها نظرتون درباره نشر دریافت چیه؟
-
@haniehno
😅😅اصن راستشو بخوای لسم ارایه ها میاد قاطی میکنم -
@haniehno
ممنونم از راهنماییت -
@دوست-بد
باید پی دی افشو بگیریم