تست گیاهی
-
saaaionadms در تست گیاهی گفته است:
@m-sina
فضای بین سلولی کمی هم دارن (فضای سلولی فک کنم معنی خاصی نمیده اصلن ..)خب کجا اشاره شده تو کتاب ،به فضای بین سلولی کم؟
@m-sina
از شکلایی که کشیده اینجوری برداشت میشه -
-
پزینه4گزینه غلطیه به دلیل اینکه بین این سلولهاوبافت اوندی هم میشه گفت کلانشیم داریم وهم پارانشیم که سلول های پارانشیم فضای بین سلولی زیادوسلول های درشت داره امااینکه داره میگه سلولهای کوچک وفضای بین سلولی کم سلول های مریستمی روداره میگه
-
@m-sina
بله بله درست میگن
اشتباه از من بود ببخشید
پارانشیم هوادار رو گفته توی فعالیت -
Dan wolf عه یعنی شما میگی که اون پوستکی که روی سطح روپوسته، توسط سلول های ترشحی روپوستی ترشح میشه؟ اینو از کجا آوردید؟منظورم اینه که علمیه؟
@m-sina با عرض معذرت وارد بحثتون میشم :)
این دوستمون Dan wolf کاملادرست میگن
من تو جزوه همایش تتا استاد موقاری خوندم که پوستک توسط سلول های ترشحی روپوستی ترشح میشه -
Dan wolf عه یعنی شما میگی که اون پوستکی که روی سطح روپوسته، توسط سلول های ترشحی روپوستی ترشح میشه؟ اینو از کجا آوردید؟منظورم اینه که علمیه؟
-
-
من تو جزوه همایش تتا استاد موقاری خوندم که پوستک توسط سلول های ترشحی روپوستی ترشح میشهsaba zarei در تست گیاهی گفته است:
من تو جزوه همایش تتا استاد موقاری خوندم که پوستک توسط سلول های ترشحی روپوستی ترشح میشهنه باو این چه حرفیه. خو اینجام برای همین موضوعه که هرکی چیزی بلده بگه
عع؟پس دیگه حله.ممنونم -
@m-sina من کتابم مال پشت کنکوری هاست پارسال کنکورداشتم.توی یه فعالیت ص108نوشته که پارانشیم فاصله زیادی بین سلول هاش داره
-
@m-sina اخه کرک که جداست ونگهبان روزنه هم که کارش جداست پس ترشحیه که اینکارومیکنه چندین استادگفتن
-
-
-
-
saba zarei در تست گیاهی گفته است:
من تو جزوه همایش تتا استاد موقاری خوندم که پوستک توسط سلول های ترشحی روپوستی ترشح میشهنه باو این چه حرفیه. خو اینجام برای همین موضوعه که هرکی چیزی بلده بگه
عع؟پس دیگه حله.ممنونم@m-sina خواهش :smiling_face_with_smiling_eyes: