کتاب کمک درسی دوازدهم
-
تاپیک نظر سنجی از ماه های آلاء رو سرچ کنید بچه ها نظر های زیادی گفتن...
-
برای زیست👈خیلی سبز
برای زبان 👈مبتکران شهاب اناری
برای ادبیات من خودم ادبیات موضوعی گاج و جامع خیلی سبز و قرابت و ارایه نشر الگو و هامون سبطی رو دارم
راستش از جامع و هامون زیاد استفاده ای نکردم ولی ادبیات موضوعی خیلی خوب بود ارایه و قرابت هم خوب بود
برا شیمی هم خیلی سبز خوبه -
برای زیست👈خیلی سبز
برای ادبیات من خودم ادبیات موضوعی گاج و جامع خیلی سبز و قرابت و ارایه نشر الگو و هامون سبطی رو دارم
راستش از جامع و هامون زیاد استفاده ای نکردم ولی ادبیات موضوعی خیلی خوب بود ارایه و قرابت هم خوب بود
برا شیمی هم خیلی سبز خوبهمنتظر ظهور در کتاب کمک درسی دوازدهم گفته است:
برای زیست👈خیلی سبز
برا شیمی هم خیلی سبز خوبهسلام به نظرتون ادبیات موضوعی گاج بهتره یا جامع خیلی سبز؟
-
منتظر ظهور در کتاب کمک درسی دوازدهم گفته است:
برای زیست👈خیلی سبز
برا شیمی هم خیلی سبز خوبهسلام به نظرتون ادبیات موضوعی گاج بهتره یا جامع خیلی سبز؟
Mohammad Javad Mo Ja
سلام
من خودم بیشتر از موضوعی استفاده کردم و راضی بودم
پاسخ نامش هم خوب بود زیاد نمیتونم درباره خیلی سبز نطر بدم
خیلی سبز کتاب محورتره
موضوعی هم که از اسمش معلومه بخش دستو زبان و املا و ارایه و اینا همه جدا جداست من بیشتر باهاش حال کردم