قطبی و یونی
-
سوالم اینه ک فرق یونی و قطبی و ... اینا کلا
بچه ها کسی میتونه اینا رو کامل برام توضیح بده لطفا
یکم توشون سردرگمم
و فردا امتحان دارم
و نیاز دارمشون
ممنون میشم کمک کنین
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سوالم اینه ک فرق یونی و قطبی و ... اینا کلا
بچه ها کسی میتونه اینا رو کامل برام توضیح بده لطفا
یکم توشون سردرگمم
و فردا امتحان دارم
و نیاز دارمشون
ممنون میشم کمک کنین
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاHoorieh sh کلا این نیروی بین مولکولی و جاذبه ها و اینارو خیلی قاطی میکنم
یا مثلا اینکه هر مولکولی ک دارای پیوند قطبی باشه الزاما دلیل بر قطبی بودن مولکول نیس...😑 -
ببین پیوند یونی دیدی واس یونه .... NaCl - KNO3 - MgCl - اینا همه پیوند بینشون و خودشون یونیه
پیوند قطبی بین مولکولای قطبی هست و خواستی ببینی باید ساختار لوییس رسم کنی بعد ببینی که اتم مرکزی الکترون یا جفت الکترون نا پیوندی داره یا نه و اگه نداشت باس ببینی که تقارن نیرو دارن یا نه (که اگه امتحان مدرسه باشه اینقد سخت نمیدنن که به مرحله دومی برسی)
و حالا پیوند بین مولکولی واندروالسی و پیوند هیدروژنی
پیوند هیدروژنی بین هیدروژن ِ متصلِ به عنصر های F یا O یا N به N یا O یا F مولکول بعدی برقرار میشه
به این شکل دقت کن

ببین این یه مولکول H2O هست... به پیوند بین هیدروژنِ متصل به اکسیژن یه مولکول با اکسیژن (که جز یکی از N O F هایی بود که گفتمه)
پیوند بین مولکولی واندروالسی بین اون مولکولاییه که هیدروژنی ندارن ... مثل پیوند های بین متان - بین اتان بین وازلین یا بین گریس یا غیره
-
ببین پیوند یونی دیدی واس یونه .... NaCl - KNO3 - MgCl - اینا همه پیوند بینشون و خودشون یونیه
پیوند قطبی بین مولکولای قطبی هست و خواستی ببینی باید ساختار لوییس رسم کنی بعد ببینی که اتم مرکزی الکترون یا جفت الکترون نا پیوندی داره یا نه و اگه نداشت باس ببینی که تقارن نیرو دارن یا نه (که اگه امتحان مدرسه باشه اینقد سخت نمیدنن که به مرحله دومی برسی)
و حالا پیوند بین مولکولی واندروالسی و پیوند هیدروژنی
پیوند هیدروژنی بین هیدروژن ِ متصلِ به عنصر های F یا O یا N به N یا O یا F مولکول بعدی برقرار میشه
به این شکل دقت کن

ببین این یه مولکول H2O هست... به پیوند بین هیدروژنِ متصل به اکسیژن یه مولکول با اکسیژن (که جز یکی از N O F هایی بود که گفتمه)
پیوند بین مولکولی واندروالسی بین اون مولکولاییه که هیدروژنی ندارن ... مثل پیوند های بین متان - بین اتان بین وازلین یا بین گریس یا غیره
mrma
گرفتم😃
خیلی ممنون دوست عزیز❤🌹 -
mrma
گرفتم😃
خیلی ممنون دوست عزیز❤🌹Hoorieh sh یور وول کام .... سوالی داشتی حتما بپرس