-
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
daghighan khaheshan pishe do ro dars bedid lotfannnnnnnnnnn
-
سلام
دوستان کسی میدونه این نکته که استاد گفتن
(اگر جسم به کانون نزدیک بشه حرکت تصویر تند شونده و اگر جسم از کانون آینه یا عدسی دور بشه تصویر کند شونده حرکت میکنه )
واسه چجور آینه و عدسی هستش؟ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ادمين سلام تست سراسري 93 خارج كشور اخرين تست توي اينه ها قسمت 101 رو ميشه به استاد بگيد اصلاح كنند جواب 160 نيست 158 است و راه اشتباه است با تشكر
-
سلام دکتر خسته نباشین تشکر از فیلمای خیلی خوبتون و تدریس بی نظیرتون فقط یه چیزی میخاسم بگم،اینکه میشه اینقد تو فیلماتون نگین خیلیییی مهمه خیلیییی مهمه . واقعا یکم اذیت کنندس . مرسی از آلا
-
moh3n
kolan hameye mabahes moheme -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۶، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moh3n
:| -
سلام دکتر خسته نباشین تشکر از فیلمای خیلی خوبتون و تدریس بی نظیرتون فقط یه چیزی میخاسم بگم،اینکه میشه اینقد تو فیلماتون نگین خیلیییی مهمه خیلیییی مهمه . واقعا یکم اذیت کنندس . مرسی از آلا
moh3n من انجایی ک میگن /دقققت کنننن / اونجارو خییلی دوس دارم
-
بچه ها تدریس فصل نوسان و موج استاد ب حد کافی کامل هستن ک بتونی راحت تستاش بزنی.؟ یا تایممو بزارم از رو کتاب بخونم...چون فقط ایینه و عدسی استاد دیدم ک عالی بودن..ممنون میشم نظر بدید
-
بچه ها تدریس فصل نوسان و موج استاد ب حد کافی کامل هستن ک بتونی راحت تستاش بزنی.؟ یا تایممو بزارم از رو کتاب بخونم...چون فقط ایینه و عدسی استاد دیدم ک عالی بودن..ممنون میشم نظر بدید
farhan BV حتما ببین عالیه
-
farhan BV در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
عالیه اصلا. من اکثر تستاشو راحت میزدم. فقط چون قبلا دیدم یکم یادم رفته باید دوباره بببینم. ولی بهتون پیشنهاد میدم که حتما ببینین
-
استاد کرما چی شد !!!
-
نوسان و موج مکانیکی استاد عالیه من همه تستای گاجو زدم باهاش شک نکن
-
این پست پاک شده!
-
-
سلام دوستان کسی فیلم فصل دینامیک استادرودیده؟؟چطوره؟؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H azizi سلام خیلی خوب و جامع همه ی مباحثش رو پوشش دادن حتما ببینش
-
super brain در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ممنون
-
H azizi جان ۸۰ روز مونده به کنکور..اگه برا کنکور امسال میخوای بیخیال دینامیک شو.. مخصوصا با فیلم ممکنه ۴-۵ روز وقتتو بگیره
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد خواهشا تموم کنین تدریستون رو 80 روز بیشتر نمونده و خیلی وقت میبره دیدن فیلم ها ما رو ی این فیلم ها حساب باز کردیم برا کنکور ممنون !!!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها کی با استاد ارتباط داره ؟؟؟