شیمی دان
-

سلام کسی میتونه درباره الف توضیحی بده؟؟
سوال از بانک سوال گزینه دو هستش!!
من فکر میکردم ت درسته (درحالی که غلط بود) برای همین جوابم درست در اومد:grinning_face_with_sweat: :red_heart:
@نگین-وهاب-مقدم تجربیا ریاضیا به سان خورشید saba zarei Fragileخانومِ_دوست_داشتنی
الف منظورش بوتانه -
خانومِ_دوست_داشتنی
الف منظورش بوتانهMohammad Javad Javaheri یعنی بوتان سنگین ترین الکان راست زنجیره؟؟
چطور؟؟میشه توضیح بیشتری بدید لطفا -
Mohammad Javad Javaheri یعنی بوتان سنگین ترین الکان راست زنجیره؟؟
چطور؟؟میشه توضیح بیشتری بدید لطفاخانومِ_دوست_داشتنی
منظورم بین اونایی که گازی هستن -
خانومِ_دوست_داشتنی
منظورم بین اونایی که گازی هستنMohammad Javad Javaheri در شیمی دان گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی
منظورم بین اونایی که گازی هستنقسمت الف گفته اون آلکانی که گازیه و سنگین ترینه در فشار ۱ اتمسفر و دمای ۲۵ درجه
وقتی اینو میگه منظورش بوتانه چون از ۴ کربن بعد یعنی از هگزان، حالتشون مایع میشه -
Mohammad Javad Javaheri در شیمی دان گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی
منظورم بین اونایی که گازی هستنقسمت الف گفته اون آلکانی که گازیه و سنگین ترینه در فشار ۱ اتمسفر و دمای ۲۵ درجه
وقتی اینو میگه منظورش بوتانه چون از ۴ کربن بعد یعنی از هگزان، حالتشون مایع میشهMohammad Javad Javaheri از 5 به بعد مایعه؟؟هگزان شش کربنه است!!
یعنی شکل کتاب بعد از گران روی درسته؟؟
ممنونم:blue_heart: -
بله همون شکل ص ۳۵
-
بله همون شکل ص ۳۵
-
دیر رسیدم انگار دوستان توضیح دادن اگر باز اشکالی منشن کنید
-
دیر رسیدم انگار دوستان توضیح دادن اگر باز اشکالی منشن کنید
به سان خورشید
بله حتما -

میشه بگید چطور مقدار مول الکترون جابه جایی رو محاسبه کنیم؟
مثلا تو گزینه دوم اهن دو بار مثبت و هیدروکسید یکبار منفی که مجموعا 3 تا میشه..! (F)
و توی بخش دوم گزینه دو الومینیوم سه بار مثبت و فسفات هم سه بار منفی داره (C) که میشه شیش تا..!
یعنی شیش تا جابه جا میشه..!
مقدار بار کاتیون رو محاسبه میکنیم؟چطوریاس:neutral_face: :broken_heart:
تجربیا دوازدهم -

مثلا تو گزینه دوم اهن دو بار مثبت و هیدروکسید یکبار منفی که مجموعا 3 تا میشه..! (F)
و توی بخش دوم گزینه دو الومینیوم سه بار مثبت و فسفات هم سه بار منفی داره (C) که میشه شیش تا..!
تجربیا دوازدهمخانومِ_دوست_داشتنی در شیمی دان گفته است:

تجربیا دوازدهمنگا شما داری مجموع قدر مطلق بار کاتیون و آنیون رو حساب میکنی نه الکترون جابجایی
ببین اینطوری در نظر بگیر که کاتیون باید الکترون رو به آنیون بده. خب؟
مثلا تو Fe(OH)2
آهن 2 تا الکترون از دست میده و یکی میده به یک OH و یکی میده به OH دیگری
پس دوتا الکترون جابه جا میشه -
خانومِ_دوست_داشتنی در شیمی دان گفته است:

تجربیا دوازدهمنگا شما داری مجموع قدر مطلق بار کاتیون و آنیون رو حساب میکنی نه الکترون جابجایی
ببین اینطوری در نظر بگیر که کاتیون باید الکترون رو به آنیون بده. خب؟
مثلا تو Fe(OH)2
آهن 2 تا الکترون از دست میده و یکی میده به یک OH و یکی میده به OH دیگری
پس دوتا الکترون جابه جا میشهAlireza Gsm یعنی حساب کنیم چندتا کاتیون جا به شده؟
-
Alireza Gsm یعنی حساب کنیم چندتا کاتیون جا به شده؟
نه حساب کن
مجموع کاتیون ها چند الکترون از دست دادند؟
یا مجموع آنیون ها چند الکترون گرفتند؟ -
نه حساب کن
مجموع کاتیون ها چند الکترون از دست دادند؟
یا مجموع آنیون ها چند الکترون گرفتند؟Alireza Gsm یعنی فقط یکی رو محاسبه کنیم یعنی بگیم مثلا اهن دوتا الکترون داده یا برعکس بگیم هیدروکسید دوتا گرفته... که میشه مول الکترون جابهجا شده بله؟
-
Alireza Gsm یعنی فقط یکی رو محاسبه کنیم یعنی بگیم مثلا اهن دوتا الکترون داده یا برعکس بگیم هیدروکسید دوتا گرفته... که میشه مول الکترون جابهجا شده بله؟
Alireza Gsm یعنی فقط یکی رو محاسبه کنیم یعنی بگیم مثلا اهن دوتا الکترون داده یا برعکس بگیم هیدروکسید دوتا گرفته... که میشه مول الکترون جابهجا شده بله؟
بله کاملا درسته
فقط باید توجه کرد که بعضی وقتا چند تا آنیون داریم
مثلا همین آهن II هیدروکسید
دوتا هیدروکسید داره که هرکدوم یک الکترون گرفتند
پس میشه دو الکترون جا به جایی -
سلام من سر انتالپی پیوند یکم دچار تناقض شدم ببینید

اینجا وقتی یه پیوند دوگانه تبدیل شده به یگانه گفته یکی از پیوند های دو گانه موجوده شکسته
در صورتی که ما برا محاسبه انتالپی پیوند یه دوگانه رو لحاظ میکنیم که میشکنه چجوریه؟! -
بله کاملا درسته
فقط باید توجه کرد که بعضی وقتا چند تا آنیون داریم
مثلا همین آهن II هیدروکسید
دوتا هیدروکسید داره که هرکدوم یک الکترون گرفتند
پس میشه دو الکترون جا به جاییAlireza Gsm مرسی
-

اینجا وقتی یه پیوند دوگانه تبدیل شده به یگانه گفته یکی از پیوند های دو گانه موجوده شکسته
در صورتی که ما برا محاسبه انتالپی پیوند یه دوگانه رو لحاظ میکنیم که میشکنه چجوریه؟!@R-Nil-par در شیمی دان گفته است:

در صورتی که ما برا محاسبه انتالپی پیوند یه دوگانه رو لحاظ میکنیم که میشکنه چجوریه؟!سوالتون رو نمیفهمم
-
@R-Nil-par در شیمی دان گفته است:

در صورتی که ما برا محاسبه انتالپی پیوند یه دوگانه رو لحاظ میکنیم که میشکنه چجوریه؟!سوالتون رو نمیفهمم
Alireza Gsm اگه بخواید انتالپی پیوند براش برید چجوری پیوندها ی شکسته و تشکیل شده شو مینویسید؟!
-
Alireza Gsm اگه بخواید انتالپی پیوند براش برید چجوری پیوندها ی شکسته و تشکیل شده شو مینویسید؟!
@R-Nil-par آیا اون وقت میگید یه پیوند دو گانه کربن کربن شکسته؟!