گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
سلام
ببخشید دیشب نتونستم بیام
دیروز:6/45 + 2h کلاس مدرسه
ب امید روزی بهتر :victory_hand:
@Dr-Aryan آقا آرین ما(من و @Dr-Rashidi :face_with_tears_of_joy: ) ک فعالیت میکنیم و در حد خودمون سعی میکنیم تاپیک فعال بمونه ولی
بازم ی دست صدا نداره...:person_tipping_hand_light_skin_tone: :person_shrugging_light_skin_tone: -
سلام
ببخشید دیشب نتونستم بیام
@Dr-Aryan آقا آرین ما(من و @Dr-Rashidi :face_with_tears_of_joy: ) ک فعالیت میکنیم و در حد خودمون سعی میکنیم تاپیک فعال بمونه ولی
بازم ی دست صدا نداره...:person_tipping_hand_light_skin_tone: :person_shrugging_light_skin_tone:Hoorieh sh در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
سلام
ببخشید دیشب نتونستم بیام
بازم ی دست صدا نداره...:person_tipping_hand_light_skin_tone: :person_shrugging_light_skin_tone:موافقم✌😂
-
به نام خدا بازم دکتر وارد شد 😎✌
خب امروز ۴ ساعت فیزیک و ۲ ساعت دینی داشتیم در مدرسه
بعدش اومدم خونه ناهار درست کردم 😂
بعد به مقدار کافی خواب 😴
سپس مقداری تست دینی
اندکی بعد در جوار برادر باهم عمو پورنگ دیدیم😁
سپس مقادیری بازی کردیم
بعد هم یه سری فعالیت های دیگه
و در اخر منو اقای امینی نشستیم حل تست زیست داشتیمفک کنم اندکی استراحتم لازم بود😉
-
خوب سلام ب همه شبتون بخیر❤
امروز:۷/۴۰+۵۷T
و ۲hهم مدرسه داشتم🙄
و ۱/۵ساعت هم حدودا تحلیل زیست انجمن بودم(خیلی خوش گذشت😊😆)
شبتون آروم 😀🌹 -
@Z-H-Z
ما قبولت داریم🙃🙃
افرین ک سر تایمی ک میخاستی پاشدی👏👏 -
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست🏅
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه💥🥀
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله😇%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]:hand_with_fingers_splayed: :slightly_smiling_face:
@Dr-Aryan سلام دانش اموز تجربی کنکوری 1400 از این به بعد من هم هستم
-
@Dr-Aryan سلام دانش اموز تجربی کنکوری 1400 از این به بعد من هم هستم
Alireza abdi 🌹🌹
-
@Dr-Aryan
خیلی هم عالی
خوبه کشما هم گزارش میدی🌹 -
@Dr-Aryan
خیلی هم عالی
خوبه کشما هم گزارش میدی🌹Hoorieh sh 🌱🥀
-