ترتیب سوالات کنکور
-
Hoorieh sh فردا امتحانش میکنم:/
ولی اخه یادمه یکی گفت چون بعد زیسته و زیستم حفظیه بهتره بعد زیست نری شیمی که اونم حفظیه:/zahra alaei اینم هست ولی من تو ازمونای ازمایشی خیلی ترتیبای مختلفی رو ج دادم
برا من که اینجوری خییلی بهتر بود: 1)ریاضی چون ریاضیم بد نیس...2)زیست چون اختصاصی تجربی هاس و خیلی مهم...3)شیمی چون بازم بعد زیست برا تجربی ها مهمه...4)فیزیک -
@nafas-m اخه فیزیک تقطه قوتم مثلا:/ بهش که میرسم از استرس اینکه شیمی مهم تره و ممکنه نرسم بهش فیزیکو خراب میکنم
zahra alaei در ترتیب سوالات کنکور گفته است:
@nafas-m اخه فیزیک تقطه قوتم مثلا:/ بهش که میرسم از استرس اینکه شیمی مهم تره و ممکنه نرسم بهش فیزیکو خراب میکنم
از تکنیک زمان نقصانی استفاده نمیکنی؟
-
از تکنیک زمان نقصانی استفاده نمیکنی؟
Alireza Gsm
برا عمومیا استفاده میکنم ولی نتونسم واقن برا، اختصاصيا
45دیقه ریاضی جواب میدم
35دیقه زیست
بقیش فیزیک شیمی🙄 -
Alireza Gsm
45دیقه ریاضی جواب میدم
35دیقه زیست
بقیش فیزیک شیمی🙄zahra alaei
خب پس اینطوری امتحان کنید
45 ریاضی
35 زیست
30 فیزیک
30 شیمی
و در آخر 35 دقیقه وقت دارید برگردید ببینید کدوم درس بیشتر وقت احتیاج داره (وابسته به سختی آزمون در هر مبحث) -
zahra alaei
45 ریاضی
35 زیست
30 فیزیک
30 شیمی
و در آخر 35 دقیقه وقت دارید برگردید ببینید کدوم درس بیشتر وقت احتیاج داره (وابسته به سختی آزمون در هر مبحث)Alireza Gsm
مرسي مرسي باشه حتما فردا همين كم كارو ميكنم... -
Alireza Gsm
مرسي مرسي باشه حتما فردا همين كم كارو ميكنم...zahra alaei در ترتیب سوالات کنکور گفته است:
Alireza Gsm
مرسي مرسي باشه حتما فردا همين كم كارو ميكنم...اول سوالای اسون فیزیک و حفظیات شیمی
-
Alireza Gsm
45دیقه ریاضی جواب میدم
35دیقه زیست
بقیش فیزیک شیمی🙄zahra alaei برای اختصاصی
15 دقیقه زمین
30 دقیقه ریاضی
30 دقیقه فیزیک
40 دقیقه شبمی
40 دقیقه زیست
اون زمان باقی مونده برای برگشت
وقتی دارین اجرا میکنین اگر مثلا رباضیتون سر 30 دقیقه تموم نشد
ولش کنین برین سراغ درس بعد بعد توی اون زمان باقی مونده آخر براش وقت بزارین -
بچه ها اگه همین الان طی یه حرکت انتحاری تصمیم بگیرم اول شیمیو جواب بدم بعد فیزیکو... اتفاق بدی میوفته؟ :/
تجربیا
ریاضیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاzahra alaei در ترتیب سوالات کنکور گفته است:
بچه ها اگه همین الان طی یه حرکت انتحاری تصمیم بگیرم اول شیمیو جواب بدم بعد فیزیکو... اتفاق بدی میوفته؟ :/
تجربیا
ریاضیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسلام وقتی میخواید تغییر برنامه بدین باید حداقل تو ۵ ۶ تا ازمون جامع اون تغییر رو پیاده کنید و بهش عادت کنید
نه یهویی سر جلسه😕 -
تجربیا
ریاضیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسلام وقتی میخواید تغییر برنامه بدین باید حداقل تو ۵ ۶ تا ازمون جامع اون تغییر رو پیاده کنید و بهش عادت کنید
نه یهویی سر جلسه😕romisa حالا سر جلسم نه... همين دوسه روز كه ازمون ميدم
-
zahra alaei
45 ریاضی
35 زیست
30 فیزیک
30 شیمی
و در آخر 35 دقیقه وقت دارید برگردید ببینید کدوم درس بیشتر وقت احتیاج داره (وابسته به سختی آزمون در هر مبحث)Alireza Gsm امتحان كردم
درصداي فيزيكو شيمي متعادل شد...
ولي خب شيمي اومد پايين:/ -
romisa حالا سر جلسم نه... همين دوسه روز كه ازمون ميدم
romisa حالا سر جلسم نه... همين دوسه روز كه ازمون ميدم
ازمون بده و همه شرایطو بسنج
من خودم تغییر دادم ترتیب دفترچه رو
ولی قبلش کلی تمرین کرده بودم