(5-8)
- 
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با تبدیل ماده به انرژی مشخص کنید. 5- در قندکافت، بخشی ازATP در سطح پیش ماده تولید می شود. 6- در یاخته عصبی انسان، در مسیر تبدیل هر مولکول گلوکز به دو مولکول استیل کوآنزیم A، دو مولکولATP مصرف می شود. 7- گیاهان می توانند در نبود اکسیژن، پیروات را به اتانول تبدیل کنند. 8-در فرایندی که منجر به ورم آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهایNADH را دریافت می 
 تجربیا
- 
٥غلطه تو گلیکولیز همش در سطح پیش مادس 
- 
٦ غلطه چون حین اندوسیتوزش ب میتوکندری هم مصرف ا ت پ داریم 
- 
٧پیرووات اول میش اتانال بعد میش اتانول 
- 
٨غلطه اتاناله ک الکترون میگیره ن اتانول 
- 
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با تبدیل ماده به انرژی مشخص کنید. 5- در قندکافت، بخشی ازATP در سطح پیش ماده تولید می شود. 6- در یاخته عصبی انسان، در مسیر تبدیل هر مولکول گلوکز به دو مولکول استیل کوآنزیم A، دو مولکولATP مصرف می شود. 7- گیاهان می توانند در نبود اکسیژن، پیروات را به اتانول تبدیل کنند. 8-در فرایندی که منجر به ورم آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهایNADH را دریافت می 
 تجربیاmehranmirzaei 
 5غلطه همه ی atpتولید شده در سطح پیش ماده بدست اومده
 6غلطه چون یکم انرژی هم لازم داریم برا انتقال فعال پیرووات ب داخل میتوکندری
 7درسته
 8غلطه اتانال الکترونهارو میگیره و ب اتانول تبدیل میشه
- 
٦ غلطه چون حین اندوسیتوزش ب میتوکندری هم مصرف ا ت پ داریم honeyghandhastigh8190 Gh آندوسیتوز ن 
 انتقال فعال
- 
٥غلطه تو گلیکولیز همش در سطح پیش مادس honeyghandhastigh8190 Gh آفرین 
- 
۵.غلطه تو مرحله ی آخر تولیدATP در سطح پیش ماده هست وفقط همون جا تولید میشه پس قیدش غلطه 
 ۶.درسته تو اول مرحله ی گلیکولیز دو تا ATPمصرف میکنیم
 ۷.درسته گیاهان هم تخمیر انجام میدن
 ۸.تخمیر الکلی رو میگه که اتانال هست نه اتانول
- 
honeyghandhastigh8190 Gh آندوسیتوز ن 
 انتقال فعالMAHSAA26 مهم مصرف ا ت پ اس      
- 
٦ غلطه چون حین اندوسیتوزش ب میتوکندری هم مصرف ا ت پ داریم honeyghandhastigh8190 Gh 
 یه چیزی من یادمه آقای موقاری اتفاقا گفتن این انتقاله بدون مصرف ATP هست
- 
٦ غلطه چون حین اندوسیتوزش ب میتوکندری هم مصرف ا ت پ داریم 
- 
mehranmirzaei سپاس استاد بالاخره ی افرینم ب من گفتیین        
- 
mehranmirzaei 
 آقای میرزایی من نمی فهمم چرا ۶ رو غلط میگیریم
 باور کنید همین دیروز اینو شنیدم که تاکید میکردن این انتقال فعاله بدون مصرف ATP هست
- 
honeyghandhastigh8190 Gh 
 یه چیزی من یادمه آقای موقاری اتفاقا گفتن این انتقاله بدون مصرف ATP هستدریا دریایی عه راس میگیا 
- 
honeyghandhastigh8190 Gh 
 یه چیزی من یادمه آقای موقاری اتفاقا گفتن این انتقاله بدون مصرف ATP هستدریا دریایی انتقال فعال عمیشه با مصرف انرژیه(ولی همواره ا ت پ نست) 
- 
دریا دریایی انتقال فعال عمیشه با مصرف انرژیه(ولی همواره ا ت پ نست) honeyghandhastigh8190 Gh پس اینجوری 6 درست میشه ک 
- 
 تجربیاmehranmirzaei در (5-8) گفته است: درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با تبدیل ماده به انرژی مشخص کنید. 5- در قندکافت، بخشی ازATP در سطح پیش ماده تولید می شود. 6- در یاخته عصبی انسان، در مسیر تبدیل هر مولکول گلوکز به دو مولکول استیل کوآنزیم A، دو مولکولATP مصرف می شود. 7- گیاهان می توانند در نبود اکسیژن، پیروات را به اتانول تبدیل کنند. 8-در فرایندی که منجر به ورم آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهایNADH را دریافت می 
 تجربیا۵.غلطه تو مرحله ی آخر تولیدATP در سطح پیش ماده هست وفقط همون جا تولید میشه پس قیدش غلطه 
 ۶.غلطه : ورود پیروات به میتوکندری هم نیازمند صرف ATPهست
 ۷.درسته گیاهان هم تخمیر انجام میدن
 ۸.تخمیر الکلی رو میگه که اتانال هست نه اتانول
- 
امشب ما نیستیم افرین خوب میدن استاد  
- 
دریا دریایی انتقال فعال عمیشه با مصرف انرژیه(ولی همواره ا ت پ نست) honeyghandhastigh8190 Gh 
 خوب درست
 پس کلا فقط دو تا ATP مصرف میشه دیگه