(5-8)
-
honeyghandhastigh8190 Gh
یه چیزی من یادمه آقای موقاری اتفاقا گفتن این انتقاله بدون مصرف ATP هستدریا دریایی عه راس میگیا
-
honeyghandhastigh8190 Gh
یه چیزی من یادمه آقای موقاری اتفاقا گفتن این انتقاله بدون مصرف ATP هستدریا دریایی انتقال فعال عمیشه با مصرف انرژیه(ولی همواره ا ت پ نست)
-
دریا دریایی انتقال فعال عمیشه با مصرف انرژیه(ولی همواره ا ت پ نست)
honeyghandhastigh8190 Gh پس اینجوری 6 درست میشه ک
-
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با تبدیل ماده به انرژی مشخص کنید.
5- در قندکافت، بخشی ازATP در سطح پیش ماده تولید می شود.
6- در یاخته عصبی انسان، در مسیر تبدیل هر مولکول گلوکز به دو مولکول استیل کوآنزیم A، دو مولکولATP مصرف می شود.
7- گیاهان می توانند در نبود اکسیژن، پیروات را به اتانول تبدیل کنند.
8-در فرایندی که منجر به ورم آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهایNADH را دریافت می
تجربیاmehranmirzaei در (5-8) گفته است:
6- در یاخته عصبی انسان، در مسیر تبدیل هر مولکول گلوکز به دو مولکول استیل کوآنزیم A، دو مولکولATP مصرف می شود.
8-در فرایندی که منجر به ورم آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهایNADH را دریافت می
تجربیا۵.غلطه تو مرحله ی آخر تولیدATP در سطح پیش ماده هست وفقط همون جا تولید میشه پس قیدش غلطه
۶.غلطه : ورود پیروات به میتوکندری هم نیازمند صرف ATPهست
۷.درسته گیاهان هم تخمیر انجام میدن
۸.تخمیر الکلی رو میگه که اتانال هست نه اتانول -
امشب ما نیستیم افرین خوب میدن استاد
-
دریا دریایی انتقال فعال عمیشه با مصرف انرژیه(ولی همواره ا ت پ نست)
honeyghandhastigh8190 Gh
خوب درست
پس کلا فقط دو تا ATP مصرف میشه دیگه -
mehranmirzaei
آقای میرزایی من نمی فهمم چرا ۶ رو غلط میگیریم
باور کنید همین دیروز اینو شنیدم که تاکید میکردن این انتقال فعاله بدون مصرف ATP هستدریا دریایی ببین فقط طی گلیکولیزشون دو تا ا تپ میشکنیم ولی وقتی میخواد بره تو میتوکندری هم ا ت پ مصرف میکنه
-
mehranmirzaei در (5-8) گفته است:
تجربیا۵.غلطه تو مرحله ی آخر تولیدATP در سطح پیش ماده هست وفقط همون جا تولید میشه پس قیدش غلطه
۶.غلطه : ورود پیروات به میتوکندری هم نیازمند صرف ATPهست
۷.درسته گیاهان هم تخمیر انجام میدن
۸.تخمیر الکلی رو میگه که اتانال هست نه اتانولmehranmirzaei
5 رونمیفهمم -
دریا دریایی ببین فقط طی گلیکولیزشون دو تا ا تپ میشکنیم ولی وقتی میخواد بره تو میتوکندری هم ا ت پ مصرف میکنه
honeyghandhastigh8190 Gh در (5-8) گفته است:
دریا دریایی ببین فقط طی گلیکولیزشون دو تا ا تپ میشکنیم ولی وقتی میخواد بره تو میتوکندری هم ا ت پ مصرف میکنه
میگم آقای موقاری تاکید داشتن تو اینجا ATP مصرف نمیشه
-
mehranmirzaei تو ٧ نباید میگف از طریق تبدیل پیرووات ب اتانال واتانال ب اتانول؟
-
mehranmirzaei
باور کنید همین دیروز اینو شنیدم که تاکید میکردن این انتقال فعاله بدون مصرف ATP هستدریا دریایی در (5-8) گفته است:
mehranmirzaei
باور کنید همین دیروز اینو شنیدم که تاکید میکردن این انتقال فعاله بدون مصرف ATP هستعلاوه بر 2 مولکول ATP که در مرحله اول گلیکولیز مصرف میشوند ، ورورد پیروات به میتوکندری نیز نیازمند مصرف ATP است ،چون با انتقال فعاله
(البته توجه کنین هرانتقال فعالی از ATP انرژی نمیگره ها ....) -
honeyghandhastigh8190 Gh
خوب درست
پس کلا فقط دو تا ATP مصرف میشه دیگهدریا دریایی در کل تمام ا ت پ های تولیدی تو گلیکولیز در سطح پیشماده ای ان قید بخششی واسش درست نیس
-
mehranmirzaei
5 رونمیفهممmehranmirzaei
5 رونمیفهممدر مسیر قندکافت هر ATP تولیدی در سطح پیش ماده هستشو نباید میگفت بخشی
-
honeyghandhastigh8190 Gh در (5-8) گفته است:
میگم آقای موقاری تاکید داشتن تو اینجا ATP مصرف نمیشه
دریا دریایی شاید شما اینو با زنجیره انتقال الکترون اشتباه گرفتین وگر ن اقای میرزایی هم همینجوری مث من جواب دادن
-
دریا دریایی در (5-8) گفته است:
mehranmirzaei
باور کنید همین دیروز اینو شنیدم که تاکید میکردن این انتقال فعاله بدون مصرف ATP هستعلاوه بر 2 مولکول ATP که در مرحله اول گلیکولیز مصرف میشوند ، ورورد پیروات به میتوکندری نیز نیازمند مصرف ATP است ،چون با انتقال فعاله
(البته توجه کنین هرانتقال فعالی از ATP انرژی نمیگره ها ....)mehranmirzaei
اینو ببینید آخه
ایشون گفتن نیست،الان ما چی کار کنیم ؟ -
دریا دریایی شاید شما اینو با زنجیره انتقال الکترون اشتباه گرفتین وگر ن اقای میرزایی هم همینجوری مث من جواب دادن
honeyghandhastigh8190 Gh
نه مطمئنم چون همین دیروز شنیدمش
MAHSAA26 مهسا مگه آقای موقاری اینو نگفتن؟ -
mehranmirzaei
اینو ببینید آخه
ایشون گفتن نیست،الان ما چی کار کنیم ؟دریا دریایی منم یادمه حرف آقای موقاریو
-
mehranmirzaei
اینو ببینید آخه
ایشون گفتن نیست،الان ما چی کار کنیم ؟دریا دریایی در (5-8) گفته است:
mehranmirzaei
اینو ببینید آخه
ایشون گفتن نیست،الان ما چی کار کنیم ؟برو ی بار دیگ فیلمو ببین احتمال اون تیکش گفته مث زنجیره انتقال الکترون شما فک کردی پیروواتو میگه
-
دریا دریایی چرا همینو گفتن
-
دریا دریایی در (5-8) گفته است:
mehranmirzaei
اینو ببینید آخه
ایشون گفتن نیست،الان ما چی کار کنیم ؟برو ی بار دیگ فیلمو ببین احتمال اون تیکش گفته مث زنجیره انتقال الکترون شما فک کردی پیروواتو میگه