دانلود فایل ها به صورت یکجا و درست کردن نام فیلم ها
-
سلام.
چرا فیلم ها فقط به صورت تک تک قابل دانلود هست؟به عنوان مثال اگر یکی بخواد چند تا درس رو کامل دانلود کنه که باید بیشتر از ۲۰۰ تا فیلم رو تکی دانلود کنه...و اینکه چرا اسم فیلم عدد های عجیب غریب هست و برای اینکه بدونم کدوم فیلم رو بخوام ببینم باید خودم کلی وقت صرف عوض کردن اسم فیلم ها کنم.لطف کنید این مشکلات رو رفع کنید تا در وقت ما هم صرفه جویی بشه.تشکر -
سلام.
چرا فیلم ها فقط به صورت تک تک قابل دانلود هست؟به عنوان مثال اگر یکی بخواد چند تا درس رو کامل دانلود کنه که باید بیشتر از ۲۰۰ تا فیلم رو تکی دانلود کنه...و اینکه چرا اسم فیلم عدد های عجیب غریب هست و برای اینکه بدونم کدوم فیلم رو بخوام ببینم باید خودم کلی وقت صرف عوض کردن اسم فیلم ها کنم.لطف کنید این مشکلات رو رفع کنید تا در وقت ما هم صرفه جویی بشه.تشکر@M-an راست میگن خیلی کار زمانبریه اگه بتونید یه کاری کنید خیلی خوب میشه
-
میتونید از روی دو رقم اخر فیلم شماره اش رو متوجه بشید
اصولا برای کد گذاری لینک ها توی اغلب سایت ها باید اسم فایل بصورت انگلیسی باشه مگر اینکه یه سری کد گذاری توی سایت دیگه انجام شده باشه اینها بخوان اون فایل رو از سایت دیگه توی سایت خودشون اپلود کنن..!
که الا خودش منبعه..!!
شما میتونید فیلم ها رو انلاین ببینین یا اینکه بیایین از سایت شماره محدوده موردنظر رو بدونید بعد از روی شماره ته فایل فیلم هاتون رو پلی کنید -
سلام
شما برید وکلیک راست بزنید و روی اسم هر فیلم را بولد کنید و آنرا کپی کنید(ctrl+c) و بعد فیلمی که دان کردید بزنید روش و کپی پیست کنید(ctrl+v) تمام -
سلام
شما برید وکلیک راست بزنید و روی اسم هر فیلم را بولد کنید و آنرا کپی کنید(ctrl+c) و بعد فیلمی که دان کردید بزنید روش و کپی پیست کنید(ctrl+v) تمامبرهان دیبایی خانومِ_دوست_داشتنی
مشکل اصلی نبود دانلود گروهیه
موافق نیستید این قابلیت برای مجموعه های رایگان فعال شه؟
مثلا استاد موقاری 120 تا صفر تا صد و 50 تا تورق و تست فقط برای یازدهم ضبط کرده یکی که میخواد همه شو دانلود کنه یکی یکی باید لینکارو بزنه
ادمین لطفا اگه میشه اینو به بخش مربوطه بگید ببینیم اصلا امکانش هست که انجام بشه -
برهان دیبایی خانومِ_دوست_داشتنی
مثلا استاد موقاری 120 تا صفر تا صد و 50 تا تورق و تست فقط برای یازدهم ضبط کرده یکی که میخواد همه شو دانلود کنه یکی یکی باید لینکارو بزنه
ادمین لطفا اگه میشه اینو به بخش مربوطه بگید ببینیم اصلا امکانش هست که انجام بشهMohammad 2 چشم اگرم بشه اینجا ایران میره باسه چند ماه دیگه
-
romisa ممنونم از پاسخگوییتون
Mohammad 2 در دانلود فایل ها به صورت یکجا و درست کردن نام فیلم ها گفته است:
romisa ممنونم از پاسخگوییتون
-
برهان دیبایی خانومِ_دوست_داشتنی
ادمین لطفا اگه میشه اینو به بخش مربوطه بگید ببینیم اصلا امکانش هست که انجام بشهMohammad 2 خب شاید یکی یکجا نمیخواد..!
مثل خود منمن اکثر انلاین میبینم و بخش به بخش نمیشه که همه رو یکجا دانلود کنم...!
تفاوتی هم نداره دیگه حالا چندتا لینک بزنی کلیک کنی کار سختی نیست..1 -
Mohammad 2 خب شاید یکی یکجا نمیخواد..!
مثل خود منمن اکثر انلاین میبینم و بخش به بخش نمیشه که همه رو یکجا دانلود کنم...!
تفاوتی هم نداره دیگه حالا چندتا لینک بزنی کلیک کنی کار سختی نیست..1خانومِ_دوست_داشتنی منظورم این بود علاوه بر تک دانلود شرایط دانلود گروهی هم فراهم بشه
به شخصه برای من که خیلی سخت بود چون نزدیک 500 کلیپ تو یه روز دانلود کردم
به هر صورت ادمین گفت که کلا نمیتونن این قابلیت رو فراهم کنن