b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
کتاب تست شیمی یازدهم
-
سلام خسته نباشید
میخواستم ببینم برای کنکور 1401 کتاب تست شیمی یازدهم که هم درسنامه ی خوبی داشته وهمچنین تست های هدفمند بعلاوه ی این که خودتونم ازش راضی باشین چی معرفی میکنید؟ -
اگه خفنی ، زحمت کشی ، به فکر رتبه خوبی : الگو
-
اتفاقا میخواستم ببینم که کتاب شیمی نشر الگو یازدهم مثه دهم خوب هس یا نه؟
اخه اقای گودرزی هم ازش استفاده میکرد و واقعا تست های خوبی داشت -
azam shahri
من هر سه تاش رو دارم ، 10، 11 ، 12 . خیلی خوبه. -
ممنون از راهنمایی شما
-
تا دیروز میگفتم خیلی سبز
امروز رفتم شیمی الگو رو دیدم. خیلی بهتر شده واقعا
بین این دو تا یکی رو انتخاب کنید
مبتکران الکی حجیم شده و تست هاشم استاندارد نیست. درسنامه هاش هم مطالب خارج از کتاب زیاد داره -
هیچوقت نفهمیدم کجای مبتکران خارج از کتابه ... :||
-
azam shahri الگو ، خیلی سبز و مبتکران تو شیمی واقعاً خفن و خوبن. انتخاب بین این سه تا کتاب برای منم سخته حقیقتش. پیشنهادم اینه که سه تا کتابو بررسی کن ببین کدوم به روش مطالعه و کلاً به سبکت میخوره اونو بخر. معمولاً انتشارات مختلف PDF قسمتی از کتاب رو تو سایتشون میذارن تو کتابفروشی هم میتونی بررسی کنی تو "چی بخونم" و سایتای دیگه تحلیل کتابا هست میتونی استفاده کنی
-
سلام دوست عزیز
من هر 3 سال نشر زدم و راضی بودم باز به خودتون بستگی داره
مبتکران اما مطالب خارج از کتاب زیاد داره -
saba zarei
یکی دومورد خارج از کتاب گفتن مبتکران رو میشه بگین ؟- بله منم با نظرشون موافقم نشرالگو هم خیلی خوبه
-
saaaionadms
سنگین ترین عنصر موجود در ستاره ها قبل از انفجار آهنه و در خورشید سنگین ترین عنصر اکسیژنه
مثلا چه دلیلی داره این مطلب تو مبتکران بیان بشه وقتی تو کتاب نیست؟ -
nima H
این تو درسنامه کتاب نیست
توی پاورقیه !
کتاب یسری پاورقی داره برای دادن اطلاعات بیشتر برای یه علاقه مند !
اینجوری نیست که شما بگین داره مطلب خارج از کتاب میگه که حفظ کنین و ازش سوال بده
خیلییی نامنصفانه است بخاطر این بگیم مبتکران خارج از کتاب میگه و کتاب ب این خوبی رو بزاریم کنار .. -
saaaionadms
چرا یه کتاب کمک درسی باید پاورقی داشته باشه؟ این مطالب به چه درد دانش آموزی میخوره که میخواد کنکور بده؟ اگه دوست داره اطلاعات بیشتر برای یه علاقه مند بده ، یه کتاب دیگه جاپ کنه و اونجا بنویسه -
Amin-Mehraji
موفق و موید باشید :| -
مرسی از دوستانی که تجربیاتشون رو با ما به اشتراک گذاشتند