-
خواهشا تموم کنید ! کنکور نزدیکه !!! ممنونم
-
دوستان کسی جزوه الکتروشیمی استاد رو داره؟؟ ممنون میشم ج بدید
-
fatima.k28
چرا نمیشه ؟ بله که میشه چون ۳تا فصل شیمی ۲+شیمی پیش ۱ ضبط شده از فیلم های امسال و اینکه بقیه فیلم ها را میتونی از پارسال ببینی البته باید جزوه ها دانلود کنی یکی چیزی بگم نیازی نیست بری جزوه چاپ کنی هر چه استاد پای تخته +نکات بنویس و جزوه را دانلود کن و تئوری ها از توی کتاب علامت بزن و همچنین تست ها را بنویس
من همین کار می کنم
;-D
-
دوستان خواهشا همگی نظر بدید که فیلمارو تموم کنن شاید نکنه که یکی فیلم رو دوباره بزارن ممنون؟
-
استاد اقا جانی خسته نباشید خواهشا تموم کنید تدریستون رو ! دیگه وقته آ نچنانی ای نیست ممنون!!!
-
دوستان اگه کسی با استاد در ارتباط هستش از استاد خواهش کنه که فیلما رو تموم کنن؟؟
-
استاد خواهشا مبحث استو کیو متری رو که شروع کردید رو لااقل تموم کنید ممنون میشم !!!
-
سلام قسمت 43 مشکل داره جای شیمی فیلم آموزشی فیزیک هست لطفا رسیدگی کنید
-
@ms96 sad96
دوست عزیز آلا داره زحمتش می کشه اگه نیاز داری می تونی از فیلم پارسال ببینی
-
ببخشید همایش شیمی پایه ک ضبط کردید چی میشه؟؟؟
-
استاد آقاجانی عزیز خسته نباشید و تدریس های عالی تون ممنون
فقط استاد اسید و باز و الکترو شیمی رو از یاد نبرینا
ممنون -
آلای عزیز همه ی ما میدونیم که شماها دارین تمام تلاش و زحماتتون رو انجام میدیم
اگه خدای نکرده نتونستین تا قبل از کنکور 96 همه ی مباحث رو بگین اشکالی نداره ما که از مباحث عالی تدریس شده استفاده کردیم
فقط خاهشا این صفر تا صد های درسهایی مثل دیفرانسیل و فیزیک و شیمی رو حتما لااقل تاآخر شهریور هم که شده بگین تا بچه های کنکوری 97 و پشت کنکور های امسال استفتده کنن
چون این صفر تا صد های امسالتون واقعا عالیه و حیفه تکمیل نشه و دوباره سال دیگه از سر گرفته بشه پس بهتره همین صفر تا صد های امسال رو تکمیل کنین و سال آینده هم بچه ها از همینا استفاده کنن
و شما هم دوباره به خودتون زحمت ندین
این نظر شخصی من بود
بازم ممنون آلای عزیز و خسته نباشید و خدا قوت به همه شما -
استاد ممنون !!!
-
جزوه هارو میزارید عاااایااا؟؟؟
-
سلام خسته نباشید لطفا به اقای اقاجانی بگید به ما بگن قسمت هایی که تدریس میکنید برای کدوم بخش کتابشونه ممنون
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء