درگیری
-
سلام دوستان ی سوال
مادرم میخواست رُب درست کنه گوجه ها رو ریخت تو آب و دیدم یسری از گوجه ها میره ته ظرف و یسری از گوجه ها روی آب غوطه وره برام سوال شد که دلیلش چیه؟
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیا -
Zaraa من خودم بنظرم اومد به خاطر چگالی باشه اما یعنی درسته؟
اخه چرم که باعث روی آب اومدن نیست فقط چگالیه ک باعث چنین چیزیه و چگالی هم که تفاوت نداره:face_with_monocle:@Fatemeh_Baghaee در درگیری گفته است:
اخه چرم که باعث روی آب اومدن نیست فقط چگالیه ک باعث چنین چیزیه و چگالی هم که تفاوت نداره:face_with_monocle:حرفتون درسته چون تو فیزیک هم علت شناور بودن کشتی باوجود جرم زیادش ،اینه که فضایِ محصورِ توخالی تو کشتی بوجود آواردن که باعث کمتر شدن چگالی و شناور بودنش میشه
-
@Fatemeh_Baghaee در درگیری گفته است:
اخه چرم که باعث روی آب اومدن نیست فقط چگالیه ک باعث چنین چیزیه و چگالی هم که تفاوت نداره:face_with_monocle:حرفتون درسته چون تو فیزیک هم علت شناور بودن کشتی باوجود جرم زیادش ،اینه که فضایِ محصورِ توخالی تو کشتی بوجود آواردن که باعث کمتر شدن چگالی و شناور بودنش میشه
-
سلام دوستان ی سوال
مادرم میخواست رُب درست کنه گوجه ها رو ریخت تو آب و دیدم یسری از گوجه ها میره ته ظرف و یسری از گوجه ها روی آب غوطه وره برام سوال شد که دلیلش چیه؟
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیا@Fatemeh_Baghaee در درگیری گفته است:
سلام دوستان ی سوال
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیاخب بخاطر چگالی هستش
گوجه هایی که حجم کمتر و وزن بیشتر داشته باشند ته ظرف می رن
اگر چگالیی گوجه از یه حدی بیشتر باشه باعث میشه بره ته طرف
ولی اگه کمتر باشه باعث غوطه ور شدنش میشه