نبض زنده
- 
MAHSAA26 شما تا دیروز یاذدهم نبودید؟واقعا 
- 
به سان خورشید یا ابلفض چی میخوان بدن ؟ از پکشون کرونا نگیریم ؟  پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابد پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابد@haniehno در نبض زنده گفته است: به سان خورشید یا ابلفض چی میخوان بدن ؟ از پکشون کرونا نگیریم ؟  پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابد پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابدکیک و آب معدنیه 
- 
@f-noori7979 خواهش 
- 
@haniehno در نبض زنده گفته است: به سان خورشید یا ابلفض چی میخوان بدن ؟ از پکشون کرونا نگیریم ؟  پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابد پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابدکیک و آب معدنیه 
- 
یه بار قبلا گفتم. 
 داخل کشور ها بهم خیلی شبیه نیستن بیشتر خارج کشور های هر رشته به داخل های سال بعد شبیه ان
- 
@f-noori7979 در نبض زنده گفته است: @haniehno در نبض زنده گفته است: به سان خورشید یا ابلفض چی میخوان بدن ؟ از پکشون کرونا نگیریم ؟  پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابد پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابدکیک و آب معدنیه میشه با خودمون چیزی ببریم یا ن؟ 
- 
@M-an دبیر ریاضی اقای ثابتی هست 
- 
بچه ها یه چیزی بهتون بگم 
- 
@f-noori7979 در نبض زنده گفته است: @haniehno در نبض زنده گفته است: به سان خورشید یا ابلفض چی میخوان بدن ؟ از پکشون کرونا نگیریم ؟  پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابد پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابدکیک و آب معدنیه میشه با خودمون چیزی ببریم یا ن؟ @f-noori7979 در نبض زنده گفته است: @haniehno در نبض زنده گفته است: به سان خورشید یا ابلفض چی میخوان بدن ؟ از پکشون کرونا نگیریم ؟  پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابد پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابدکیک و آب معدنیه میشه با خودمون چیزی ببریم یا ن؟ دیروز به ما گیر ندادن 
 چیزایی که قند مصنوعی دارن نبرین
- 
81Sobhan زیر دستمونه جیگر. 
 یه چیز دیگه بگو...
 مثلا فکر لایت به سان خورشید 
 منو فردا بجرم سلطان پلاستیک فریزر میگیرن چهارتا پلاستیک فریزر دارم میبرم 
- 
به سان خورشید 
 منو فردا بجرم سلطان پلاستیک فریزر میگیرن چهارتا پلاستیک فریزر دارم میبرم 
- 
@f-noori7979 در نبض زنده گفته است: @haniehno در نبض زنده گفته است: به سان خورشید یا ابلفض چی میخوان بدن ؟ از پکشون کرونا نگیریم ؟  پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابد پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابدکیک و آب معدنیه میشه با خودمون چیزی ببریم یا ن؟ دیروز به ما گیر ندادن 
 چیزایی که قند مصنوعی دارن نبرین@f-noori7979 در نبض زنده گفته است: @f-noori7979 در نبض زنده گفته است: @haniehno در نبض زنده گفته است: به سان خورشید یا ابلفض چی میخوان بدن ؟ از پکشون کرونا نگیریم ؟  پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابد پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابدکیک و آب معدنیه میشه با خودمون چیزی ببریم یا ن؟ دیروز به ما گیر ندادن 
 چیزایی که قند مصنوعی دارن نبرینعاهااا 
- 
اقای ثابتی ارامش بخشه 
- 
بچه ها یه چیزی بهتون بگم 
- 
81Sobhan در نبض زنده گفته است: به سان خورشید 
 منو فردا بجرم سلطان پلاستیک فریز میگیرن چهارتا پلاستیک فریز دارم میبرم  محتکر پلاستیک شناخته شد محتکر پلاستیک شناخته شد@haniehno یکی واس تنقلات 
 یکی واسه زباله ماسک و دستمال
 یکی واسه کارت ملی و مداد پاک و...
 یکی هم دستمال کاغذی و ماسک تمیز

هرچی فکر میکنم نمیتونم یکیش رو کم کنم
- 
@haniehno در نبض زنده گفته است: به سان خورشید یا ابلفض چی میخوان بدن ؟ از پکشون کرونا نگیریم ؟  پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابد پکشونم یه کیک و آبمیوه س دیگه لابدکیک و آب معدنیه @f-noori7979 بچه ها میشه خودمون هم چیزی ببریم 
- 
@f-noori7979 بچه ها میشه خودمون هم چیزی ببریم دکتر علی ف اره مشکلی نیست 
- 
فردا هر کس به اندازه مقاومت ذهنی ش رتبه میگیره 
 مواظب باشید خسته نکنید خودتون رو
 به سوال سخت رسیدید محطاط تر و با آرامش باهاش برخورد کنید حل شد شد نشد بدونید بقیه هم نتونستن.
 امیدوارم حرف الانم فردا به دردتون بخوره.
 ایشالا منفی هم نیست 

جلسات رفع اشکال
جلسات رفع اشکال