سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
تنبلی هنگام مطالعه
-
سلام دوستان
من دهم تجربی ورودی یازدهمم
هر چی سعی میکنم مثل بقیه پنج و یا شش ساعت درس بخونم نمیشه نمیتونم ن اینکه نخواما ن سردرد میگیرم هیچی از درس نمیفهمم نمیدونم چیکار کنم -
-
Delvin Ghiyasi
سلام
پشت سر هم درس میخونی؟ -
Delvin Ghiyasi مشاور من بهم گفت هر وقت اینجور شدم یه ده دقیقه یا بیست دقیقه استراحت کنم بعد دوباره شروع کنم
ساعت چند شروع میکنی به درس خوندن؟ -
Delvin Ghiyasi بیخیال بابا هنوز خیلی وقت داری ما که دوران مدرسه انقد درسخون بودیم هم تابستون نخوندیم خودتو عذاب نده
-
Delvin Ghiyasi
پشت سر هم درس نخون
درسای سخت رو پشت هم نخون
بین درسای تخصصی ، عمومی بخون
هر ۴۵ دقه یه بار ، یه ربع استراحت کن
تو استراحتات اهنگ گوش نده یا کاری که ذهن یا چشمت رو خسته می کنه انجام نده
پیشنهاد میشه تو استراحتا میوه بخوری
شبا خوب بخواب
ورزش کن
حواست به تغذیه ت باشه
گاهی روش مطالعتو عوض کن تا تنوعی واست باشه
مثلا به جای روخونی کردن ، بنویس -
سلام من دوازدهمم واز لحاظ این که منم یه روزی مثه شما دهم بودم می گم...به نظر من اگه می خوای تو همه ی مراحل زندگیت موفق باشی هیچ وقت خودتو با بقیه مقایسه نکن
فقط همین.. -
Delvin Ghiyasi در تنبلی هنگام مطالعه گفته است:
سلام دوستان
هر چی سعی میکنم مثل بقیه پنج و یا شش ساعت درس بخونم نمیشه نمیتونم ن اینکه نخواما ن سردرد میگیرم هیچی از درس نمیفهمم نمیدونم چیکار کنمسلام منم چنین افرادی رو در طی کنکور خودم دیدم و بعضی از رفیقام همین طور بودن
بهترین پیشنهاد اینه که به خودتون تلقین نکنین این موضوعو و با برنامه مناسب خودتون درس بخونین یعنی اون طوری که خودتون رو میشناسید و با حالات خودتون آشنایین برنامه ریزی کنید و پشت هم مطالعه نداشته باشید و حتما استراحت بین مطالعه و هم چنین ساعت خواب و استراحت روزانه و شبانه رو خیلی خیلی جدی بگیرین و روی تغذیه تون به خصوص وعده صبحانه تاکید داشته باشین و رها نکنین صبحانه رو
و حتما حتما از استرس و تنش دوری کنین -
Delvin Ghiyasi سلام منقبل از مبتلا شدن به کرونا روزی ده ساعت درس می خواندم اما الان که حالم یکم خوب شده هر چقدر سعی می کنم حتی یک ساعت بخونم نمی تونم چی کار کنم
-
@زهرا-تقی-زاده در تنبلی هنگام مطالعه گفته است:
Delvin Ghiyasi سلام منقبل از مبتلا شدن به کرونا روزی ده ساعت درس می خواندم اما الان که حالم یکم خوب شده هر چقدر سعی می کنم حتی یک ساعت بخونم نمی تونم چی کار کنم
-
@زهرا-تقی-زاده سلام عزیزم
دوباره میگم من دوازدهم هستم انقدر خودتونو عذاب ندین من الان پیرتون حساب میشمالانم خیلی خوشحالم که دارم باهت حرف می زنم و می تونم کاملا درکت کنم
قصد این رو هم ندارم که بهت راه حل بدم
به نظرم همین که بعضی وقتا فک کنی یکی درکت میکنه کافیه -
@زهرا-تقی-زاده من نمی دونم چندمی؟
گرچه به نظر من کلا ناراحتی برای همه بده
چه بخواد دهم باشه چه یازدهم چه دوازدهم
به نظر من همین که با یکی مشورت کردی واقعا کار خوبی رو انجام دادی عزیزم -
Parimah Aghajani ممنونم عزیزم
-
@زهرا-تقی-زاده خواهش گلم
-
Delvin Ghiyasi منم مثل شما ورودی یازدهمم تابستون نخوندم
ولی الان گفتم جدی شروع کنم به خوندن با حداقل روزی ۳ ساعت
هر هفته باید تایمرو اضافه کنی نمیشه یهو بری ساعت بالا درس بخونی -
Delvin Ghiyasi ی تایپیک زدم گزارش ساعت مطالعه میخوای توام بیا با ما شروع کن
-
_Mohammad_reza_replied to Delvin Ghiyasi on آخرین ویرایش توسط _Mohammad_reza_ انجام شده
Delvin Ghiyasi در تنبلی هنگام مطالعه گفته است:
سلام دوستان
هر چی سعی میکنم مثل بقیه پنج و یا شش ساعت درس بخونم نمیشه نمیتونم ن اینکه نخواما ن سردرد میگیرم هیچی از درس نمیفهمم نمیدونم چیکار کنممنم خیلی سعی میکردم مث بقیه 12 الی 13 ساعت درس بخونم ولی فقط میتونستم 11 ساعت درس بخونم
جدای از شوخی...5 الی 6 ساعت درس خوندن یه مقدار کم نیست ؟ البته اگه مدرسه می رید تایم مناسبیه ولی میتونه بیشترم بشه...ولی در روزای تعطیله بنظرم یه مقدار کمه.