مشاوره چگونه درس خواندن...
-
سلام.
من به دلایلی نتونستم دهم رو تا الان بخونم و میخواستم با شروع سال تحصیلی جدید با یازدهم شروع کنم به خوندن و کتابای دهم را روزانه با یازدهم بخونم تا تموم شه.
به نظر شما این کار درسته یا روش های بهتری در نظر دارید؟🤔 -
سلام.
من به دلایلی نتونستم دهم رو تا الان بخونم و میخواستم با شروع سال تحصیلی جدید با یازدهم شروع کنم به خوندن و کتابای دهم را روزانه با یازدهم بخونم تا تموم شه.
به نظر شما این کار درسته یا روش های بهتری در نظر دارید؟🤔MAHDI MALEK MAHMOODI
سلام ،یه عده از دوستان شرایط شما رو داشتن ،یه تاپیک زدن شروع کردن به درس خوندن و خوندن زیست دهم و...
حتما به.جمع این دوستان بپیوندید -
سلام.
به نظر شما این کار درسته یا روش های بهتری در نظر دارید؟🤔MAHDI MALEK MAHMOODI سلام
نه بنظرم باید این 15 روز مانده به شروع مدارس رو بکوب و عالی بخونی
تا حداقل یک پنجم یا یک ششم دروس رو همراه با تست زدن و یادگیری یاد بگیری بعد از 15 شهریور هم همراه با دروس یازدهم اون کاری که گفتی رو انجام بده -
MAHDI MALEK MAHMOODI
سلام ،یه عده از دوستان شرایط شما رو داشتن ،یه تاپیک زدن شروع کردن به درس خوندن و خوندن زیست دهم و...
حتما به.جمع این دوستان بپیوندیدDrfariborz اون تایپک رو میشه راهنمایی کنید تا پیدا کنم
-
MAHDI MALEK MAHMOODI سلام
نه بنظرم باید این 15 روز مانده به شروع مدارس رو بکوب و عالی بخونی
تا حداقل یک پنجم یا یک ششم دروس رو همراه با تست زدن و یادگیری یاد بگیری بعد از 15 شهریور هم همراه با دروس یازدهم اون کاری که گفتی رو انجام بدهhanaw kouhi ممنونتم
-
MAHDI MALEK MAHMOODI
حتما به.جمع این دوستان بپیوندیدDrfariborz سلام
میشه بیشتر راهنمایی کنید
کدوم تاپیک؟ -
فکر کنم این باشه
-
سلام.
به نظر شما این کار درسته یا روش های بهتری در نظر دارید؟🤔MAHDI MALEK MAHMOODI در مشاوره چگونه درس خواندن... گفته است:
سلام.
به نظر شما این کار درسته یا روش های بهتری در نظر دارید؟🤔همین الانم شروع کنی دیر نیست
-
بنظرم شما تو این فرصت باقی مونده خیلی از مطالب رو میتونی بخونی
اینجوری سال یازدهم دچار مشکل نمیشی
و وقت بیشتری واسه یازدهمت داری
MAHDI MALEK MAHMOODI -
بنظرم شما تو این فرصت باقی مونده خیلی از مطالب رو میتونی بخونی
اینجوری سال یازدهم دچار مشکل نمیشی
و وقت بیشتری واسه یازدهمت داری
MAHDI MALEK MAHMOODIsandiiii ممنون ازت
-
sandiiii ممنون ازت
MAHDI MALEK MAHMOODI
خواهش میکنم -
سلام.
به نظر شما این کار درسته یا روش های بهتری در نظر دارید؟🤔MAHDI MALEK MAHMOODI سلام منم مثل شما
برای دهم تستی کار نکردم نگران نباشید هنوز دیر نیست
ی تایپیک زدم اگه میخواید بیاید اونجا گزارش ساعات مطالعه بدین و....
خود من میخوام تو این ۱۵ روز تا جایی کمیتونم بخونمکتست بزنم و...