یه سوال اساسی واقعا کدوم آزمون آزمایشی ؟
-
سلام آلایی های عزیز بنظر شما واقعا کدوم یک از این آزمونها مفیده از چند جنبه اگر بخوایم بررسی کنیم مثلا بودجه بندی مناسب ، سوالات مفید ، خدمات جانبی خوب.لطفا اگه از یه آزمون خوب راضی هستید ، من رو هم راهنمایی کنید خواهشا تاحالا بارها و بارها تحقیق کردم ولی به نتیجه مفیدی نرسیدم
-
سلام آلایی های عزیز بنظر شما واقعا کدوم یک از این آزمونها مفیده از چند جنبه اگر بخوایم بررسی کنیم مثلا بودجه بندی مناسب ، سوالات مفید ، خدمات جانبی خوب.لطفا اگه از یه آزمون خوب راضی هستید ، من رو هم راهنمایی کنید خواهشا تاحالا بارها و بارها تحقیق کردم ولی به نتیجه مفیدی نرسیدم
Narges MZ1680
از هر نظر گزینه2 بهتره.
من پارسال معلم هام اکثرا طراح های قلم چی بودن. خودشون می گفتن سوال سخت میدیم. حتی انقدر بگم که مشاورم که رو آزمون های کانون تاکید داشت ، آخرها و در دوران جمع بندی گفت سوالای گزینه2 پارسال رو پرینت کن بزن. پرسیدم چرا؟ گفت سوالای گزینه2 شبیه ترین سوالات به کنکور هستن. تست آسون شون هم استاندارده ، تست های سخت شونم در حوزه استاندارد کنکوره. -
Narges MZ1680
از هر نظر گزینه2 بهتره.
من پارسال معلم هام اکثرا طراح های قلم چی بودن. خودشون می گفتن سوال سخت میدیم. حتی انقدر بگم که مشاورم که رو آزمون های کانون تاکید داشت ، آخرها و در دوران جمع بندی گفت سوالای گزینه2 پارسال رو پرینت کن بزن. پرسیدم چرا؟ گفت سوالای گزینه2 شبیه ترین سوالات به کنکور هستن. تست آسون شون هم استاندارده ، تست های سخت شونم در حوزه استاندارد کنکوره.Amin-Mehraji
امین اقا سلام،کنکور تجربی امسال خوب بود؟ -
Amin-Mehraji
امین اقا سلام،کنکور تجربی امسال خوب بود؟عمومی هاش آره. ولی مثلا ادبیات ، اون سوال تاریخ ادبیاتش واقعا عجیب بود.
به نظرم توی ادبیات 70% تراز بالای 10000 میاره. ولی عمومی های دیگه واقعا نباید زیر80% داشت.
توی اختصاصی حتی 1% هم شک ندارم که سوالای قبل از اعلام تعویق چیزای دیگه بودن و بعد از اعلام تعویق عوض شدن. اینو الان که با یکی از مولف های کتاب های کمک درسی صحبت میکردم اونم گفت. حتی به احتمال 99.987654321% هم گزینشگر جدید سوالات توی هر یک از درس های اختصاصی 1نفر بوده .دلایل خیلی واضحش این بود که اولا خط فکری سوالات یه مدل بودن! به شدت محاسباتی بودن. یا مثلا توی اغلب سوالای مساله شیمی شما 2تا مساله باید حل میکردین. خب چی میشه فهمید؟ میشه فهمید که گزینشگر یه نفر بوده و از این تیپ سوالات خیلی خوشش میومده. نه که سال های قبل اینجوری نبوده ولی امسال به شدت پر رنگ بود.
میگن درصد 60 توی شیمی خیلی خوبه و 80 عالی محسوب میشه.البته یادمون نره که یه سوال فیزیک هم غلط بود.
-
عمومی هاش آره. ولی مثلا ادبیات ، اون سوال تاریخ ادبیاتش واقعا عجیب بود.
به نظرم توی ادبیات 70% تراز بالای 10000 میاره. ولی عمومی های دیگه واقعا نباید زیر80% داشت.
توی اختصاصی حتی 1% هم شک ندارم که سوالای قبل از اعلام تعویق چیزای دیگه بودن و بعد از اعلام تعویق عوض شدن. اینو الان که با یکی از مولف های کتاب های کمک درسی صحبت میکردم اونم گفت. حتی به احتمال 99.987654321% هم گزینشگر جدید سوالات توی هر یک از درس های اختصاصی 1نفر بوده .دلایل خیلی واضحش این بود که اولا خط فکری سوالات یه مدل بودن! به شدت محاسباتی بودن. یا مثلا توی اغلب سوالای مساله شیمی شما 2تا مساله باید حل میکردین. خب چی میشه فهمید؟ میشه فهمید که گزینشگر یه نفر بوده و از این تیپ سوالات خیلی خوشش میومده. نه که سال های قبل اینجوری نبوده ولی امسال به شدت پر رنگ بود.
میگن درصد 60 توی شیمی خیلی خوبه و 80 عالی محسوب میشه.البته یادمون نره که یه سوال فیزیک هم غلط بود.
Amin-Mehraji
عالی -
Amin-Mehraji
عالیDrfariborz
آها حاجی اینم بگم ، من احساس میکنم سال بعد نوبت درس زیست هست که سخت بشه. -
عمومی هاش آره. ولی مثلا ادبیات ، اون سوال تاریخ ادبیاتش واقعا عجیب بود.
Amin-Mehraji اره یک سوال فیزیک غلط بود
-
ممنون از راهنمایی تون