راه ابریشم
-
سلام به آلایی ها
راه ابریشم امسال ویژه درس ریاضی تجربی هست و توسط استاد ثابتی ارائه میشه در سایت آلاء
تفاوت این مجموعه با فیلم های رایگان در این هست که راه ابریشم فقط فیلم نیست کلی تست و آزمون داره
آلاء همیشه فکر می کنه که چطور بتونه نیازهای دانش آموزها رو برطرف کنه
حتما در جریان هستید که هزینه های کلاس و تست و کتاب و آزمون برای فقط یه درس چقدر سنگینه و هزینه های میلیونی برای خانواده ها داره
برای همین آلاء کلی فکر کرد که چطور میشه این هزینه ها رو کاهش بده و همین طور خدمتی ارائه بده که تا حالا کسی ارائه نداده و همین شد که راه ابریشم به دنیا اومدتو راه ابریشم یه سری فیلم تحت عنوان پیله داریم که این پیله ها پایه ای ترین مباحث ریاضی رو آموزش میدن شاید برای شما ام پیش اومده باشه که مباحث سنگین رو یاد گرفتین تست ها رو حل کردین و تو مراحل آخر که یه سری کارهای ساده هست موندین
پیله اینجا میاد کمکتون
همین طور تو راه ابریشم برنامه هست فیلم های تورق سریع هست کلی تست و آزمون هم هست که دیگه لازم نیست کتاب تست هم تهیه بشه
همه ی اینا هزینه ی خیلی زیادی داشت اما آلاء اومد با یه هزینه خیلی کم راه ابریشم رو برای دانش آموزها تهیه کرد.باز آلاء هوای مخاطب هاش رو داره برای همین:
و تا 19 ام مهر ماه که اولین آزمون گزینه دو هست تخفیف 45 درصدی گذاشته شده و شما از این تخفیف فوقالعاده به مناسبت رونمایی از این محصول میتونید استفاده بکنید
و همین طور امکان خرید قسطی رو هم فراهم کرده که همه بتونن استفاده کنندر راه ابریشم شما حتما باید صفرتاصد هارو مشاهده کرده باشید، یعنی برنامه مشاهده صفرتاصد های ریاضی تجربی رو خدمتتون اعلام میکنیم
درسته که راه ابریشم برای کنکور نظام جدید هست اما کنکوری های نظام قدیم هم می تونن استفاده کنن چرا که ۲۵ تست از ۳۰ تست کنکورشون رو شامل میشه
لینک دوره: https://alaatv.com/product/347
پ ن : (تو تاپیک های دیگه در این مورد صحبت شده بود بزارید پای درگیری که فکر می کردم تاپیک رو زدم )
@M-an سلام وقت بخیر اول سپاس فراوان بابت انجمن الا و فیلمهایی که رایگان در اختیار همه میگذارین ی سوال داشتم بنده رشتم تحربی نبوده و هیچی از ریاضی نمیدونم ایا راه ابریشم میتونه منو از صفر مطلق بکشه بالا؟؟
-
سلام به آلاییهای عزیز،
بعد از انتشار فرسنگ ۸ راه ابریشم ریاضی تجربی آلاء، خیلی از عزیزان سوال پرسیدند که ما #نظام_قدیم هستیم ببینیم یا فقط برای #نظام_جدید است.به قدری سوال زیاد بود که از خود دبیر جناب آقای ثابتی جهت اطمینان پرسیدیم:
"مباحث هندسه پایه پیش هندسه مختصاتی که در فرسنگ ۸ ارایه میشود تماما مخصوص دوستان نظام قدیمی هم هست و تاکید ویژه روی دنبال کردن این مباحث دارم ،
از آنجایی که در کنکور سراسری سوالات زیادی ( در حد ۲۵ تا) مشترک میباشد و این موضوع در کنکور ۹۸ کاملا مشهود بود و سبک سوالات نیز کاملا به نظام جدید گرایش دارد به دوستان نظام قدیمی تاکید میشود که با این سبک سوالات آشنا شوند و موضوعات نکته دار و الگوی های تستی در این زمینه را دنبال کنند .
مباحث فرسنگ ۸ کاملا مشترک هر دو نظام است و تعداد تست آن در سراسری حداقل ۵ تا خواهد بود و مهمترین فرسنگ ارایه شده در راه ابریشم است !
با توجه به تعطیلات جاری حتما و دقیق آن را دنبال کنید
با آرزوی سلامت و بهروزی برای تمام مردم سرزمینم"
ما اگر مبحثی خاص نظام جدید باشه تو تابلوی راهنمای فرسنگ یا توضیحات لحظه ای منتشر می کنیم، بنابراین با خیال راحت استفاده کنید.
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
-
سلام اگه امسال راه ابریشم رو بگیرم ، برای سال بعدی هم فعال هست؟
-
@M-an سلام وقت بخیر اول سپاس فراوان بابت انجمن الا و فیلمهایی که رایگان در اختیار همه میگذارین ی سوال داشتم بنده رشتم تحربی نبوده و هیچی از ریاضی نمیدونم ایا راه ابریشم میتونه منو از صفر مطلق بکشه بالا؟؟
-
@M-an ممنونم
-
سلام
خسته نباشید
می خواستم بدون راه ابریشم بدرد بچه های رشته ریاضی هم می خوره یا نه و اگه نمی خوره آیا برای بچه های رشته ریاضی تولید می شه؟
@M-an -
سلام ممنون میشم راهنمایی کنید من پایه ی یازدهم هستم ومیخوام برای کنکور بخونم الان من برای ریاضیم راه ابریشم تهیه کنم یا محصول جدیدی برای ریاضی تجربی1400دارین؟
-
ادیسهی راه ابریشم
فرسنگ به فرسنگ هیجان و لذت یادگیری؛ سه فرسنگ در راه ابریشم پیش اومدیم و کلی رکورد شکستیم. انبوهی از سنگ و صخره و سنگلاخ و کوه و رود و دره رو پشت سر گذاشتیم و هفت فرسنگ دیگه پیش رو داریم. تا این مرحله بیش از 1000 تست بررسی شده و هر فرسنگ راه ابریشم یک دوره درسی شش دانگ و تمام عیار برای بچه های ریاضی تجربیه؛
12 ساعت تدریس و 32 ساعت تست زنی، به همراه پیش آزمون و پس آزمون.
همایش گدار ریاضی تجربی ویژه راه ابریشم هم کاملا زیر تیغ تخفیف قرار گرفته و مخصوص خود راه ابریشمی هاست.
تهیه دوره:️ https://alaatv.com/product/347
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
-
uu
سلام خدا رو شکر که راضی هستین
به طور کلی در هفته چیزی حدود ۶تا ۱۰ ساعت باید برای راه ابریشم وقت بزارید اگه از اول همراه بودین
شما چقدر براش وقت میزارید؟ و از کی راه ابریشمی شدین -
سلام ممنون میشم راهنمایی کنید من پایه ی یازدهم هستم ومیخوام برای کنکور بخونم الان من برای ریاضیم راه ابریشم تهیه کنم یا محصول جدیدی برای ریاضی تجربی1400دارین؟
-
@M-an سلام من میخوام الان راه ابریشم رو بگیرم که توی تابستون ریاضی پایه ام قوی شه ورودی دوازدهمم اگ الان بگیرم خوبه؟
-
راه ابریشم برا کنکور 1400 کی میاد و ما باید کدوم صفر تاصد ها رو بخونیم
-
سلام وقت بخیر و خداقوت
من بین همایش های آرش و همایش های راه ابریشم موندم
برای شیمی و فیزیک پایه م خوب نیست،بنظرتون همین الان ارش رو تهیه کنم یا وایسم تا راه ابریشمشون بیاد؟ -
سلام وقت بخیر و خداقوت
من بین همایش های آرش و همایش های راه ابریشم موندم
برای شیمی و فیزیک پایه م خوب نیست،بنظرتون همین الان ارش رو تهیه کنم یا وایسم تا راه ابریشمشون بیاد؟ -
Fatemeh Babazadeh
سلام وقت بخیر
کلا این 2تا با هم فرق دارن تفاوتشون هم خیلی زیاده
همایش آرش فقط برای مرور و جمع بندی پایانی کنکور هستاما راه ابریشم یه محصول کامل برای طول سال
من به شما راه ابریشم رو پیشنهاد می کنم
@M-an آهان ممنونم که جواب دادین
بعد وقتی راه ابریشمو ببینم و خودم تست بزنم،دیگه نیازی به ارش نیست؟ -
@M-an آهان ممنونم که جواب دادین
بعد وقتی راه ابریشمو ببینم و خودم تست بزنم،دیگه نیازی به ارش نیست؟ -
یعنی خریدنیه؟؟؟؟
-
سلام من شنیدم این راه ابریشم فقط انگار یه تحلیل تستای گزینه دو و قلمچی داره و جزوه
وگرنه بقیشو تو گزینه های لیگان میتونیم پیدا کنیم
واقن درسته یا ن
قصد خرید داشتم ولی الان دودل شدم نمیدونم لطفا راهنمایی کنید