تغییرات کتاب درسی
-
من یه نظر کلی رو زیست 12 کردم ، خیلی جاها عوض شده
-
Amin-Mehraji در تغییرات کتاب درسی گفته است:
و این که به نظرتون برای کسی با سطح متوسط که پشت کنکوریه چه کتابهایی خوبه واسه پیشرفت؟ واسه کدوم درس باید کلاس آنلاین شرکت کرد؟ و کدوم معلم؟
ممنون میشم جواب بدین
Amin-Mehraji -
Amin-Mehraji در تغییرات کتاب درسی گفته است:
و این که به نظرتون برای کسی با سطح متوسط که پشت کنکوریه چه کتابهایی خوبه واسه پیشرفت؟ واسه کدوم درس باید کلاس آنلاین شرکت کرد؟ و کدوم معلم؟
ممنون میشم جواب بدین
Amin-Mehrajiهور دخت
والا من معلم یا کلاس آنلاین نمیتونم پیشنهاد بدم. این همه فیلم توی تلگرام ریخته خودتون چندتایی رو که خیلی معروف ترن فیلم هاشونو دانلود کنید ببینید با کدوم بهتر ارتباط میگیرید -
هور دخت
والا من معلم یا کلاس آنلاین نمیتونم پیشنهاد بدم. این همه فیلم توی تلگرام ریخته خودتون چندتایی رو که خیلی معروف ترن فیلم هاشونو دانلود کنید ببینید با کدوم بهتر ارتباط میگیریدAmin-Mehraji ممنون
-
Amin-Mehraji
امین جان سلام
زیست 12م نسبت به کتاب پارسال تغییر کرده یا منظورت نسبت به کتاب نظام قدیم بود؟ -
Amin-Mehraji
امین جان سلام
زیست 12م نسبت به کتاب پارسال تغییر کرده یا منظورت نسبت به کتاب نظام قدیم بود؟Drfariborz
نه بابا نسبت به پارسال. کلا کتاب های زیست 12 برای کنکور 98 / 99 /1400 با هم تفاوت دارن. حتی پارسال ( برای کنکور 99) توی کانون تست هایی طرح میشد که اگه بر اساس کتاب سال قبلش ( کنکور 98 ) میزدی غلط درمی اومد. -
Drfariborz
نه بابا نسبت به پارسال. کلا کتاب های زیست 12 برای کنکور 98 / 99 /1400 با هم تفاوت دارن. حتی پارسال ( برای کنکور 99) توی کانون تست هایی طرح میشد که اگه بر اساس کتاب سال قبلش ( کنکور 98 ) میزدی غلط درمی اومد.Amin-Mehraji کنکور رو خوب دادین
-
Amin-Mehraji کنکور رو خوب دادین
moohamad bahrami
نه من نرفتم سر جلسه -
moohamad bahrami
نه من نرفتم سر جلسهAmin-Mehraji چراا؟مگه امسال کنکوریی نبودین برا کنکور میخوندین
-
Amin-Mehraji چراا؟مگه امسال کنکوریی نبودین برا کنکور میخوندین
moohamad bahrami
چون استان ما به واسطه هم استانی های احمق و بی شعور ما ،تو وضع هشداره ؛ به واسطه همشهری های احمق و بی شعور تره ما ، توی خود استان شهرمون قرمزه. دیروز 19 نفر مردن! برم کنکور بدم کرونا بگیرم بمیرم که چی بشه؟ بگن نفر برتر کنکور مرحوم قندعلی قوزبت پور؟ -
moohamad bahrami
چون استان ما به واسطه هم استانی های احمق و بی شعور ما ،تو وضع هشداره ؛ به واسطه همشهری های احمق و بی شعور تره ما ، توی خود استان شهرمون قرمزه. دیروز 19 نفر مردن! برم کنکور بدم کرونا بگیرم بمیرم که چی بشه؟ بگن نفر برتر کنکور مرحوم قندعلی قوزبت پور؟Amin-Mehraji خدانکنه راسی میگی واقعا خطرییهه. میشنی برا سال دیگه
-
%(#ff0000)[تغییرات کتاب های درسی عمومی برای کنکور 1400 تجربی] هور دخت
زبان و ادبیات فارسی
تغییرات کتاب درسی ادبیات فارسی برای کنکور 1400 تجربی ، نسبتا زیاد است البته برخی مباحث مانند قرابت معنایی و آرایه های ادبی از یک الگوی خاصی پیروی می کنند ، یعنی نیازی به دانستن اطلاعات جدید نیست و اگر بیشتر تمرین کنید ، مهارت تست زنی شما در این بخش ها افزایش می یابد.اما در بخش های تاریخ ادبیات ، لغت ، املا و زبان و ادبیات فارسی یک سری تغییرات جزئی به وجود آمده است و حجم این مباحث در کنکور نظام جدید نسبت به کنکور نظام قدیم کاهش زیادی داشته است بنابراین کار شما راحت تر می شود.
تعداد تست هایی که از بخش تاریخ ادبیات مطرح می شود ، کم تر شده و بخش هایی از زبان فارسی شامل تکواژ و واژه و ویرایش حذف شده است. برای درس ادبیات لازم است کتاب دهم سال چاپ 97 – 98 ، کتاب یازدهم سال چاپ 98 – 99 و کتاب دوازدهم سال چاپ 99 – 1400 مطالعه شود.
فرهنگ و معارف اسلامی
تغییرات کتاب درسی دین و زندگی برای کنکور 1400 تجربی ، بیشتر از دروس دیگر است. در دین و زندگی نظام جدید 12 درس سال دهم ، 12 درس سال یازدهم و 10 درس سال دوازدهم دارد ولی در دین و زندگی نظام قدیم 16 درس سال دوم ، 16 درس سال سوم ، 10 درس پیش دانشگاهی داشته است بنابراین 8 درس حذف شده است.
برای درس دین و زندگی لازم است کتاب دهم سال چاپ 97 – 98 ، کتاب یازدهم سال چاپ 98 – 99 و کتاب دوازدهم سال چاپ 99 – 1400 مطالعه شود.زبان عربی
در کنکور 1400 در درس عربی بیشتر سوالات به صورت مفاهیم ، ترجمه و درک مطلب مطرح خواهند شد ، برخلاف سال های گذشته که بیشتر بر روی قواعد تاکید می شد.
از مبحث ترجمه 9 تست ، تعریب 1 تست ، درک مطلب 4 تست ، تحلیل صرفی 3 تست ، تشکیل 1 تست و قواعد 7 تست مطرح می شود و برای درس عربی لازم است کتاب دهم سال چاپ 97 – 98 ، کتاب یازدهم سال چاپ 98 – 99 و کتاب دوازدهم سال چاپ 99 – 1400 مطالعه شود.
زبان انگلیسیدر کنکور نظام قدیم طراحی سوالات زبان کنکور از دو کتاب سوم و پیش دانشگاهی بود اما در کنکور 1400 سه کتاب دهم ، یازدهم و دوزادهم منبع طراحی سوالات هستند شاید فکر کنید حجم این درس بیشتر شده است اما در نظام قدیم برای زبان انگلیسی 6 درس در سال سوم و 10 درس در سال پیش دانشگاهی داشتیم که در نظام جدید 4 درس در سال دهم و مجموعا 6 درس در سال یازدهم و دوازدهم داریم پس در مجموع 6 درس کمتر می خوانید.
درسی زیست شناسی
مهم ترین کتاب برای داوطلبان کنکور تجربی ، درس زیست شناسی است و بیشترین استرس را نیز در این درس دارند. حجم مطالعاتی درس زیست شناسی برای کنکور 1400 نسبتا کم تر از سال های قبل شده است.
در کنکور 1400 فصل های ویروس ، باکتری و قارچ آغازیان ، شجره نامه و سه شاخه گیاهان به طور کامل از درس زیست شناسی حذف شده اند.
در کنکور نظام قدیم تعداد 30 فصل را در درس زیست شناسی داشته ایم که این تعداد برای کنکور نظام جدید به 24 فصل کاهش یافته است. البته مباحثی مانند ؛تامین اکسیژن و مواد مغذی قلب
انواع روش های تنفس در جانوران
جزئی نگری و کلی نگری
نگرش بین رشته ای
اخلاق زیستی
فناوری نوین زیست شناسی
ژن شناسی
خدمات بوم سازگان
تامین انرژی های تجدید پذیر
وزن مناسب و توده بدنی و نایدیسیبر کتاب های درسی نظام جدید افزوده شده اند.
به طور کلی در کنکور نظام جدید تاکید بیشتری بر روی عکس های کتاب می شود و داوطلبان باید در تجزیه و تحلیل عکس ها تسلط خوبی داشته باشند.
قید های کتاب های زیست شناسی نظام جدید تغییر کرده اند و نباید برای پاسخگویی به تست های قبود ، به اطلاعات کتاب های زیست شناسی نظام قدیم اکتفا کنید.شیمی
درس شیمی در کنکور نظام جدید بیشتر به صورت مفهومی است ولی در سال های گذشته بیشتر به صورت مسئله سوال مطرح می شد. قسمت زیادی از مباحث سنگین شیمی نظام قدیم حذف و یا حجم آن ها کم تر شده است.
مباحثی مانند ؛نحوه تشکیل عناصر
غنی سازی ایزوتوپ ها
هوای مایع
پایدار (کاربردهای شیمی سبز)
تروپوسفر
تراوابه کتاب شیمی اضافه شده اند و از حذفیات نیز می توان به کاهش تعداد واکنش های حفظی و حذف مبحث شیمی آلی اشاره کرد.
در کتاب های نظام قدیم مباحث به صورت موضوعی بودند ولی در کتاب های شیمی نظام جدید مباحث موضوعی نیستند و به صورت پراکنده مطرح شده اند.ریاضی
درس ریاضی در کنکور 1400 تغییرات بسیار گسترده ای دارد و مباحث زیادی از این درس حذف شده است. ریاضی نظام جدید ساده تر و کم حجم تر شده و داوطلبان نظام قدیم که پایه ریاضی قوی دارند ، به راحتی می توانند از پس سوالات ریاضی کنکور 1400 بر آیند.
انتگرال به طور کامل
دنباله به طور کامل
ماتریس به طور کامل
بخش هایی از مبحث کاربرد مشتق
بخش هایی از مبحث هندسه فضایی
بخش هایی از مبحث مثلثاتحذف شده اند و هیچ سوالی از آن ها در کنکور مطرح نمی شود.
البته کتاب هندسه نیز به طور کامل حذف شده و بخش هایی از آن به صورت تلفیقی در سه کتاب دهم ، یازدهم و دوازدهم آورده شده است.فیزیک
از تغییرات کتاب درسی فیزیک کنکور 1400 تجربی شامل موارد زیر می باشد :حذف مبحث نور و آینه های عدسی
حذف مبحث اندازه گیری و بردار
حذف مبحث شکافت هسته ای
حذف مبحث گداخت هسته ای
حذف مبحث سقوط آزاد
حذف مبحث حرکت دایره ای
حذف مبحث تداخل امواج
اضافه شدن مبحث مدلسازی فیزیک
اضافه شدن مبحث سازگاری یکاها
اضافه شدن مبحث تخمین مرتبه بزرگی
اضافه شدن مبحث حرکت براونی
اضافه شدن مبحث اصل ارشمیدس
اضافه شدن مبحث شار.
-
Drfariborz
نه بابا نسبت به پارسال. کلا کتاب های زیست 12 برای کنکور 98 / 99 /1400 با هم تفاوت دارن. حتی پارسال ( برای کنکور 99) توی کانون تست هایی طرح میشد که اگه بر اساس کتاب سال قبلش ( کنکور 98 ) میزدی غلط درمی اومد.Amin-Mehraji در تغییرات کتاب درسی گفته است:
Drfariborz
نه بابا نسبت به پارسال. کلا کتاب های زیست 12 برای کنکور 98 / 99 /1400 با هم تفاوت دارن. حتی پارسال ( برای کنکور 99) توی کانون تست هایی طرح میشد که اگه بر اساس کتاب سال قبلش ( کنکور 98 ) میزدی غلط درمی اومد.چه جالب !!
ممنون -
%(#ff0000)[تغییرات کتاب های درسی عمومی برای کنکور 1400 تجربی] هور دخت
زبان و ادبیات فارسی
تغییرات کتاب درسی ادبیات فارسی برای کنکور 1400 تجربی ، نسبتا زیاد است البته برخی مباحث مانند قرابت معنایی و آرایه های ادبی از یک الگوی خاصی پیروی می کنند ، یعنی نیازی به دانستن اطلاعات جدید نیست و اگر بیشتر تمرین کنید ، مهارت تست زنی شما در این بخش ها افزایش می یابد.اما در بخش های تاریخ ادبیات ، لغت ، املا و زبان و ادبیات فارسی یک سری تغییرات جزئی به وجود آمده است و حجم این مباحث در کنکور نظام جدید نسبت به کنکور نظام قدیم کاهش زیادی داشته است بنابراین کار شما راحت تر می شود.
تعداد تست هایی که از بخش تاریخ ادبیات مطرح می شود ، کم تر شده و بخش هایی از زبان فارسی شامل تکواژ و واژه و ویرایش حذف شده است. برای درس ادبیات لازم است کتاب دهم سال چاپ 97 – 98 ، کتاب یازدهم سال چاپ 98 – 99 و کتاب دوازدهم سال چاپ 99 – 1400 مطالعه شود.
فرهنگ و معارف اسلامی
تغییرات کتاب درسی دین و زندگی برای کنکور 1400 تجربی ، بیشتر از دروس دیگر است. در دین و زندگی نظام جدید 12 درس سال دهم ، 12 درس سال یازدهم و 10 درس سال دوازدهم دارد ولی در دین و زندگی نظام قدیم 16 درس سال دوم ، 16 درس سال سوم ، 10 درس پیش دانشگاهی داشته است بنابراین 8 درس حذف شده است.
برای درس دین و زندگی لازم است کتاب دهم سال چاپ 97 – 98 ، کتاب یازدهم سال چاپ 98 – 99 و کتاب دوازدهم سال چاپ 99 – 1400 مطالعه شود.زبان عربی
در کنکور 1400 در درس عربی بیشتر سوالات به صورت مفاهیم ، ترجمه و درک مطلب مطرح خواهند شد ، برخلاف سال های گذشته که بیشتر بر روی قواعد تاکید می شد.
از مبحث ترجمه 9 تست ، تعریب 1 تست ، درک مطلب 4 تست ، تحلیل صرفی 3 تست ، تشکیل 1 تست و قواعد 7 تست مطرح می شود و برای درس عربی لازم است کتاب دهم سال چاپ 97 – 98 ، کتاب یازدهم سال چاپ 98 – 99 و کتاب دوازدهم سال چاپ 99 – 1400 مطالعه شود.
زبان انگلیسیدر کنکور نظام قدیم طراحی سوالات زبان کنکور از دو کتاب سوم و پیش دانشگاهی بود اما در کنکور 1400 سه کتاب دهم ، یازدهم و دوزادهم منبع طراحی سوالات هستند شاید فکر کنید حجم این درس بیشتر شده است اما در نظام قدیم برای زبان انگلیسی 6 درس در سال سوم و 10 درس در سال پیش دانشگاهی داشتیم که در نظام جدید 4 درس در سال دهم و مجموعا 6 درس در سال یازدهم و دوازدهم داریم پس در مجموع 6 درس کمتر می خوانید.
درسی زیست شناسی
مهم ترین کتاب برای داوطلبان کنکور تجربی ، درس زیست شناسی است و بیشترین استرس را نیز در این درس دارند. حجم مطالعاتی درس زیست شناسی برای کنکور 1400 نسبتا کم تر از سال های قبل شده است.
در کنکور 1400 فصل های ویروس ، باکتری و قارچ آغازیان ، شجره نامه و سه شاخه گیاهان به طور کامل از درس زیست شناسی حذف شده اند.
در کنکور نظام قدیم تعداد 30 فصل را در درس زیست شناسی داشته ایم که این تعداد برای کنکور نظام جدید به 24 فصل کاهش یافته است. البته مباحثی مانند ؛تامین اکسیژن و مواد مغذی قلب
انواع روش های تنفس در جانوران
جزئی نگری و کلی نگری
نگرش بین رشته ای
اخلاق زیستی
فناوری نوین زیست شناسی
ژن شناسی
خدمات بوم سازگان
تامین انرژی های تجدید پذیر
وزن مناسب و توده بدنی و نایدیسیبر کتاب های درسی نظام جدید افزوده شده اند.
به طور کلی در کنکور نظام جدید تاکید بیشتری بر روی عکس های کتاب می شود و داوطلبان باید در تجزیه و تحلیل عکس ها تسلط خوبی داشته باشند.
قید های کتاب های زیست شناسی نظام جدید تغییر کرده اند و نباید برای پاسخگویی به تست های قبود ، به اطلاعات کتاب های زیست شناسی نظام قدیم اکتفا کنید.شیمی
درس شیمی در کنکور نظام جدید بیشتر به صورت مفهومی است ولی در سال های گذشته بیشتر به صورت مسئله سوال مطرح می شد. قسمت زیادی از مباحث سنگین شیمی نظام قدیم حذف و یا حجم آن ها کم تر شده است.
مباحثی مانند ؛نحوه تشکیل عناصر
غنی سازی ایزوتوپ ها
هوای مایع
پایدار (کاربردهای شیمی سبز)
تروپوسفر
تراوابه کتاب شیمی اضافه شده اند و از حذفیات نیز می توان به کاهش تعداد واکنش های حفظی و حذف مبحث شیمی آلی اشاره کرد.
در کتاب های نظام قدیم مباحث به صورت موضوعی بودند ولی در کتاب های شیمی نظام جدید مباحث موضوعی نیستند و به صورت پراکنده مطرح شده اند.ریاضی
درس ریاضی در کنکور 1400 تغییرات بسیار گسترده ای دارد و مباحث زیادی از این درس حذف شده است. ریاضی نظام جدید ساده تر و کم حجم تر شده و داوطلبان نظام قدیم که پایه ریاضی قوی دارند ، به راحتی می توانند از پس سوالات ریاضی کنکور 1400 بر آیند.
انتگرال به طور کامل
دنباله به طور کامل
ماتریس به طور کامل
بخش هایی از مبحث کاربرد مشتق
بخش هایی از مبحث هندسه فضایی
بخش هایی از مبحث مثلثاتحذف شده اند و هیچ سوالی از آن ها در کنکور مطرح نمی شود.
البته کتاب هندسه نیز به طور کامل حذف شده و بخش هایی از آن به صورت تلفیقی در سه کتاب دهم ، یازدهم و دوازدهم آورده شده است.فیزیک
از تغییرات کتاب درسی فیزیک کنکور 1400 تجربی شامل موارد زیر می باشد :حذف مبحث نور و آینه های عدسی
حذف مبحث اندازه گیری و بردار
حذف مبحث شکافت هسته ای
حذف مبحث گداخت هسته ای
حذف مبحث سقوط آزاد
حذف مبحث حرکت دایره ای
حذف مبحث تداخل امواج
اضافه شدن مبحث مدلسازی فیزیک
اضافه شدن مبحث سازگاری یکاها
اضافه شدن مبحث تخمین مرتبه بزرگی
اضافه شدن مبحث حرکت براونی
اضافه شدن مبحث اصل ارشمیدس
اضافه شدن مبحث شار.
@sheyda-fkh من الان همه کتابهای نطام جدیدم چاپ99هستش برا1400از این بخونم
-
moohamad bahrami در تغییرات کتاب درسی گفته است:
من خودم کتابای 98 رو دارم و برمبنای همونا برای 99 خوندم و تعییرات خیلی زیادی نداشت در حد چندتا شکل و حذف چنذتا جمله، به احتمال زیاد کتابای 99 نسبت به 1400 خیلی تغییر نکردن ... مفاهیم ثابت ان ، حالا کتابها چاپ هر سالی باشن
-
moohamad bahrami در تغییرات کتاب درسی گفته است:
من خودم کتابای 98 رو دارم و برمبنای همونا برای 99 خوندم و تعییرات خیلی زیادی نداشت در حد چندتا شکل و حذف چنذتا جمله، به احتمال زیاد کتابای 99 نسبت به 1400 خیلی تغییر نکردن ... مفاهیم ثابت ان ، حالا کتابها چاپ هر سالی باشن
@sheyda-fkh خداروشکر پس با همینا جلو میرم
-
هور دخت در تغییرات کتاب درسی گفته است:
کسی هست پی دی اف تغییرات کتاب درسی رو داشته باشه؟
چ کتابهایی عوض شدن؟
دوازدهم تجربیاالبته گفتن با توجه به ویروس کرونا کسایی که امسال میرن دهم ویازدهم دستخوش کتابشون نسبت به پارسال تغییر نکنه