دیواره گیاهیی
-
دیواره در سلول های مرده هم دارای 3 بخش تیغه میانی و دیواره نخستین و دیواره پسینه؟ یا ن فقط در سلول های گیاهی زنده دیواره دارای این 3 بخش است؟
راهنما-زیست دوازدهم
یازدهم
تجربی تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
مرده یا زنده بودن سلول به پروتوپلاست بستگی داره اگه زنده است داره و اگه مرده است نداره..!
و اینکه هر سلولی که دیواره پسین داره قطعا مرده نیست..!
میتونه زنده باشه ولی فاقد رشد مثل بعضی از سلول های پارانشیمی -
مرده یا زنده بودن سلول به پروتوپلاست بستگی داره اگه زنده است داره و اگه مرده است نداره..!
و اینکه هر سلولی که دیواره پسین داره قطعا مرده نیست..!
میتونه زنده باشه ولی فاقد رشد مثل بعضی از سلول های پارانشیمیخانومِ_دوست_داشتنی خب من که پروتوپلاستشون رو نگفتم که... دیوارشون رو گفتم اخه تو کتاب گفته پروتوپلاست بافت های زنده گیاه این دیواره رو می سازه وکه شامل تیغه میانی و دیواره نخستینو و پسینه ... میخواستم بدونم اگه بافتی مرده باشه دیواره گیاهی رو کی میسازه؟ با فت مرده که پروتپلاست نداره که...
-
خانومِ_دوست_داشتنی خب من که پروتوپلاستشون رو نگفتم که... دیوارشون رو گفتم اخه تو کتاب گفته پروتوپلاست بافت های زنده گیاه این دیواره رو می سازه وکه شامل تیغه میانی و دیواره نخستینو و پسینه ... میخواستم بدونم اگه بافتی مرده باشه دیواره گیاهی رو کی میسازه؟ با فت مرده که پروتپلاست نداره که...
@Sahar-tuo قبلش ساخته بعد مرده :neutral_face: :neutral_face:
به مرحله ای که مرده نگاه کن ببین قبل ساخت بوده یا بعدش یا..!
اونجا میتونی تشخیص بدی..! -
@Sahar-tuo قبلش ساخته بعد مرده :neutral_face: :neutral_face:
به مرحله ای که مرده نگاه کن ببین قبل ساخت بوده یا بعدش یا..!
اونجا میتونی تشخیص بدی..!خانومِ_دوست_داشتنی اهاان مرسی عزیز
یه سوال دیگه شیره ی خام فقط تو یاخته های تراکیئد توسط منافذ دیوارشون منتقل میشه؟ یا نه ممکن هم هست که از طریق عناصر اوندی منتقل بشه؟ -
خانومِ_دوست_داشتنی اهاان مرسی عزیز
یه سوال دیگه شیره ی خام فقط تو یاخته های تراکیئد توسط منافذ دیوارشون منتقل میشه؟ یا نه ممکن هم هست که از طریق عناصر اوندی منتقل بشه؟@Sahar-tuo من بخش عنصر ها اوندی و... رو تسلط کامل ندارم هنوز..!
یازدهم میتونن کمکت کنن..! -
@Sahar-tuo من بخش عنصر ها اوندی و... رو تسلط کامل ندارم هنوز..!
یازدهم میتونن کمکت کنن..!خانومِ_دوست_داشتنی اهان ممنون
-
دیواره در سلول های مرده هم دارای 3 بخش تیغه میانی و دیواره نخستین و دیواره پسینه؟ یا ن فقط در سلول های گیاهی زنده دیواره دارای این 3 بخش است؟
راهنما-زیست دوازدهم
یازدهم
تجربی تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Sahar-tuo ببینید توی سلول های مختلف متفاوت ولی مثلا آوند چوبی هم داریم که از کل دیواره فقط پسین مونده و میانی و نخستین از بین رفته و ما میدونیم که آوند چوبی مرده هست
باز مثلا اغلب اسکلرانشیم ها به علت چوبی شدن پسین میمیرند ولی میانی و نخستین رو هنوز دارن -
@Sahar-tuo ببینید توی سلول های مختلف متفاوت ولی مثلا آوند چوبی هم داریم که از کل دیواره فقط پسین مونده و میانی و نخستین از بین رفته و ما میدونیم که آوند چوبی مرده هست
باز مثلا اغلب اسکلرانشیم ها به علت چوبی شدن پسین میمیرند ولی میانی و نخستین رو هنوز دارن -
H_R خب چرا دیواره نخستین از بین میره؟
مگه ما نمیگیم دیواره نخستینو همه سلول های گیاهی دارند؟@Sahar-tuo اره درسته همه قسمت های آوند چوبی در ابتدا که نابالغ هست تشکیل میشه ولی بعد که بالغ میشه همه چیز رو بجز دیواره پسین از دست میده
-
@Sahar-tuo اره درسته همه قسمت های آوند چوبی در ابتدا که نابالغ هست تشکیل میشه ولی بعد که بالغ میشه همه چیز رو بجز دیواره پسین از دست میده
-
@Sahar-tuo اره درسته همه قسمت های آوند چوبی در ابتدا که نابالغ هست تشکیل میشه ولی بعد که بالغ میشه همه چیز رو بجز دیواره پسین از دست میده
-
-
Mahdi Abdi 0 بلی؟😶
-
H_R اهان مرسی فقط اینکه اوند ابکشم فقط دیواره نخستین داره ؟ینی ممکنه دیواره پسین هم داشته باشه وقتی مسن میشه؟
@Sahar-tuo خواهش میکنم...
خیر اوند ابکش دیواره پسین نمی سازه -
@Sahar-tuo 🌼
-
راهنما-زیست دوازدهم
یازدهم
تجربی تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا