فیزیک
-
دوستان همه صفر تا صدای اقای داداشی رو نگا کنم بعد کارگاه نکته و تست اقای کازارنیان
بعدش میتونم ب همه تستا پاسخ بدم ینی اینطوریی جلو برم فیزییک رو خوب یاد گرفتم راهنما-فیزیک دوازدهم -
Fragile ینی همه صصفر تا صدای اقای داداشی بعد همه کارگاه نکته و تست اقایی کازارنیان برا کنکور عالیه
-
Fragile ینی همه صصفر تا صدای اقای داداشی بعد همه کارگاه نکته و تست اقایی کازارنیان برا کنکور عالیه
moohamad bahrami بله نتیجه خوبی میگیرین
اما اینم قابل توجه ک برترین اساتید تهرانم دانش اموزانی دارن ک با تدریس اونا باز هم درصد دلخواه و کسب نکردن
همه چی ب خود ادم برمیگرده -
moohamad bahrami بله نتیجه خوبی میگیرین
اما اینم قابل توجه ک برترین اساتید تهرانم دانش اموزانی دارن ک با تدریس اونا باز هم درصد دلخواه و کسب نکردن
همه چی ب خود ادم برمیگردهFragile باید بعد دیدن فیلمهای صصفر تا صد داداشی و کارگاه تست کارزانیان خودممم تست زیاد بزنم تا بتونم همه تستهای کنکور رو بزنم و از پس همشون در بیامم باید خوددمم تست زییاد بزنم؟
-
Fragile باید بعد دیدن فیلمهای صصفر تا صد داداشی و کارگاه تست کارزانیان خودممم تست زیاد بزنم تا بتونم همه تستهای کنکور رو بزنم و از پس همشون در بیامم باید خوددمم تست زییاد بزنم؟
moohamad bahrami باید فیلمهای استاد کازرانیان و ک میبنی قبلش سعی کنی خودت تستارو حل کنی
بله حتما خودتم باید تست کار کنی و تثبیت شه برات -
moohamad bahrami باید فیلمهای استاد کازرانیان و ک میبنی قبلش سعی کنی خودت تستارو حل کنی
بله حتما خودتم باید تست کار کنی و تثبیت شه براتFragile درسته.بسییار ممنون پس اینطوریی پیش میرم و ان شالله ب همه تستا پاسخ میدم
-
Fragile درسته.بسییار ممنون پس اینطوریی پیش میرم و ان شالله ب همه تستا پاسخ میدم
moohamad bahrami خواهش میکنم
حتما موفق میشید -
Fragile باید بعد دیدن فیلمهای صصفر تا صد داداشی و کارگاه تست کارزانیان خودممم تست زیاد بزنم تا بتونم همه تستهای کنکور رو بزنم و از پس همشون در بیامم باید خوددمم تست زییاد بزنم؟
moohamad bahrami میشه ی لحظه چت باز کنین
-
moohamad bahrami میشه ی لحظه چت باز کنین
Fragile چشم
-
دوستان همه صفر تا صدای اقای داداشی رو نگا کنم بعد کارگاه نکته و تست اقای کازارنیان
بعدش میتونم ب همه تستا پاسخ بدم ینی اینطوریی جلو برم فیزییک رو خوب یاد گرفتم راهنما-فیزیک دوازدهمmoohamad bahrami در فیزیک گفته است:
بعدش میتونم ب همه تستا پاسخ بدم ینی اینطوریی جلو برم فیزییک رو خوب یاد گرفتم راهنما-فیزیک دوازدهماره انشالله
من قصد دارم یه مطلبی رو برای زمان و تعداد جلسات هر مبحث اماده کنم
اگه اماده شد انشالله خدمتون میدم -
moohamad bahrami در فیزیک گفته است:
بعدش میتونم ب همه تستا پاسخ بدم ینی اینطوریی جلو برم فیزییک رو خوب یاد گرفتم راهنما-فیزیک دوازدهماره انشالله
من قصد دارم یه مطلبی رو برای زمان و تعداد جلسات هر مبحث اماده کنم
اگه اماده شد انشالله خدمتون میدمدانشجو شریف ممنونم