من و رشتم💜(مهندسی کامپیوتر😍)
-
@M-an در من و رشتم💜(مهندسی کامپیوتر😍) گفته است:
moein
از ویژگی های دانشجویان این رشته می توان به همیشه خسته بودن اشاره کرد😂😂نخیر اصنشم اینطور نیس😂
مارو جبر جغرافیایی پشت سیستمامون نشونده برا همین مردم این برداشت اشتباهو میکنن😑😂 -
من این تاپیکُ میبینم همش دلم میخواد کنکور ریاضی بدم :|
لامصب جاذبه ای که کامپیوتر داره ، هیچی برام نداره :|
لاو یو کامپ ❤ -
مهندسی کامپیوتر

مفاهیمکامپیوتر شامل دو بخش سخت افزار و نرم افزار است. اجزاء فیزیکی آن مانند مدارها و بردهای الکترونیکی را سخت افزار میگویند. نرم افزار جزء غیرقابل لمس رایانه است. نرم افزار برنامه ها و داده هایی است که به رایانه فرمان می دهند که چه عملی را انجام دهد. یک مهندس نرم افزار یاد می گیرد که چگونه نرم افزارهای بزرگ و عظیم را طراحی و برنامه ریزی کند، تست و ارزیابی نهایی نماید و در نهایت مستند سازد.
نرم افزارها شامل نرم افزارهای سیستمی و نرم افزارهای کاربردی هستند. نرم افزراهای سیستمی برنامه هایی هستند که رایانه برای فعال شدن یا سرویس دادن به آن نیاز دارد و این دلیل از سوی سازندگان سیستم کامپیوتری عرضه می شوند و مهمترین آنها سیستم عامل، برنامه های سودمند و مترجم های زبان می باشند و نرم افزارهای کاربردی نیز برنامه هایی هستند که کاربر یا خودش آن ها را می نویسد یا شرکت های نرم افزاری آنها را تهیه کرده و برای فروش عرضه می کنند. این گونه برنامه ها معمولاً عمومیت برنامه های سیستم را نداشته و برای زمینه های مختلف مهندسی، علمی، تجاری، آموزشی، تفریحی و یا طراحی نوشته می شوند.
مهندسی سخت افزار در مقطع لیسانس به مطالعه و بررسی طراحی سخت افزاری، کنترل سخت افزاری و شبکه های کامپیوتری می پردازد. برای مثال یک مهندس سخت افزار می تواند طراحی سخت افزاری کند که با IC ها کار کند، با رایانه کار کند و یا از دروازه های رایانه استفاده نماید و در نهایت می تواند به طراحی مدارهای مجتمع دیجیتالی بپردازد. که البته به این بخش از سخت افزار بیشتر در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری پرداخته می شود.
توانایی های فارغ التحصیلانفارغ التحصیلان این مقطع توانایی های زیادی دارند که می توانند مشکلات زیادی را حل کنند. از جمله ی این توانایی ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
1- بررسی و شناخت نرم افزارها و سخت افزارهای جدید و به کارگیری آن ها
2- بررسی کمبودها و نیازهای نرم افزاری و سخت افزاری بخش های صنعت و خدمات و تدوین نیازهای آنها، امکان سنجی و تعیین ابزار و نیروی انسانی لازم برای رفع کمبودها
3- تجزیه و تحلیل سیستم های کوچک و متوسط نرم افزاری و سخت افزاری و ارائه راه حل مناسب برای اجرای آن ها
4- طراحی مجموعه های کوچک و متوسط نرم افزاری و سخت افزاری و تولید طرح های اجرایی برای آن ها
5- اجرای طرح های کامپیوتری، نصب، آزمایش و آموزش آن ها
6- پشتیبانی و نگه داری سیستم های نرم افزاری شامل شناسایی خطاها، رفع خطاها و افزودن امکانات جدید به سیستم ها
7- عیب یابی کامپیوترها و سیستم های کامپیوتری و رفع عیب ها
8- شناسایی فنون جدید طراحی و ساخت رایانه و ارزیابی و به کارگیری آن ها

sandiiii اگه منتظرین تو دانشگاه چیزی ازین رشته یاد بگیرید که بدرد اینده شغلیتون بخوره سخت در اشتباهید:|
و اگه فکر می کنید رشته آسونیه بیشتر سخت در اشتباهید!:|
-
sandiiii اگه منتظرین تو دانشگاه چیزی ازین رشته یاد بگیرید که بدرد اینده شغلیتون بخوره سخت در اشتباهید:|
و اگه فکر می کنید رشته آسونیه بیشتر سخت در اشتباهید!:|
MOHAMMAD80
ممنون از شِیرِ تجربه😁👍 -
Sharllot در من و رشتم💜(مهندسی کامپیوتر😍) گفته است:
لاو یو کامپ ❤.هنوزم میشه رفت از طریق دانشگاه ازاد و پیام نور
Mo B در من و رشتم💜(مهندسی کامپیوتر😍) گفته است:
Sharllot در من و رشتم💜(مهندسی کامپیوتر😍) گفته است:
لاو یو کامپ ❤.هنوزم میشه رفت از طریق دانشگاه ازاد و پیام نور
نه آخه هدفم کنکور تجربیِ ؛)
-
MOHAMMAD80
ممنون از شِیرِ تجربه😁👍sandiiii خواهش میکنم انشالله باچشم باز رشتتون رو انتخاب کنید و درکنارش برنامه نویسی و یاد بگیرید اگه علاقه دارید
-
sandiiii خواهش میکنم انشالله باچشم باز رشتتون رو انتخاب کنید و درکنارش برنامه نویسی و یاد بگیرید اگه علاقه دارید
MOHAMMAD80
حتما خیلی ممنون از شما🌹 -
_Mohammad_reza_
@DedSec
Mahsa Ss
مهندسای کامپیوتر😇
نظرات و تجربه هاتون دربارهی این رشته خیلی به دردمون میخوره😁🌻
@M-an
شما دیگ مهمان افتخاری😋
از تجربه هاتون برامون بگید😁🌹 -