کنکوری۱۴۰۰
-
سلام.من پشت کنکوری نظام قدیم رشته تجربی هستم.میخوام دوباره کنکور۱۴۰۰ شرکت کنم.کلا کتابها عوض شدن.الان با آلای شروع ب درس خوندن کردم.میشه یکم راهنماییم کنید مشاوره لازم دارم راجب مطالعه درس ها.
-
سلام آلایی
بچه ها رو مشن میکنم کمکتون کنن...
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا -
سلام آلایی
بچه ها رو مشن میکنم کمکتون کنن...
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@تجربیا@sheyda-fkh
ممنون عزیز.من از اینجا هیچ سردر نمیارم چجوریه
-
سلام.من پشت کنکوری نظام قدیم رشته تجربی هستم.میخوام دوباره کنکور۱۴۰۰ شرکت کنم.کلا کتابها عوض شدن.الان با آلای شروع ب درس خوندن کردم.میشه یکم راهنماییم کنید مشاوره لازم دارم راجب مطالعه درس ها.
Mahdieh Soleimany سلام من هیچ تجربه ای ندارم ولی اینو میدونم همه کارها با پشتکار و تلاش و ناامید نشدن حله حله منم بچه هارو منش میکنم
@تجربیا
@دوازدهم
@دانش-آموز_نظام_قدیم_آلا -
Mahdieh Soleimany
سلام
من شنیدم که نظام قدیمی ها درس های نظام جدید رو راحت تر و بهتر متوجه میشن
یکی از اتفاقات خوب در انجمن الا اینه که بچه ها با هم درس میخونن و شب میان گزارش مطالعه میدن،این کار حس درس خوندن رو زیاد می کنه چون میدونی تنها نیستی و هر جا هم کم اوردی بچه ها میان کمکت
انشاالله شما هم موفق میشی
ف.ف -
Mahdieh Soleimany
سلام
من شنیدم که نظام قدیمی ها درس های نظام جدید رو راحت تر و بهتر متوجه میشن
یکی از اتفاقات خوب در انجمن الا اینه که بچه ها با هم درس میخونن و شب میان گزارش مطالعه میدن،این کار حس درس خوندن رو زیاد می کنه چون میدونی تنها نیستی و هر جا هم کم اوردی بچه ها میان کمکت
انشاالله شما هم موفق میشی
ف.فممنون عزیز