نظر شما در مورد فعالیت های سال جدید برای درس ادبیات
-
سلام بچه ها
امسال قراره برنامه های متنوعی برای دروس مختلف در انجمن داشته باشیم
حالا شما نظر بدین که دوست دارید این فعالیت های در درس ادبیات به چه شکل باشه
اگه پیشنهادت دیگه ای دارید گزینه "غیره " رو انتخاب کنید و این پایین برامون بنویسید -
منتظر نظر های شما هستیم برای امسال
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیا -
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیاArshia Yazdian آقای یزدیان ممنون بابت اون مضامین حماسه، نشد ازتون تشکر کنم
دیدید چه آشی واسمون پختن، اون همه زحمت تو ادبیات رو با یه بشکن پروندن -
سلام بچه ها
اگه پیشنهادت دیگه ای دارید گزینه "غیره " رو انتخاب کنید و این پایین برامون بنویسید@M-an کی برنامه رو اعلام میکنید؟
-
Arshia Yazdian آقای یزدیان ممنون بابت اون مضامین حماسه، نشد ازتون تشکر کنم
دیدید چه آشی واسمون پختن، اون همه زحمت تو ادبیات رو با یه بشکن پروندنSEPEHR ALIZADEH
آخ آخ خیلی بد
این جا واقعا جا داره ی تشکر ناب از طراح بکنیم که با سوال تاریخ ادبیات دو برابر دانش آموزا رو از ادبیات متنفر کرد
خسته نباشی دلاور خداقوت پهلوان -
سلام بچه ها
اگه پیشنهادت دیگه ای دارید گزینه "غیره " رو انتخاب کنید و این پایین برامون بنویسید@M-an امسال لطفا همایش تفتان ادبیات هم ضبط کنید چون واقعا لازمه
-
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیاArshia Yazdian سلام استاد .ممنون که به فکر بچه های آلایی هستید .
خانوم مدیر از شما هم خیلی ممنونم
@M-an
من یک پیشنهاد داشتم.راستش اینکه بخوایم کتاب درسی رو درس به درس کارکنیم شاید برای خیلی ها خسته کننده باشه چون کتاب در مدرسه کارمیشه اما خب یک سری جاهای کتاب شاید برای بعضی ها یکم گنگ باشه و درست مطلب رو نفهمیده باشن.میتونیم حالا متناسب با زمانی که استاد یزدیان دارن یک زمانی رو مشخص کنیم که هرکس سوال داره مثلا از دو درس اول یا هر بودجه بندی که انجمن داره بپرسه و رفع اشکال بشه.از طرفی اگر بشه استاد مثل همون توضیحات لقمه ای که گذاشتن در رابطه با دستور زبان یا ارایه برای مطالب دیگه هم بذارن که میشه گفت اینطوری ما یک درسنامه خوب هم خواهیم داشت.نهایتا میتونیم یک یا دوساعت اخر هفته زمانیکه بچه ها همه موافقن (و البته جمعه هایی که خیلی ها ازمون دارن نباشه)یا تست هایی که دانش اموز ها مشکل داشتن رو همه با هم تحلیل کنیم و یا خود استاد تعداد مشخصی تست رو اماده کنن تا همه با هم تحلیل کنیم و نکاتش رو یاد بگیریم.میدونم این پیشنهاد خیلی زحمت ایجاد میکنه برای انجمن اما خب فکر کنم باعث پیشرفت هممون بشه تا بتونیم شاخ این غول بزرگ در کنکور رو باهم بشکنیم