زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید
-
سلام بچه ها تو پست قبلی که گذاشتم پرسیدم چه کتابی برای زیست دهم خوبه جواب دادید خیلی ممنون بعد من دارم میرم ۱۱ریاضی و میخوام سال آخر تغییر رشته بدم و تازه متوجه شدم به تجربی علاقم بیشتر هستش بنظرتون تو این شرایط که یازدهم و دهمو باهم باید جمع کنم از چه کتابایی باید استفاده کنم برای زیست و چیکار کنم که جبران شه؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید واقعا
@راهنما-زیست
@تجربیا -
توصیه ی من به تو اینه که همین امسال سعی کن تغییر رشته بدی
هرچند که فکر نکنم تو این تایم کم بتونی کاری کنی
ولی اگر جدی و مصمم هستی از صفر تا صد های آقای موقاری یا راه ابریشم استفاده کن
نمونه سوال امتحانی زیاد حل کن
فیلم ببین با فیلم مطالب بهتر برات جا می افته
نت برداری خیلی خوبه .وقتی بنویسی مطالب بهتر تثبیت میشن تو ذهنت
و سعی کن در کنار تشریحی تستی هم کار کنی -
و سعی کن در کنار تشریحی تستی هم کار کنیدریا دریایی
سلام جدا خیلی ممنون بابت نظرت،راستش امسال خیلی سعیمو کردم تغییر رشته بدم دیر شد نتونستم ولی سعیمو میکنم برای زیست خیلی ممنونم بابت نظرت یعنی بنظرت بیشتر روی تشریحی فعلا تمرکز کنم بعد همون خیلی سبز برای زیست خوبه؟یا شما کتاب دیگه ای استفاده میکنین -
دریا دریایی
سلام جدا خیلی ممنون بابت نظرت،راستش امسال خیلی سعیمو کردم تغییر رشته بدم دیر شد نتونستم ولی سعیمو میکنم برای زیست خیلی ممنونم بابت نظرت یعنی بنظرت بیشتر روی تشریحی فعلا تمرکز کنم بعد همون خیلی سبز برای زیست خوبه؟یا شما کتاب دیگه ای استفاده میکنینAsal Arabgari
چون داری میری کلاس یازدهم و قراره کنکور تجربی بدی
کارت سخت میشه
چون زیست درسی نیست که بشینی یه ماهه بخونی
به نظرم از الان که وقتت آزاده شروع کن به دیدن کلیپ های آقای موقاری
و تشریحیت رو قوی کن
بعد کارگاه های تست ایشون رو برای تقویت تستت ببین
تا میتونی سعی کن تشریحیت رو قوی کن چون وقتی میتونی تست زیست بزنی که متن کتاب خوب یادت مونده باشه -
Asal Arabgari
شرایطت رو درک میکنم چون منم مثل تو بودم
من تو اون موقع از کتاب خیلی سبز قسمت درسنامه اش استفاده میکردم
خوب بود، ولی وقتم رو خیلی میگرفت اما خوب در فهم مطالب کمکم میکرد
کتاب های فاگو هم میتونی استفاده کنی ولی یکم سخت میشه برات چون مطالب رو زیادی گسترش داده اگه خیلی به زیست علاقه داری بخونش اما اگه فقط در حد یه پاس شدن و درصد اوردن تو کنکوره نه سراغش نرو -
Asal Arabgari
چون داری میری کلاس یازدهم و قراره کنکور تجربی بدی
کارت سخت میشه
چون زیست درسی نیست که بشینی یه ماهه بخونی
به نظرم از الان که وقتت آزاده شروع کن به دیدن کلیپ های آقای موقاری
و تشریحیت رو قوی کن
بعد کارگاه های تست ایشون رو برای تقویت تستت ببین
تا میتونی سعی کن تشریحیت رو قوی کن چون وقتی میتونی تست زیست بزنی که متن کتاب خوب یادت مونده باشهدریا دریایی
من از یکی شنیدم کتاب زیر ذره بین خوبه بعد تو ذهنمه نصف سال تحصیلی رو روی زیست ۱۰ و بیشتر از نصف دیگش رو زیست ۱۱ تمرکز کنم بنظرتون راه خوبیه؟؟؟
یعنی تو ذهنم اینه اوایل که رو زیست ۱۰ تمرکز کردم تشریحی بخونم بیشتر بعد ۱ ماه و خوده ای تست بزنم کلا و تشریحیارو مرور کنم فقط نمیدونم بنظرتون کتاب زیر ذره بین خوبه یا کتابای دیگه ایو استفاده کنم؟؟؟ -
Asal Arabgari
شرایطت رو درک میکنم چون منم مثل تو بودم
من تو اون موقع از کتاب خیلی سبز قسمت درسنامه اش استفاده میکردم
خوب بود، ولی وقتم رو خیلی میگرفت اما خوب در فهم مطالب کمکم میکرد
کتاب های فاگو هم میتونی استفاده کنی ولی یکم سخت میشه برات چون مطالب رو زیادی گسترش داده اگه خیلی به زیست علاقه داری بخونش اما اگه فقط در حد یه پاس شدن و درصد اوردن تو کنکوره نه سراغش نرودریا دریایی
من کلا مفهومی دوست دارم یادبگیرم درسارو بیشتر تو فکر درک تشریحی و مفهومیم که تو کنکورم نتیجه خودشو داشته باشه فاگو اینطوری کمک میکنه یا زیر ذره بین بگیرم مبگن شبیه کتاب درسیه -
Asal Arabgari
من زیرذربین رو توصیه نمی کنم چون واقعا چیز خاصی توش نیست
به نظرم شما اگه سراغ درسنامه ی خیلی سبز و آموزش های آقای موقاری برید از همه نظر بی نیازید
من تو موقع تغییر رشته ام فقط خیلی سبز استفاده کردم و نمونه سوال و تونستم پاس شم -
Asal Arabgari
اما در مورد روشی که به کار گرفتید باید بگم که به نظر من دهم سنگین تر از یازدهم هست
برای گیاهی که قطعا دهم سنگین تره
و گوارش و گردش مواد دهم هم سنگینه
مخصوصا که معلم نداری گفتار اول فصل ۴ دهم برات خیلی سنگین میشه (من خودم زجر کشیدم بی معلم تا اینو یاد گرفتم)
و برای یازدهم فصل ۷ و ۵ سنگینن و گفتار دوم فصل سه
پس به نظرم اول بشین رو دهم کار کن
چون دهم بیس کارت برای یازدهم و دوازدهم هست -
Asal Arabgari
به نظرم شما اگه سراغ درسنامه ی خیلی سبز و آموزش های آقای موقاری برید از همه نظر بی نیازید
من تو موقع تغییر رشته ام فقط خیلی سبز استفاده کردم و نمونه سوال و تونستم پاس شمدریا دریایی در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
Asal Arabgari
من تو موقع تغییر رشته ام فقط خیلی سبز استفاده کردم و نمونه سوال و تونستم پاس شماره
خانم دریا درست میگن
زیست زیر ذره بین ،همون متن کتاب های درسی هست که نکات کنکوری که سال های قبل مورد توجه بوده رو در حاشیه کتاب اورده
این کتاب ،اموزشی نیست که بخواد در یادگیری زیست به شما کمک.کنه
به درد بچه هایی میخوره که خود کتاب درسی زیست تو بازار گیر نیاوردن یا میخوان کل کتابای درسی زیست رو یه جا کنار هم داشته باشن -
Asal Arabgari
اما در مورد روشی که به کار گرفتید باید بگم که به نظر من دهم سنگین تر از یازدهم هست
برای گیاهی که قطعا دهم سنگین تره
و گوارش و گردش مواد دهم هم سنگینه
مخصوصا که معلم نداری گفتار اول فصل ۴ دهم برات خیلی سنگین میشه (من خودم زجر کشیدم بی معلم تا اینو یاد گرفتم)
و برای یازدهم فصل ۷ و ۵ سنگینن و گفتار دوم فصل سه
پس به نظرم اول بشین رو دهم کار کن
چون دهم بیس کارت برای یازدهم و دوازدهم هستدریا دریایی
من چه کتابیو بگیرم از خیلی سبز چون کتاب درسنامه خالیشو تاحالا ندیدم کتاب درسنامه جدا داره؟؟؟ -
Asal Arabgari
من تو موقع تغییر رشته ام فقط خیلی سبز استفاده کردم و نمونه سوال و تونستم پاس شمدریا دریایی
خیلی ممنونم بابت نظرتون فقط سوالی که داشتم اینه از چه موقعی شروع به تست زدن بکنم -
دریا دریایی
من چه کتابیو بگیرم از خیلی سبز چون کتاب درسنامه خالیشو تاحالا ندیدم کتاب درسنامه جدا داره؟؟؟Asal Arabgari همون کتاب تست خیلی سبز رو بگیر درسنامه اش کنار پاسخ تشریحی اش هست
-
Asal Arabgari همون کتاب تست خیلی سبز رو بگیر درسنامه اش کنار پاسخ تشریحی اش هست
دریا دریایی
واقعا ازتون ممنونم فقط اینکه بهم بگید چه موقعی شروع به تست زدن بکنم واقعا ممنون میشم -
دریا دریایی
واقعا ازتون ممنونم فقط اینکه بهم بگید چه موقعی شروع به تست زدن بکنم واقعا ممنون میشمAsal Arabgari در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
دریا دریایی
واقعا ازتون ممنونم فقط اینکه بهم بگید چه موقعی شروع به تست زدن بکنم واقعا ممنون میشمنمی دونم واقعا
بستگی به خودت داره هر وقت احساس کردی مسلطی شروع به تست زدن کن
من مثلا اونموقع سر فصل کلیه ها و تنفس یکم تست زدم ولی گوارش و قلب نه
چون سعی کردم بیشتر بخونم تا تست بزنم -
Asal Arabgari در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
دریا دریایی
واقعا ازتون ممنونم فقط اینکه بهم بگید چه موقعی شروع به تست زدن بکنم واقعا ممنون میشمنمی دونم واقعا
بستگی به خودت داره هر وقت احساس کردی مسلطی شروع به تست زدن کن
من مثلا اونموقع سر فصل کلیه ها و تنفس یکم تست زدم ولی گوارش و قلب نه
چون سعی کردم بیشتر بخونم تا تست بزنمدریا دریایی
مرسی واقعا ازت ممنونم -
دریا دریایی
مرسی واقعا ازت ممنونمAsal Arabgari در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
دریا دریایی
مرسی واقعا ازت ممنونمخواهش میکنم
-
و سعی کن در کنار تشریحی تستی هم کار کنیدریا دریایی سلام منم شرایط ایشونو دارم یعنی ریاضیم و بعد تصمیم گرفتم برم تجربی و خب نشد تغییر رشته بدم و از ی مشاور پرسیدم گفت کلا دیگه تا دوازدهم بمون ریاضی که بعد نخوای مدرستو عوض کنی چون با اون محیط سازگار تری... حالا شمام نظرتونو میشه بگید
️
-
دریا دریایی سلام منم شرایط ایشونو دارم یعنی ریاضیم و بعد تصمیم گرفتم برم تجربی و خب نشد تغییر رشته بدم و از ی مشاور پرسیدم گفت کلا دیگه تا دوازدهم بمون ریاضی که بعد نخوای مدرستو عوض کنی چون با اون محیط سازگار تری... حالا شمام نظرتونو میشه بگید
️
mahla bpz
خوب بنظرم الان بهترین کار همینه که ریاضی بمونید
چون وقتی برای اینکه بخواید برید زیست امتحان بدید و بخونید نیست
در کنار دروس مدرسه زیست رو بخونید
و پیگیر کار های آلا هم باشید -
mahla bpz
خوب بنظرم الان بهترین کار همینه که ریاضی بمونید
چون وقتی برای اینکه بخواید برید زیست امتحان بدید و بخونید نیست
در کنار دروس مدرسه زیست رو بخونید
و پیگیر کار های آلا هم باشیددریا دریایی اها بله ممنون ی چیز دیگه اینکه الان من میرم یازدهم و اگه بخوام از اول سال یازدهم شروع کنم و روزی ی کلیپ از استاد موقاری ببینم خب احتمالا تا اخرای بهمن تموم میشه بعد برم سراغ زیست دوازدهم یا نه برگردم دهم یازدهم رو مرور کنم باز و تست بزنم؟؟