زبان دردسری جدید
-
سلام رفقا:hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
شبتون بخیر و شادی
یه سوال من دوازدهمی هستم و اینکه زبان هیچییی نخوندم پایه رو نه دهم نه یازدهم قبلا با اقای عزتی پیش رفتم و خب خیلی خیلی خوب بودن و هیچ مشکلی تو زبان نداشتم ( به جز ریدینگ:face_with_steam_from_nose: )ولی خوب من به دلایلی که یکیش میتونه این باشه که یه دفه حسم به زبان عوض شد و واقعا حالم ازش بهم میخورد نتونستم خودم زبانو بخونم و ازش فرار میکردم
به نظره شما تفتان اقای عزتی میتونه کمکم کنه که ببندم پایه رو خیلی خوب؟ و حسم مجددا به زبان برگرده و بشم عین قبل؟ یاخیر جنبه جمع بندی داره ولازمش اینه که خودم حتما قبلش بخونم؟ چون الان هرچی تلاش میکنم خودم بخونم واقعا نمیتونم بخونم :loudly_crying_face: .....
ممنون میشم اگه کمکم کنید...
دوازدهم یازدهم دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ادمین @ -
شبتون بخیر و شادی
یه سوال من دوازدهمی هستم و اینکه زبان هیچییی نخوندم پایه رو نه دهم نه یازدهم قبلا با اقای عزتی پیش رفتم و خب خیلی خیلی خوب بودن و هیچ مشکلی تو زبان نداشتم ( به جز ریدینگ:face_with_steam_from_nose: )ولی خوب من به دلایلی که یکیش میتونه این باشه که یه دفه حسم به زبان عوض شد و واقعا حالم ازش بهم میخورد نتونستم خودم زبانو بخونم و ازش فرار میکردم
به نظره شما تفتان اقای عزتی میتونه کمکم کنه که ببندم پایه رو خیلی خوب؟ و حسم مجددا به زبان برگرده و بشم عین قبل؟ یاخیر جنبه جمع بندی داره ولازمش اینه که خودم حتما قبلش بخونم؟ چون الان هرچی تلاش میکنم خودم بخونم واقعا نمیتونم بخونم :loudly_crying_face: .....
دوازدهم یازدهم دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ادمین @ -
شبتون بخیر و شادی
دوازدهم یازدهم دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ادمین @@Sahar-tuo سلام دوست عزیز
راستش من تا حالا ویدیو های آلا رو ندیدم و نمیدونم در چه سطحی هستن ولی خب میخوام بگم که زبان چیزی نیس که بخواین با ویدیو ها پیش برین هم وقتتون گرفته میشه هم ممکنه زیاد براتون جالب نباشه البته من کل ویدیو های موسسه ها رو میگم نه فقط آلا
ببینین بهتره یه کتاب تهیه کنین و خودتون بخونین اینطوری نتیجه بهتری خواهین گرفت ی کتابی که هم لغت داشته باشه هم ریدینگ و کلوز تست. زبان با بقیه درسا فرق میکنه باید هر روز به صورت مکرر بخونین تا تو آزمونا بالای ۹۰درصد بزنین وگرنه با هفته ای دو بار زبان خوندن قطعا نتیجه ی مطلوب رو نمیتونی بگیری
برا اینکه برا زبان کنکور آماده بشین فرقی نمیکنه رشتت چی باشه ، باید فراتر از کتاب بخونی اگه امکانش هست سعی کنین کلاس های مکالمه برین نه کنکوری تاثیر کلاس های مکالمه بیشتر از کلاس های کنکوریه
و در آخر بهتون کتابای جمع بندی زبان که حاوی کلوز تست و ریدینگ هست رو پیشنهاد میکنم البته با توجه به توانایی هاتون میتونین از ویدیو های آلا هم استفاده کنی و تاکید بیشترمن رو کتاباست
بازم اگه سوالی داشتین در خدمتم 🙂 -
@Sahar-tuo سلام دوست عزیز
راستش من تا حالا ویدیو های آلا رو ندیدم و نمیدونم در چه سطحی هستن ولی خب میخوام بگم که زبان چیزی نیس که بخواین با ویدیو ها پیش برین هم وقتتون گرفته میشه هم ممکنه زیاد براتون جالب نباشه البته من کل ویدیو های موسسه ها رو میگم نه فقط آلا
ببینین بهتره یه کتاب تهیه کنین و خودتون بخونین اینطوری نتیجه بهتری خواهین گرفت ی کتابی که هم لغت داشته باشه هم ریدینگ و کلوز تست. زبان با بقیه درسا فرق میکنه باید هر روز به صورت مکرر بخونین تا تو آزمونا بالای ۹۰درصد بزنین وگرنه با هفته ای دو بار زبان خوندن قطعا نتیجه ی مطلوب رو نمیتونی بگیری
برا اینکه برا زبان کنکور آماده بشین فرقی نمیکنه رشتت چی باشه ، باید فراتر از کتاب بخونی اگه امکانش هست سعی کنین کلاس های مکالمه برین نه کنکوری تاثیر کلاس های مکالمه بیشتر از کلاس های کنکوریه
و در آخر بهتون کتابای جمع بندی زبان که حاوی کلوز تست و ریدینگ هست رو پیشنهاد میکنم البته با توجه به توانایی هاتون میتونین از ویدیو های آلا هم استفاده کنی و تاکید بیشترمن رو کتاباست
بازم اگه سوالی داشتین در خدمتم 🙂@mahta-kamali ن من اخه من خودم شخصا اگه زبان ویدیو ببینم میتونم تست بزنم و خوب پیش برم و اگه خودم بخوام بخونم نتیجه مطلوبی نمیگیرم ولی من حرفم اینه که نمیتونم خودم همون مطالبی که قبلا نوشتم و خوندم رو بخونم اصلا دیدم به زبان عوض شده حالم ازش بد میشه منی که یه روز جون میدادم برا زبان:disappointed_face:
خواستم ببینم با تفتان میتونم پیش برم یا نه؟ -
دوست عزیز اینکه میگین خودتون نمیتونین بخونین بر میگرده به منبعتون
منبعتون رو عوض کنین
میتونی از خود سایت آلا هم استفاده کنی
پست هایی که @sheyda-fkh میزارن رو حتما دنبال کنین عالییه -
@mahta-kamali ن من اخه من خودم شخصا اگه زبان ویدیو ببینم میتونم تست بزنم و خوب پیش برم و اگه خودم بخوام بخونم نتیجه مطلوبی نمیگیرم ولی من حرفم اینه که نمیتونم خودم همون مطالبی که قبلا نوشتم و خوندم رو بخونم اصلا دیدم به زبان عوض شده حالم ازش بد میشه منی که یه روز جون میدادم برا زبان:disappointed_face:
خواستم ببینم با تفتان میتونم پیش برم یا نه؟@Sahar-tuo من همایش تفتان رو ندیدم حالا دوستان هم میان نظرشونو درباره این همایش میگن
میدونی چرا نمیتونی مطالبی رو که قبلا خوندی رو دوباره بخونی؟ چون فکر میکنی با یه بار خوندن حله نه سخت در اشتباهی برا زبان باید وقت بزاری
شاید تایم مطالعت کمه برا هر جلسه ۳ ساعت وقت بزارین و تا اون مطلب رو کامل یاد نگرفتی کتاب دیگه ای نخون پشت سرش تست بزن تا مطالب کاملا تو ذهنت شکل بگیره -
@mahta-kamali واییی واییی دقیقااا منبعم خوب نیس انقدر برا هر مطلی زیاد نوشتم (جدا از اینکه نمیدونستم جزوه داره خودش) که حالم بد میشه برم سره دفترم ولی خود اقای عزتی عالییی بودن
-
@Sahar-tuo من همایش تفتان رو ندیدم حالا دوستان هم میان نظرشونو درباره این همایش میگن
میدونی چرا نمیتونی مطالبی رو که قبلا خوندی رو دوباره بخونی؟ چون فکر میکنی با یه بار خوندن حله نه سخت در اشتباهی برا زبان باید وقت بزاری
شاید تایم مطالعت کمه برا هر جلسه ۳ ساعت وقت بزارین و تا اون مطلب رو کامل یاد نگرفتی کتاب دیگه ای نخون پشت سرش تست بزن تا مطالب کاملا تو ذهنت شکل بگیره -
سلام عزیز خوبی؟
نگران نباش، امسال برنامه های خوبی برای زبان داریم
برای ریدینگ یکم باید فراکنکوری کار کنیم که بچه ها قوی تر شن
شما با همین آلا پیش برو، غصه نخور، زده نشدی، باید برنامه بریزی براش -
@Sahar-tuo کتاب شهاب اناری رو خوندی؟ کتاب خوبیه
پت و مت هم برا تقویت ریدینگ و کلوز تست خوبه@mahta-kamali چون قبلا گرامر تست میزدم یا هرچی دیگه ایی میتونستم و عاشقققق زبان و لغت ولی الان قوق العاده از زبان متنفر شدم هرچقدرم مقاومت میکنم که اینطوری نباشم و بخونم نمیتونم دفترم شلوغه و خودمم حسم نسبت بهش عوض شده جوری که میخواستم نصمیم بگیرم صفر بزنم تو کنکور...:loudly_crying_face:
-
@mahta-kamali نه ربطی به این نداره خیلی زیاده روی کردم تو نوشتنم و اینکه اصلا خلاصه ننوشتم الان که میرم سرش اصلا زده میشم ازش
شهاب اناری رو هم دارم ولی خب زیاد میونم با کتاب جور نیس -
@Sahar-tuo کسی تو زبان برنده هست که زیاد ننویسه فقط تو ذهنش بنویسه
تو زبان زیاد نوشتن اصلا کار درستی نیس -
@mahta-kamali چون قبلا گرامر تست میزدم یا هرچی دیگه ایی میتونستم و عاشقققق زبان و لغت ولی الان قوق العاده از زبان متنفر شدم هرچقدرم مقاومت میکنم که اینطوری نباشم و بخونم نمیتونم دفترم شلوغه و خودمم حسم نسبت بهش عوض شده جوری که میخواستم نصمیم بگیرم صفر بزنم تو کنکور...:loudly_crying_face:
@Sahar-tuo یه قانونی هست که میگه اگه تو یه درسی ضعیفی یه قدم عقب برگرد شاید یه جاهایی آجر رو خوب نذاشتین
چند قدم عقب برگردین و یه سری از گرامر ها و لغت هارو حتی اگه بلد هم باشین دوباره بخونین
برا لغت ۵۰۴ رو هم پیشنهاد میکنم
در ضمن میتونی از اپلیکیشن های رایگان زبان استفاده کنی که خوبن -
سلام عزیز خوبی؟
نگران نباش، امسال برنامه های خوبی برای زبان داریم
برای ریدینگ یکم باید فراکنکوری کار کنیم که بچه ها قوی تر شن
شما با همین آلا پیش برو، غصه نخور، زده نشدی، باید برنامه بریزی براشSEPEHR ALIZADEH الان چیکار کنم دقیقا؟ الا صفر تا صد هارو قبلا دیدم و مسط بودم و بلد بودمشون ولی حالا نمیتونم همون مطالب رو دوباره بخونم... تفتان مناسب هست ایا؟
واقعا دلم نمیخواد تمام زحماتم ازبین بره چون قبلا خونده بودم ومسلط بودم روش ....:downcast_face_with_sweat: -
@Sahar-tuo یه قانونی هست که میگه اگه تو یه درسی ضعیفی یه قدم عقب برگرد شاید یه جاهایی آجر رو خوب نذاشتین
چند قدم عقب برگردین و یه سری از گرامر ها و لغت هارو حتی اگه بلد هم باشین دوباره بخونین
در ضمن میتونی از اپلیکیشن های رایگان زبان استفاده کنی که خوبن -
@mahta-kamali برای کنکور؟ منبع مناسب برا لغت کنکور همون 504 هستش؟
ینی لغات رو درس به درس نخونم؟ -
SEPEHR ALIZADEH الان چیکار کنم دقیقا؟ الا صفر تا صد هارو قبلا دیدم و مسط بودم و بلد بودمشون ولی حالا نمیتونم همون مطالب رو دوباره بخونم... تفتان مناسب هست ایا؟
واقعا دلم نمیخواد تمام زحماتم ازبین بره چون قبلا خونده بودم ومسلط بودم روش ....:downcast_face_with_sweat:@Sahar-tuo ببین زبان ماهیتش اینه، زود فراموش میشه
من سر کنکور خودم یه ساله زبان نخوندم، واس همین تسلط قدیم رو ندارم ولی
باید یاد بگیری غصه چیزهای فراموش شده رو نخوری، دوباره دیدنش هم اذیتت میکنه، سعی کن از منابع دیگه استفاده کنی، تو آلا من هم میخوام گرامرها و وکب ها رو همه رو پوشش بدم، ولی خو به مرور و تمرین احتیاج داره -
خب صد در صد با یه همایش نمیشه تحول در زبان ایجاد کرد
-
در ضمن میتونی از اپلیکیشن های رایگان زبان استفاده کنی که خوبن