زبان دردسری جدید
-
@mahta-kamali برا اینکه یادم بمونه لغات رو چیکار کنم اینم بگم که لغات نقطه قوتم بود اصلا زبان درس مورد علاقم بود ولی یهو افتاد...:downcast_face_with_sweat:
@Sahar-tuo نمیگم معجزه ای براش هست، ولی
پیشنهاد من استفاده از کتاب ۱۲۰۱ واژه زبان مهر و ماهه
ما هم با اون پیش خواهیم رفت
لغاتی که بلد نیستی رو در هر بار چک یه تیک بزن، تهش میبینی چه لغاتی رو هیچوقت حفظ نتونستی بکنی روی اونا تمرکز میکنی -
لغاتی که بلد نیستی رو در هر بار چک یه تیک بزن، تهش میبینی چه لغاتی رو هیچوقت حفظ نتونستی بکنی روی اونا تمرکز میکنیSEPEHR ALIZADEH برنامتون چجوریه دقیقا برا زبان؟
-
SEPEHR ALIZADEH برنامتون چجوریه دقیقا برا زبان؟
@Sahar-tuo فردا اعلام میکنم
بحث کنکور و فراکنکور رو جدا میکنیم، هر کدوم در بخش وکب و گرامر و متن(مخصوصا متن) پیش میره -
لغاتی که بلد نیستی رو در هر بار چک یه تیک بزن، تهش میبینی چه لغاتی رو هیچوقت حفظ نتونستی بکنی روی اونا تمرکز میکنیSEPEHR ALIZADEH خب لغاتی که بار اول خونده میشه رو قاعدتا بلد نبودم ....
-
@mahta-kamali برا اینکه یادم بمونه لغات رو چیکار کنم اینم بگم که لغات نقطه قوتم بود اصلا زبان درس مورد علاقم بود ولی یهو افتاد...:downcast_face_with_sweat:
-
SEPEHR ALIZADEH خب لغاتی که بار اول خونده میشه رو قاعدتا بلد نبودم ....
@Sahar-tuo خو عزیز تیک میخوره دیگه
کسی داریم کل لغات انگلیسی رو بلد باشه مگه -
@Sahar-tuo در زبان دردسری جدید گفته است:
H_R اخه قبلا صفر تا صدا رو دیدم..
خودتون میگید قبلا زبان هم که ماشالله فراررررررررر
به احتمال زیاد با خوندن گرامر از کتاب کمک درسی و مرور روزانه لغات مشکلتون حل بشه -
@Sahar-tuo در زبان دردسری جدید گفته است:
H_R اخه قبلا صفر تا صدا رو دیدم..
خودتون میگید قبلا زبان هم که ماشالله فراررررررررر
به احتمال زیاد با خوندن گرامر از کتاب کمک درسی و مرور روزانه لغات مشکلتون حل بشه -
لغاتی که بلد نیستی رو در هر بار چک یه تیک بزن، تهش میبینی چه لغاتی رو هیچوقت حفظ نتونستی بکنی روی اونا تمرکز میکنیSEPEHR ALIZADEH و یه چیزی مثلا من لغاتی رو امشب میخونم یسریش تیک دار میشه بعد مثلا پس فرداش هم که میخوام کلمات جدید رو بخونم اونا تیک دار ها هم مجددا باید خونده بشه؟
-
H_R شما جزوه مرتبط با اقای عزتی رو تهیه کردید؟ به نظرتون خوله اگه تهیه کنم و از اون دیگه بخونم ومنبعم اون باشه؟
@Sahar-tuo متاسفانه من تهیه نکردم و حتی از صفر تا صد ها هم ننوشتم و فقط از روی کتب کمک آموزشی خوندم...
راستی درک مطلب هم اگر روزانه کار کنید حل میشه -
SEPEHR ALIZADEH و یه چیزی مثلا من لغاتی رو امشب میخونم یسریش تیک دار میشه بعد مثلا پس فرداش هم که میخوام کلمات جدید رو بخونم اونا تیک دار ها هم مجددا باید خونده بشه؟
@Sahar-tuo تیک دارها منظورم اونایی هستن که بلد نیستید
بستگی به خودتون داره ممکنه یه چیزی براتون خیلی بدیهی باشه
ولی بهتره همه رو یه نگاه کنید -
@Sahar-tuo متاسفانه من تهیه نکردم و حتی از صفر تا صد ها هم ننوشتم و فقط از روی کتب کمک آموزشی خوندم...
راستی درک مطلب هم اگر روزانه کار کنید حل میشه -
H_R جدی؟ چقدر از زبان دور شدم همه چیشو گذاشتم کنار...
میتونم بگم تنها درس عمومیه که اصلا تو این تابستون نخوندمش میرفتم سرش اعصابم خورد میشد ول میکردم...@Sahar-tuo هیچ وقت برای شروع دیر نیست😁😉
-
H_R امیدوارم....
برای ریدینگ دقیقا چ کنم؟
من خودم قبلا راحت لغت رو حفظ میکردم و گرامرم مشکل نداشتم ولی خو وقتی اینا همش باهم تو غالب جمله درمیومد نمیتونستم درک درستی داشته باشم شایدم بخاطر همینه عملکرد ضعیفی تو درک مطلب دارم
هرکدوم رو جدا جدا به خوبی میتونم پاسخ گو باشم ولی همش باهم تو غالب جمله ن... -
@Sahar-tuo تیک دارها منظورم اونایی هستن که بلد نیستید
بستگی به خودتون داره ممکنه یه چیزی براتون خیلی بدیهی باشه
ولی بهتره همه رو یه نگاه کنیدSEPEHR ALIZADEH بله ممنون
-
H_R امیدوارم....
برای ریدینگ دقیقا چ کنم؟
من خودم قبلا راحت لغت رو حفظ میکردم و گرامرم مشکل نداشتم ولی خو وقتی اینا همش باهم تو غالب جمله درمیومد نمیتونستم درک درستی داشته باشم شایدم بخاطر همینه عملکرد ضعیفی تو درک مطلب دارم
هرکدوم رو جدا جدا به خوبی میتونم پاسخ گو باشم ولی همش باهم تو غالب جمله ن...@Sahar-tuo خب ریدینگ نیاز به تکرار و تمرین زیاد داره مثلا هر روز باید توی برنامه یه ریدینگ یا کلوز تست باشه...
روش های تستی درک مطلب توی اغلب کتب کمک آموزشی هست ... علاوه بر این باید به تک تک کلمات و جمله های کتاب درسی تسلط داشته باشید -
H_R امیدوارم....
برای ریدینگ دقیقا چ کنم؟
هرکدوم رو جدا جدا به خوبی میتونم پاسخ گو باشم ولی همش باهم تو غالب جمله ن...@Sahar-tuo قالب
ریدینگ مرحله بعد ووکبه