دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سوال از زیست2 فصل1
-
سلام من کنکوری 1400 هستم یه سوال داشتم تو زیست یازدهم فصل 1 صفحه 3 یه جمله اضافه شده که میگه هر سه نوع یاخته عصبی می توانند میلین دار یا بدون میلین باشند
ینی مثلا میتونیم نورون رابطی ببینیم که میلین داشته باشه؟؟؟پس اگه توی یه تستی مشخصات یه نورون رو دادن نمیتونیم سریع حکم کنیم که اون نورون چیه؟؟
ممنون میشم جواب بدید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راهنما-زیست -
بله می تونیم یه نورون رابط میلین دار داشته باشیم.
خیر نمی تونیم برحسب میلین داشتن یا نداشتن تعیین کنیم که چه نوع نورونی هست -
نورون رابط قطعا فاقد میلین نیست
نورون رابط قطعا دارای میلین نیست
نورون رابط میتواند میلین داشته باشد -
H_R
Dr.Reyhaneh
ممنون از شما -
-
nima khorshidy خواهش میکنم
-
nima khorshidy سلام اره درسته
-
Dr.Reyhaneh در سوال از زیست2 فصل1 گفته است:
خیر نمی تونیم برحسب میلین داشتن یا نداشتن تعیین کنیم که چه نوع نورونی هستولی آقای موقاری یه چیز دیگه گفتنا!!!!
تو چاپ جدید اضافه شده یا برای کنکور ۱۴۰۰هم صدق میکنه؟؟ -
اقای موقاری واسه چاپ 97 گفتن و شما باید بر طبق چاپ 98 پیش برید و بگید هر نورونی می تواند میلین دار یا بدون بشد
-
ابوالفضل ریسی در سوال از زیست2 فصل1 گفته است:
Dr.Reyhaneh در سوال از زیست2 فصل1 گفته است:
خیر نمی تونیم برحسب میلین داشتن یا نداشتن تعیین کنیم که چه نوع نورونی هستولی آقای موقاری یه چیز دیگه گفتنا!!!!
تو چاپ جدید اضافه شده یا برای کنکور ۱۴۰۰هم صدق میکنه؟؟آقا منقاری چاپ قبلی و گفتن. این مال کتابیه که برای 1400 سوال میاد
-
nima khorshidy نورون رابط غلاف میلین ندارد
-
به کتاب خودتون رجوع کنید
تو کتاب های ما حکم قطعی این بود که نورون رابط غلاف میلین نداره و در بخش خاکستری مغز و نخاع یافت میشه
اما طبق کتاب های چاپ جدید گویا نورون رابط با غلاف میلین هم دیده میشه