درد دل یه کنکوریه 99 تجربی
-
Gfdsgdf dgsdgsd در درد دل یه کنکوریه 99 تجربی گفته است:
@MaryaM-_-sh سلام مریم خانوم
ممنونم از تقدیرتون تو پست شتاب....
راسیتش من مشکلی با سخت بودن کنکور نداشتم اینم برای بار چندم میگم
مشکل من اینکه طراح وجدان نداره :) مشکل من اینکه طراح با ضرب اعداد سوالو سخت کرده مگه نه مشکلم این نیست مسله داشت سخت بود نبود یا هرچی این سوال بالایی نمونه ای از سوالات مزخرف بود که هیچ راه محاسباتی نداره چون اعدادشم بهم نزدیکن تقریب تو اون جلسه با اون اوضاع یکم نامردیه قبوله؟!
مثلا کنکور 94 سخت بود ولی اگه دانش اموز حرفه ای بلد بود مسایلو میتونست همرو جواب بده ولی این اگه حرفه ای هم باشی سره زمان نمیتونی حل کنی و کلا نابود میشی من قصد ندارم بگم اره کنکور هر سال نامردیه باید حذف بشه نه
کنکور تو این مملکت حذف بشه با چی میخوان وردودی دانشگاه مشخص کنند ؟ با معادل؟ خو من تو مدرسمون سر کلاس مراقبم جلوم بود دوستم کنارم گوشیشو در اورد رفت تو تلگرام جوابارو از روش می نوشت .... خلاصه
تنها درد من امسال سوالات غیراستاندارد و چرت بود
حالا میگی نه خو باسه همه همینه از این حرفا ولی نه ابجی باسه همه این نیست من دوستم کولبره پدرش فوت کرده صبحا اگه مدرسه بود بعد از ظهر میرفت کولبری و برعکس خوب درسم شب میخوند نمرشم از من بهتر بود ولی چون پول نداشت روش تستی اینا بلد نبود ولی مفاهمیو میدونست و تاحدودیم تستی ... خوب عاقبتش چی شد ؟!!! مثل فیلما تهران قبول شد ؟ نه عزیزم الان داره همونو ادامه میده فکر میکنی شما از فضا خدا مخصوص شمارو افریده ؟!! حالا این حرفم منظورم شخص شما نیست هرکس که میگه خو باسه همه همینه نه عزیز اینجوریام نیست ما چون خوخواهیم نمیبینم
حالا یه بی شعور دیگم میاد خو اون به تو چه تو زرنگ بودی میخوندی من در جوابش میگم .....
خلاصه موفق باشیدخدارحمت کنه پدر دوستتون رو
واقعا متاسف شدم
میتونم درک کنم کاملا
اما خب شرایط الان اینه و متاسفانه صدای ما ب هیچ جا نخواهد رسید
گاهی طراح از لحاظ روانی دانش آموز رو میسنجه
شک نکنید اگه شما نتونستید اون سوال رو حل کنید و وقت گیرهم بوده
اغلب افراد هم مثل شما بودن
و بهترین کار گذر از اون سوال بوده
اما عدالت آموزشی من هم گفتم نیست متاسفانه@MaryaM-_-sh شما لطف دارین ولی خوب دو دورانی که حرفت به جایی نمیرسه دفاع نکردن از کسانی که بانی اینن خودش یعنی کاری کردن
-
@MaryaM-_-sh شما لطف دارین ولی خوب دو دورانی که حرفت به جایی نمیرسه دفاع نکردن از کسانی که بانی اینن خودش یعنی کاری کردن
Gfdsgdf dgsdgsd در درد دل یه کنکوریه 99 تجربی گفته است:
@MaryaM-_-sh شما لطف دارین ولی خوب دو دورانی که حرفت به جایی نمیرسه دفاع نکردن از کسانی که بانی اینن خودش یعنی کاری کردن
درواقع حرف من ب شخصه اینه ک
کنکور گاهی بازی روانی هم سرت میاره
باید بتونی خودت رو توهر شرایط کنترل کنی
اما اینکه عدالت آموزشی نیست همون اولم گفتم
موفق باشید -
سلام دوستان اینجارو ساختم تا سوالات 99 رو تحلیل کنیم باهام من اینجا جواب تک تک سوال شیمی رو میزارم
تا ببینید که چقدر بی شرفند طراح کنکور امسال
نمیخوام بی ادبی یا فوش بدم واقعا دارم دیوانه میشم از دست اینا من میانگین شیمی فیزیکم تو قلمچی از 80% کمتر نیومده
همیشه خوب بودم تو اینا ولی الان تو کنکور فیزیک 27% شیمی 50%
و رتبمم انتظار دارم 2000000 بیاد
و از سال 97 دارم باس کنکور میخونم
این حقمه خدا ؟
حالا یکی از این بی شعورا میاد باسه همهههه همینهههههه
اخه ابله مگه شرایط همه یکسانه تا اینجوری باشههههههه ؟
این حرفا نمیتونه حسمو منتقل کنه واقعا با نوشتن نمیتونم حسمو منتقل کنم
یکی از بچها بخاتر این کنکور امسال خودکشی کرد رشته ریاضی :) بخاتر اینا ؟ معدل 19:5 و درسخونم بوده ولی الانن بخاتر یه طراح بی شرف
سر جلسهههههه این سوالو حل کردم رسیدم به ضرب اخرش :) ببینم کدوم دانشمند اینو حل میکنه حالا من فاکتور گرفتم کلی ...
ولی تقریب بزنی خطر بودGfdsgdf dgsdgsd من نمیدونم چرا الکی موقعی که هنوز هیچکس کارنامه شو ندیده اظهار نظر و یا حتی خودکشی میکنن!
خدا کریمه خدا رحیمه خدا فقط مصلحت ما رو میخواد
چرا از رحمتش نامید باشیم!؟ -
بله خب خیلی سخت بودن ولی با این درصدی که شما داری نسبت به بقیه خوبه..!
امسال تراز مهم تر از رتبه است...!
یه تاپیک دیدم میگفت با کنکور امسال چه درصدی مورد نیاز(به گفته خودش از سنجش برداشته بود)
خب طبق اون درصد شیمی شما بالاتر از حد نصابه.! -
Gfdsgdf dgsdgsd من نمیدونم چرا الکی موقعی که هنوز هیچکس کارنامه شو ندیده اظهار نظر و یا حتی خودکشی میکنن!
خدا کریمه خدا رحیمه خدا فقط مصلحت ما رو میخواد
چرا از رحمتش نامید باشیم!؟reza_12tajrobi خدا میگه اگه دیدی ظلم میکنن بهت قبول نکن :) ولی وقتی بعضیا میگن از ظلم هیچ که هیچی نمیگن میگن تقصیر ماس :)
-
بله خب خیلی سخت بودن ولی با این درصدی که شما داری نسبت به بقیه خوبه..!
امسال تراز مهم تر از رتبه است...!
یه تاپیک دیدم میگفت با کنکور امسال چه درصدی مورد نیاز(به گفته خودش از سنجش برداشته بود)
خب طبق اون درصد شیمی شما بالاتر از حد نصابه.!خانومِ_دوست_داشتنی مطمن باشی کمترین رتبه ای که در انتظارمه 20000هه اونم منطقه نه کشوری