زیست 11 فصل 1
-
الان دقیقا سوال چیه؟؟؟؟
-
H_R فک کنم مشکل اصلیشون الان سر اینه که کدوم نورونا قطعا میلین دارن..و نورون هایی مثله رابط که قید قطعی رو نمیتونیم براش بیاریم؛؛مشکل اصلیشون برای بحثه...
والا این چیزیه که من از پیامایه بچه ها فهمیدم شایدم متوجه منظورشون کامل نشدم -
H_R فک کنم مشکل اصلیشون الان سر اینه که کدوم نورونا قطعا میلین دارن..و نورون هایی مثله رابط که قید قطعی رو نمیتونیم براش بیاریم؛؛مشکل اصلیشون برای بحثه...
والا این چیزیه که من از پیامایه بچه ها فهمیدم شایدم متوجه منظورشون کامل نشدم -
H_R
ولی فک کنم اشتباه می کنید چون تو کتاب نوشته هر سه نوع میتوانند میلین دار یا بدون میلین باشندینی میتونیم مثلا یک نورون حسی ببینیم که میلین نداشته باشه.
nima khorshidy به نظر من اونی که گفتم درسته و تا حالا توی همه تست هایی که زدم هم صدق کرده
-
-
Hbahar_1 اگر این سوال که جواب مشخصه...
حسی و حرکتی قطعا دارای میلین هستن...رابط قطعا فاقد میلین نیست ....رابط قطعا دارای میلین نیست....رابط میتواند میلین داشته باشدH_R منم کلی تست زدم که همین استثنا رو در نظر گرفته بودن (حتا تو توضیحات نوشته بود که نورون حسی ای داریم که میلین نداره - معلم مدرسم هم همینو گفته بود)
آقا هر سه میتونن داشته باشن یا نداشته باشن والسلام
خدا این مولفای کتاب رو در به در کنه! :// -
خب اولا کنکور 99 این رو کلا نخونه . این برای کنکور 1400 هست
چن تا چیز رو در نظر بگیرید :
الف) جمله آخر پاراگراف اول صفحه 3 یازدهم
ب)عکس های صفحه های 15 و 16 یازدهم(قسمت خاکستری نخاع و ...)
ج)صفحه 6 :در ماهیچه های اسکلتی سرعت ارسال پیام اهمیت زیادی دارد . بنابراین ، نورون های حرکتی آنها میلین دار است.
د) نورون های حرکتی ماهیچه های انعکاسی باید میلین دار باشند چون زمان مهم است
سوال 1 : کدوم نوع نورون ها ، دندریت یا اکسون شون میلین دارن؟
سوال 2 : مورد "د" در کتاب اومده یا نه؟ درسته یا نه؟_Sajjad_ در زیست 11 فصل 1 گفته است:
خب اولا کنکور 99 این رو کلا نخونه . این برای کنکور 1400 هست
چن تا چیز رو در نظر بگیرید :
الف) جمله آخر پاراگراف اول صفحه 3 یازدهم
ب)عکس های صفحه های 15 و 16 یازدهم(قسمت خاکستری نخاع و ...)
ج)صفحه 6 :در ماهیچه های اسکلتی سرعت ارسال پیام اهمیت زیادی دارد . بنابراین ، نورون های حرکتی آنها میلین دار است.
د) نورون های حرکتی ماهیچه های انعکاسی باید میلین دار باشند چون زمان مهم است
سوال 1 : کدوم نوع نورون ها ، دندریت یا اکسون شون میلین دارن؟
سوال 2 : مورد "د" در کتاب اومده یا نه؟ درسته یا نه؟نمی شه بگی صرفا یه نورون خاص میلین داره. "هر" نوع نورونی می تونه میلین داشته باشه می تونه نداشته باشه!
می تونی بگی بخاطر وقت می تونن میلین داشته باشن نورون های حرکتی. اما نه "حتما"! باید بگی "می تونن" چون ممکنه داشته باشن یا نداشته باشن... -
-
nima khorshidy به نظر من اونی که گفتم درسته و تا حالا توی همه تست هایی که زدم هم صدق کرده
H_R در زیست 11 فصل 1 گفته است:
چیزی که گفتید مال کتاب چاپ قبله و برای کنکور 1400 صدق نمی کنه دوست عزیز. کتاب های توی بازار به این دلیل هنوز در نظر می گیرنش که ممکنه دانش اموزی نیاز به چاپ های قدیم داشته باشه (شما کتاب نشرالگوی دکتر اشکان هاشمی رو نگاه کنید علنا داخل پیشگفتار گفته که ممکنه نکته های قدیمی رو در نظر گرفته باشه صرفا بخاطر این که بچه های کتاب چاپ قبل خیلی به زحمت نیفتن برای تهیه ی کتاب) پس به نرم این به نفع شماست که فارغ از دبیر و کتاب و متفرقه به اصل کتاب درسی توجه کنید.
-
H_R در زیست 11 فصل 1 گفته است:
چیزی که گفتید مال کتاب چاپ قبله و برای کنکور 1400 صدق نمی کنه دوست عزیز. کتاب های توی بازار به این دلیل هنوز در نظر می گیرنش که ممکنه دانش اموزی نیاز به چاپ های قدیم داشته باشه (شما کتاب نشرالگوی دکتر اشکان هاشمی رو نگاه کنید علنا داخل پیشگفتار گفته که ممکنه نکته های قدیمی رو در نظر گرفته باشه صرفا بخاطر این که بچه های کتاب چاپ قبل خیلی به زحمت نیفتن برای تهیه ی کتاب) پس به نرم این به نفع شماست که فارغ از دبیر و کتاب و متفرقه به اصل کتاب درسی توجه کنید.
@Dr-Reyhaneh بر عکس بر اساس کتاب قدیم رابط اصلا نمیتونه میلین داشته باشه
-
H_R بله چون تو شکل اومده که میلین نداره و کتاب ها بخاطر اونا این رو در نظر می گیرن که رابط میلین نداره. (فکر کنم جمله بندی ام اشتباه به سمع تون رسیده!) اما کتاب ما همه ی نکات شکل در رابطه با میلین داشتن یا نداشتن رو برده زیر سوال و گفته اصلا صد در صدی نیست!
-
H_R بله چون تو شکل اومده که میلین نداره و کتاب ها بخاطر اونا این رو در نظر می گیرن که رابط میلین نداره. (فکر کنم جمله بندی ام اشتباه به سمع تون رسیده!) اما کتاب ما همه ی نکات شکل در رابطه با میلین داشتن یا نداشتن رو برده زیر سوال و گفته اصلا صد در صدی نیست!
@Dr-Reyhaneh
️
بهتره استاد جواب قطعی رو بده -
H_R با اشتیاق منتظر نظرشون هستم!^^
-
سلام
ببینید دوستان کتاب 99 که بحثی دربارش نیست و اینکه کتاب بروز شده برای1400 دوستان درتمامی مقالات علمی و حتی پیش پا افتاده نرون رابط به دسته تقسیم میشن تویه تایپکم حتی اسماشونم بردم به نظرم درکنکورچون به اسم ونوع اشاره نشده سوالی حداقل درباره رابط ها نپرسه -
در انعکاس واسه وقتی که نخاع پیام بده اونا میشه بگیم قطعا میلین دار هستن چون یه بیماری هست که به انعکاس جواب درست داده نمیشه وفرد متوجهنمیشه کهمثلا دستش درحال سوختنه ولی کسی که ام اس داره این اتفاق براش رخ نمیده فقط چون کع بدون میلین شدن پیام دیر میرسه ولی بازم پاسخ داده میشه
fatemeh8181 در زیست 11 فصل 1 گفته است:
در انعکاس واسه وقتی که نخاع پیام بده اونا میشه بگیم قطعا میلین دار هستن چون یه بیماری هست که به انعکاس جواب درست داده نمیشه وفرد متوجهنمیشه کهمثلا دستش درحال سوختنه ولی کسی که ام اس داره این اتفاق براش رخ نمیده فقط چون کع بدون میلین شدن پیام دیر میرسه ولی بازم پاسخ داده میشه
-
_Sajjad_ ببینید میگم قید قطعا نباید بگیم این بیماری میلین ها سالما ولی هیچ انعکاسی پاسخ داده نمیشه ولی در ام اس که میلین مشکل دارع پاسخ هرچند دیر ولی پاسخ داده میشه
fatemeh8181 در زیست 11 فصل 1 گفته است:
_Sajjad_ ببینید میگم قید قطعا نباید بگیم این بیماری میلین ها سالما ولی هیچ انعکاسی پاسخ داده نمیشه ولی در ام اس که میلین مشکل دارع پاسخ هرچند دیر ولی پاسخ داده میشه