1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
سلامم بچه ها.من مبحث ترجمه اقای جلادتیو دیدم تاثیر بسیاار عالیی داشت.حالا میخوام مبحث بعدیو بخونم نظر شما چیه با توجه ب زمان کمی ک داریم
-
سلام
بچها مبحث تعریب صفات شمارشی تدریس شده؟؟؟ -
سلام استاد ببخشید میشه مبحث تحلیل صرفی رو توضیح بدین
-
آلای عزیز همه ی ما میدونیم که شماها دارین تمام تلاش و زحماتتون رو انجام میدیم
اگه خدای نکرده نتونستین تا قبل از کنکور 96 همه ی مباحث رو بگین اشکالی نداره ما که از مباحث عالی تدریس شده استفاده کردیم
فقط خاهشا این صفر تا صد های درسهایی مثل دیفرانسیل و فیزیک و شیمی و گسسته و عربی رو حتما لااقل تاآخر شهریور هم که شده بگین تا بچه های کنکوری 97 و پشت کنکور های امسال استفتده کنن
چون این صفر تا صد های امسالتون واقعا عالیه و حیفه تکمیل نشه و دوباره سال دیگه از سر گرفته بشه پس بهتره همین صفر تا صد های امسال رو تکمیل کنین و سال آینده هم بچه ها از همینا استفاده کنن
و شما هم دوباره به خودتون زحمت ندین
این نظر شخصی من بود
بازم ممنون آلای عزیز و خسته نباشید و خدا قوت به همه شما -
sohrab1999@
منم با نظر ایشون خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی موافقم لطفا توجه بشه اما نه تا آخر شهریور لطفا تا اخر اردیبهشت!!چون من با توجه به شرایط امکان موندن ندارم و راستش مطمعنم امسال اگه تمام انرژی و تلاشمو بذارم موفق میشم نه من هرکسی که دلش بخواد و هدفش براش مهم باشه!!
آلایی های خیییییییییییییییییلی ازتون ممنون خدا قوت ...خواهش میکنم اگه مقدوره فیلمارو کامل کنی!!
سپاااااااااااااااااااااااس فراوان خسته نباشید وقت و روزگارتون خوش️️ -
ینی اینجا هییییچکس نمیدونه جزوه تستای مفعول مطلقو از کجا باید گیر بیارم!؟!؟
-
ای بابا یکی جواب بده خواهشا
-
عایا کسی هست مرا یاری کند؟
-
سلام آلا
الهی من قربونت بشم همه ی این فیلم های در حال ضبط رو تموم کن . من از آلایی های قدیمیم از اولای سال 94 با آلا آشنا شدم و تا الآن کلی دانش آموز رو به آلا رسوندم .
الآنم سال سومم و 97 کنکور دارم . مرسی که هستید. -
دوستان سلام من همچی زیاد تو عربی خوب نیستم واسه همین این بحثا رو نمیشناسم.ایا توشون اعلال هست یا قراره درس بدن؟؟ممنون
-
سلام بچه ها کسی کانال تلگرام استاد رو داره؟
-
sohrab1999 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها کسی کانال تلگرام استاد رو داره؟
[Forwarded from آموزش مجازی آلاء (Siavash)]
کانال دبیران آلاءجهت راحتی شما دوستان عزیز این لیست بر اساس حروف الفبای دروس و بعد نام دبیر مرتب شده است.
️ادبیات آقای راوش
@adabestaan
️
️ریاضیات آقای امینی راد
@ketabsandewich
️
️ریاضیات آقای ثابتی
@msadeghsabeti
️
️ریاضیات آقای موذنی پور
@moazzenipour
️
️زیست آقای امینی راد
@Sadezistbiamozid
️
️زیست آقای رحیمی
@pouryarahimi
️
️شیمی آقای آقاجانی
@shimiaghajani96
️
️عربی آقای امراللهی
@AmrollahiArabi️
️عربی آقای جلادتی
@upto90
️
️فیزیک آقای طلوعی
@physicsss100
️️ به لطف خدا آلاء رایگان است و همیشه رایگان خواهد ماند.
🔶🔸آموزش مجازی آلاء👇🔸🔶
@alaa_sanatisharif
-
دوستان اقای جلادتی درک مطلب رو درس میده؟؟؟ مثلا از درک مطلب چگونگی زدن تست هاشو میگه؟
-
اقااا سهرااب یک ماهه دنبال جزوه تستای قسمت منصوباتم خواهش میکنم رسیدگی کن . دمت گرم خیلی گلی
-
rezamoaser در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان اقای جلادتی درک مطلب رو درس میده؟؟؟ مثلا از درک مطلب چگونگی زدن تست هاشو میگه؟
فعلا که همون درس معمولیشم خبری نیس چه برسه به درک مطلب
-
سلام من فیلم هاشونو تو دکتر ای کیو دیدم اما اونجا هم کامل نیست چی کار کنم درک مطلب رو کسیب نیست الوووووووووووووووووو درک مطلب خواهشا معلم عزیز درک مطلب لطفا
-
rezamoaser درک مطلب آقای ناصح زاده رو ببینید
-
درک مطلب و تکنیک عربی پس چرا شروع نمیکنن؟
-
سلام بچه برای عربی فقط منصوبات رو می خوام بخونم اونم از فیلم آقای ناصح زاده لطف کنید بگید چون تو پیج خودشون گفتم کسی جوابگو نبود اگر کسی فیلم پارسال دیده بگه چه قسمت های را دانلود کنم؟