روده بزرگ
-
fatemeh8181 چون خیلی ادمای نقطه چینی هستند در واقع اسم تیزهوشانو بد گذاشتن من خودم به شخصه دیدم ۹۹ درصدشون تیزهوش نیستند بلکه سخت کوشن و من سخت کوشی رو هم خیلی دوست دارم البته یه خبر خیلی خوب هم هس اونم اینکه اگه خواهر برادرای کوچیکتر دارید تا چند سال دیگه اثری از مدرسه نمونه و تیزهوش و اینا نیس مجلس این حکمو تایید هم کرده
M Tg خداکنه برامن که تموم شد ولی این حق الناسه
-
@Infinitie-A چرا از اولش یه کتاب درست چاپ نکنن که نخوان هی تغییرش بدن؟؟ بعدم شما فکر میکنید همش فقط غلطا رو میان درست میکنن؟؟ نه خیر اصلا هم اینجوری نیس میان یه سری متن اضافه یه سری کم یه سری جابه جا صدتا بلا سر کتاب میارن من خودم کتاب کمک اموزشی دهمم از چاپ سال جدید گرفتم چون کتاب سال خودم دیگ تو بازار نبود نمیدونی چه بلاهایی سر کتاب اوردن که هه
M Tg
مولف کتاب که ربات نیس همه چیو کامل و درست بیاد بنویسه!
اشتباهم تو آدمیزاد هست،انسان که عاری از خطا نیس ممکنه گاها اشتباهم پیش بیاد
دوما خب چه اشکالی داره مطلب به کتاب اضافه بشه؟
تو کتابای نظام قدیم مولکول های زیستی پایه ثابت کتاب زیست ۲ بوده ولی پارسال برای دهما گذاشتنش خب این چه اشکالی داره؟!
اگه همینطور بخوان رفته رفته هیچی اضافه نکنن خب قراره از چی کنکور بگیرن؟! -
fatemeh8181 چون خیلی ادمای نقطه چینی هستند در واقع اسم تیزهوشانو بد گذاشتن من خودم به شخصه دیدم ۹۹ درصدشون تیزهوش نیستند بلکه سخت کوشن و من سخت کوشی رو هم خیلی دوست دارم البته یه خبر خیلی خوب هم هس اونم اینکه اگه خواهر برادرای کوچیکتر دارید تا چند سال دیگه اثری از مدرسه نمونه و تیزهوش و اینا نیس مجلس این حکمو تایید هم کرده
-
M Tg
تو کتابای نظام قدیم مولکول های زیستی پایه ثابت کتاب زیست ۲ بوده ولی پارسال برای دهما گذاشتنش خب این چه اشکالی داره؟!
اگه همینطور بخوان رفته رفته هیچی اضافه نکنن خب قراره از چی کنکور بگیرن؟!@Infinitie-A راستش کتابای مال 80 اینا خیلی کاملا شاید سنگین ولی کامل
-
هرکسی که تو مدرسه عادیه الزام نیست که خنگه مثلا دبیر ریاضیمون سوال که میدادی بهش حل کنه میگفت درحد شما نیست
fatemeh8181 مدارس عادی دانش اموزای باهوش و حتی بهتر از تیزهوشان داره من خودم مدرسه عادی ام حتی تیزهوشانی ها بهم حسادت میکنن البته تعریف نمیخواستم بکنم ولی همچین اش دهن سوزی هم نیستند البته تو شهر ما شاید اینجوره تو شهر شما شاید مدارس عادی در سطح پایین تری هستند اما مدرسه ما هم معلماش با مدارس برتر مشترکه هم دانش اموزاش خیلی خوب و باهوشن که البته رتبش تو شهر هم بلافصه بعد مدرسه های برتر هست
-
fatemeh8181 مدارس عادی دانش اموزای باهوش و حتی بهتر از تیزهوشان داره من خودم مدرسه عادی ام حتی تیزهوشانی ها بهم حسادت میکنن البته تعریف نمیخواستم بکنم ولی همچین اش دهن سوزی هم نیستند البته تو شهر ما شاید اینجوره تو شهر شما شاید مدارس عادی در سطح پایین تری هستند اما مدرسه ما هم معلماش با مدارس برتر مشترکه هم دانش اموزاش خیلی خوب و باهوشن که البته رتبش تو شهر هم بلافصه بعد مدرسه های برتر هست
-
M Tg
اگه همینطور بخوان رفته رفته هیچی اضافه نکنن خب قراره از چی کنکور بگیرن؟! -
M Tg ببخشید ولی مجلس کی این غلطو کرده؟! اساسنامه سمپاد همین پارسال به عنوان یه سازمان مستقل تصویب شد، نمونه رو نمی دونم، ولی سمپاد هست همچنان، مجلس هم تایید کنه قطعا رهبری مخالفت میکنن
Bio برای چی رهبر باید مخالفت کنه چرا یه عده دانش اموز بدبخت که شاید از نظر هوشی بالا باشن ولی به خاطر وضع مالی نتونن تو تیزهوشان درس بخونن بنظرم این کار اشتباهی که رهبر مخالفت کنه چون ایشون دارن طبق نظر شیوه اسلامی این کشورو اداره میکن و اینطوری عدالتی نیست
-
@Infinitie-A اگه فقط غلطا رو درست میکردن که خوب بود کی خوشش میاد یچیز اشتباهو به فهمش بچپونن؟؟
M Tg شما برو یه نگاه به کتابای نظام قدیم بنداز
میفهمی چقدر کتابای خوب و بی غلطین
خب این همه کمال و بی غلط بودن یه شبه بدست نیومده،بتدریج اشکالاتش برطرف شده و شده یه کتاب کامل -
@Infinitie-A همین شما ها هستین که با این افکارتون از کار غلطشون طرف داری میکنید اصلا بیخیال شما درست میگین
M Tg
شما بیشتر به جای اینکه زیست بخونی،برو یکم منطق بخون بلکه منطقت درست بشه
-
M Tg شما برو یه نگاه به کتابای نظام قدیم بنداز
میفهمی چقدر کتابای خوب و بی غلطین
خب این همه کمال و بی غلط بودن یه شبه بدست نیومده،بتدریج اشکالاتش برطرف شده و شده یه کتاب کامل -
Bio برای چی رهبر باید مخالفت کنه چرا یه عده دانش اموز بدبخت که شاید از نظر هوشی بالا باشن ولی به خاطر وضع مالی نتونن تو تیزهوشان درس بخونن بنظرم این کار اشتباهی که رهبر مخالفت کنه چون ایشون دارن طبق نظر شیوه اسلامی این کشورو اداره میکن و اینطوری عدالتی نیست
fatemeh8181 اولا تیزهوشان بجز اون مدارس خیلی خاص فشار مالی زیادی نداره! دوما عدالت که به معنی مساوات نیست، نمیشه که با همه استعداد ها یجور برخود کرد، اتفاقا همین پارسال بود یا سال قبلش بود فک کنم جنجال حذف سمپاد پیش اومد خود رهبری جلوی حذف سمپاد گرفتن
-
M Tg
شما بیشتر به جای اینکه زیست بخونی،برو یکم منطق بخون بلکه منطقت درست بشه
-
بچه ها حواستون هست دارید خارج از موضوع تاپیک بحث میکنید!
لطفا تمام کنید این موضوع رو و اسپم ندید -
M Tg ماهم معلمامون یکین ولی مشکل اینه طبق چیزی که میرن درس میدن بنظرم این یک اشتباه بزرگه که بچه هارو جدا کردن لی تو شهر ما مدارس تیزهوشانش الکیه چون یکگی از بستگان تمام سوالارو براش با پارتی اوردن خوند و رفت تیزهوشان
-
M Tg ببخشید ولی مجلس کی این غلطو کرده؟! اساسنامه سمپاد همین پارسال به عنوان یه سازمان مستقل تصویب شد، نمونه رو نمی دونم، ولی سمپاد هست همچنان، مجلس هم تایید کنه قطعا رهبری مخالفت میکنن
-
Bio قبل کرونا یکی از دبیرهای همون مدارس که پیشش کلاس میرفتم گفت نمیدونم شاید نمونه دولتی بوده سمپاد نبوده
-
fatemeh8181 اولا تیزهوشان بجز اون مدارس خیلی خاص فشار مالی زیادی نداره! دوما عدالت که به معنی مساوات نیست، نمیشه که با همه استعداد ها یجور برخود کرد، اتفاقا همین پارسال بود یا سال قبلش بود فک کنم جنجال حذف سمپاد پیش اومد خود رهبری جلوی حذف سمپاد گرفتن
Bio ببخشید من فامیلمون تو مدرسه تیزهوشانه و قیمتاش دستمه و همچنین میگم شما با استعداد ولی این عدالت نیس که بچه ای بخاطر وضع مالی بی استعداد خونده بشه
-
M Tg ماهم معلمامون یکین ولی مشکل اینه طبق چیزی که میرن درس میدن بنظرم این یک اشتباه بزرگه که بچه هارو جدا کردن لی تو شهر ما مدارس تیزهوشانش الکیه چون یکگی از بستگان تمام سوالارو براش با پارتی اوردن خوند و رفت تیزهوشان
fatemeh8181 توام مدرسه عادی هستی؟؟ اصلا تیزهوشان یچیزی اینایی که توی مدارس برتر هستند مثل شکیبا اینا که دیگ بعضیاشون داغونن ما ورودی تجربی اون سال خیلی زیاد داشتیم اگه رشته ریاضی میرفتم مطمئنم سمپاد قبول میشدم
-
خیلی ممنون که به حرفم توجه کردید !
اسپم ندید