زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید
-
Asal Arabgari
چرا سال آخر تغییر رشته میدی؟!
واسه یازدهم برو تجربی
منم تصمیم تو رو داشتم ولی همون هفته اول ک رفتم ریاضی
عاشق ریاضی شدم:) -
mahla bpz
تو تابستون به نظرم همین دهم و یازدهم رو مرور کنید بهتره
البته اینم بگم که زیست دوازده واقعا نیازه خیلی بخونیدش و درس ریاضی ها واقعا سال دوازدهم سنگینه
پس باید اعتدال رو برقرار کنید تا هم به دروس خودتون برسید و هم زیست رو بخونید
و اگه توی پایه خوب جمع بندی کنید و با دقت یاد بگیرید میشه از تابستون دوازده رو شروع کنید که دیگه وسط سال اذیت نشیددریا دریایی ممنون از راهنماییت
-
دریا دریایی ممنون از راهنماییت
mahla bpz در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
دریا دریایی ممنون از راهنماییت
-
Asal Arabgari
واسه یازدهم برو تجربی
عاشق ریاضی شدم:)sandiiii در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
Asal Arabgari
واسه یازدهم برو تجربی
عاشق ریاضی شدم:)چون وقته تغییر رشته گذشته مجبورم
-
sandiiii در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
Asal Arabgari
واسه یازدهم برو تجربی
Asal Arabgari اقا مگه تجربیا چیکار میخوان بکنن انقد خودتو درگیر تغیر رشته نکن ی درسه دیگه فقططط ی زیسته طرف از فنی حرفه ای میره تجربی کنکور میده حالا تو از ریاضی انقد نگران نباش منم مثل توعم
-
Asal Arabgari اقا مگه تجربیا چیکار میخوان بکنن انقد خودتو درگیر تغیر رشته نکن ی درسه دیگه فقططط ی زیسته طرف از فنی حرفه ای میره تجربی کنکور میده حالا تو از ریاضی انقد نگران نباش منم مثل توعم
-
mahla bpz
مرسیAsal Arabgari اره بابا مطمعن باش تو الان از خیلی تجرببای دیگه بالاتری زیستتم که دیگه عشق جان استاد موقاری هستش با اون میری جلو
-
sandiiii در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
Asal Arabgari
واسه یازدهم برو تجربی
Asal Arabgari در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
Asal Arabgari
واسه یازدهم برو تجربی
عاهان فک کردم دهمی
الان خوندم نوشتی داری میری یازدهم
موفق باشی -
Asal Arabgari در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
Asal Arabgari
واسه یازدهم برو تجربی
عاهان فک کردم دهمی
موفق باشی -
sandiiii سلام میگم به نظرتون من اگه سال اخرم تغییر رشته ندم بعد بد میشه؟؟اخه خیلی دو دلم
-
mahla bpz در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
sandiiii سلام میگم به نظرتون من اگه سال اخرم تغییر رشته ندم بعد بد میشه؟؟اخه خیلی دو دلم
ینی میخوای دوازدهمم ریاضی بخونی بعد کنکور تجربی بدی؟!
-
sandiiii اره
بنظرم از یه مشاوره کمک بگیر
ولی خب وقتی میتونی دوازدهمت رو تجربی بخونی
و تمرکزت رو بزاری روی زیست
ن درسای گسسته و هندسهی ریاضی
نتیجهی بهتری میگیری
این نظر من بود ولی حتما با یه مشاور مشورت کن -
sandiiii اره
بنظرم از یه مشاوره کمک بگیر
ولی خب وقتی میتونی دوازدهمت رو تجربی بخونی
و تمرکزت رو بزاری روی زیست
ن درسای گسسته و هندسهی ریاضی
نتیجهی بهتری میگیری
این نظر من بود ولی حتما با یه مشاور مشورت کنsandiiii خب رفتم یکیشون گفت که نه برو تجربی و اینا ولی یکی دیگشون گفت تو اگه یازدهم میرفتی ی چیزی ولی الان که تاحالا نرفتی و میخوای برا دوازدهم بری بهتره نری چون فضای مدرست معلمات دوستات همه اینا تغییر که میکنه ممکنه اذیت بشی یه فشار که از طرف کنکور بت وارد میشه ی فشارم اینجوری بهت وارد بشه..
-
sandiiii خب رفتم یکیشون گفت که نه برو تجربی و اینا ولی یکی دیگشون گفت تو اگه یازدهم میرفتی ی چیزی ولی الان که تاحالا نرفتی و میخوای برا دوازدهم بری بهتره نری چون فضای مدرست معلمات دوستات همه اینا تغییر که میکنه ممکنه اذیت بشی یه فشار که از طرف کنکور بت وارد میشه ی فشارم اینجوری بهت وارد بشه..
sandiiii خب رفتم یکیشون گفت که نه برو تجربی و اینا ولی یکی دیگشون گفت تو اگه یازدهم میرفتی ی چیزی ولی الان که تاحالا نرفتی و میخوای برا دوازدهم بری بهتره نری چون فضای مدرست معلمات دوستات همه اینا تغییر که میکنه ممکنه اذیت بشی یه فشار که از طرف کنکور بت وارد میشه ی فشارم اینجوری بهت وارد بشه..
بستگی به شخصیت خودت هم داره
من خیلی از دوستام تغییر رشته دادن
هم سال یازدهم و هم دوازدهم
ولی این مشکلات رو نداشتن
چون ارتباطشون رو با کلاسمون و دوستاشون قطع نکردن
ولی خودت فکر کن ببین فشاری ک از تغییر کلاس و فضا
بهت وارد میشه بیشتره
یا فشاری ک باید هم درسای ریاضی رو بخونی
واسه معدلت و هم در کنارش زیست رو عالی بخونی -
Asal Arabgari
واسه یازدهم برو تجربی
عاهان فک کردم دهمی
موفق باشی