جهاد مغنیه
-
@jahad-20 کسی منکر این که باید مواظب روابط بود نیست!
این هم داره دخترا رو محدود میکنه هم پسرا رو بشددددددت بی جنبه نشون میده!
ما داخل عصر اطلاعات زندگی میکنیم جایی ک همه میخان پیشرفت کنن نه اینکه محدود!Mono در جهاد مغنیه گفته است:
ما داخل عصر اطلاعات زندگی میکنیم جایی ک همه میخان پیشرفت کنن نه اینکه محدود!کاملا با مبینا موافقم
کاش یاد بگیریم برای مشکلات خودمون برای اینکه دلمون نلرزه یا هرچس ک اسمشو میزارید
بقیه رو زیر سولل نبریم -
ما داخل عصر اطلاعات زندگی میکنیم جایی ک همه میخان پیشرفت کنن نه اینکه محدود!Mono درسته شاید حرفای پست تندوری و زیاده روی بوده
اما متاسفانه اتفاقایی که تو فضا مجازی میوفته واقعا قابل تحمل نیست
اسلام دین تعادله پس قطعا این دینی که تعادل و رعایت میکنه نمیاد بگه آهای دختر خانم تو چادر سرت کن پسرم هیچی
میگه در مقابل عفت وحیایی که دختر داره آقا پسر شما هم باید نگاه تو کنترل کنی و حق نداری به ریحانه خلقت من نگاه کنی
ایشونم اون پست و برای یه اندرز واسه دخترا گذاشتن بعدشم یه پست دیگه واسه پسرا -
Mono درسته شاید حرفای پست تندوری و زیاده روی بوده
اسلام دین تعادله پس قطعا این دینی که تعادل و رعایت میکنه نمیاد بگه آهای دختر خانم تو چادر سرت کن پسرم هیچی
میگه در مقابل عفت وحیایی که دختر داره آقا پسر شما هم باید نگاه تو کنترل کنی و حق نداری به ریحانه خلقت من نگاه کنی
ایشونم اون پست و برای یه اندرز واسه دخترا گذاشتن بعدشم یه پست دیگه واسه پسرا@jahad-20 در جهاد مغنیه گفته است:
ایشونم اون پست و برای یه اندرز واسه دخترا گذاشتن بعدشم یه پست دیگه واسه پسراو ی چیز دیگم بگم فقط تو بهم بگو درست میگم
حرفتی پستش حیلی اغراق امیز بود اینم ...
-
ایشونم اون پست و برای یه اندرز واسه دخترا گذاشتن بعدشم یه پست دیگه واسه پسرا -
Mahdisa در جهاد مغنیه گفته است:
@همه_ی_بچه_ها_ی_ الا
میدونین این پستتون ینی چی
یکم فک کردید ک میتونه چ معنایی داشته باشه
اصن میدونین ی دختری ک خودشو محدود میکنه بخاطر ی پسر کارایی انجام نده ینی چی ؟!!نه نمیفهمین چون تاحالا براتون این اتفاق نیوفتوده
نشده بگن پسرم اینجوری نخند اینجوری نپوش اینجوری نگرد چون دخترا ...
ولی ب دخترا گفتن
پرا باید ی دختر خودشو برا بقیه محدود کنه مگ اون ادم نیس
کاش یکم فکر داشتین
یکم فقط یکم
zzz r نه اصلا
خیلی کارا رو من نمی کنم واسه دخترا -
بله پست تند روی یکم داشت
-
وولی خیلی وقتا ما پسراپسرا از حقمون گذشتیم
بدون اینکه خودمون بدونیم -
همه را به آرامش دعوت می کنم
-
Mahdisa در جهاد مغنیه گفته است:
zzz r ببینین چه ربطی داره من تو یک پست دیگم به پسرا هم گفتم بعدشم من محدود نیستم خیلیم احساس آزادی دارم بستگی داره ازادی رو تو چی ببینین
بببین عزیزم من حرف ازادی و اینا نیس من حرفم افکاریه ک با این پستا برای مردم ایجاد میشه اینکه این ترند بشه و ی پسر خودشو ازاد بدونه ولی در مقابل از دختر توقع داشته باشه ک کاری نکنه ک اون دلش بره یا هرچی
میدونی این مصداق چیه مصداق قاتلی ک وجود دارع و وقتی یکیو میکشه مقتول و مقصر بدونه و بگه خب میخاست مثلا بهم لبخند نزنه یا چیزی نگه
این ینی محدود کردن خانوما ک در مقابل پسرا هووسشون باشه
چرا پسرا هواسشون نباشه اونا یکم رو خودشون تمرین کنن ک هرکاری دلشونو نبرع -
-
zzz r نه اصلا
خیلی کارا رو من نمی کنم واسه دخترا -
@jahad-20 این بحث ربطی به حجاب نداشت و این پستشون واقعن توهین امیز بود!
هیچکس منکر حرفاتون نیست هیچکس!! -
Mono دقیقا به کی توهین کردم ؟چه بخوایم چه نخوایم تو جامعه مشکلات زیادی در این رابطه هست (رابطه ی دختر و پسر به طور ناصحیح)و همینطور واقعا آدمایی پیدا میشن که هدفشون خیر وپاک نیست
-
Mahdisa خانوم محترم این پست شما به هیچکدوم از اینایی که میگین اشاره ندارن!
و بهتره دیگ این بحث ادامه پیدا نکنه تا بیشتر منت نزاشتن سرمون -
اغراق بعضی وقت ها قشنگه بعضی وقت ها ن دلیل اینهمه اشفتگی چیه!؟ همه جا اختلاف نظر هست ... میدونم هممون گرفتیم اصل مطلب اون پست رو الکی حاشیه نریم بهتر نیست!؟ اول از همه به خودم میگم مخاطب خاصی هم ندارم تو جامعه ای زندگی میکنیم که کم کم داره به سمتی میره که نباید .. حالا این دوستمون از نظرشون باید این پست رو میزاشتن حالا یکم غلو داشت قبول دارم ولی اصل حرف ؛حرف درستیه کل حرف متن اینه که تو این دوره زمونه ای که گرگ لباس گوسفند تن میکنه و خیلی وقتا(نمیگم همیشه)نمیشه ادم خوب رو از خوبنما تشخیص داد هر دو طرف مراقب باشن ... حالا دختر ها بیشتر به چند تا دلیل یکی اینکه دخترها ناز ذاتی بیشتری دارن و دیگه اینکه حساس ترن .... بچه ها بیایید سعی کنیم جبهه نگیریم ... اول حرف طرف رو کامل بخونیم به پست هاش نگاه کنیم ... ازش توضیح بخواییم بعد .... درضمن کاش اسپم نمیدادیم اینجا
مثل همیشه ارزو میکنم حال دلتون خوب