کتاب جامع برای درس ریاضی
-
سلام دوستان برا1400 درس ریاضی یه کتاب جامع میخوام هر سه پایه رو داشته باشه شما چی پیشنهاد میدین؟ میکرو خیلی سبز یا هر چیز دیگه
لطفا نظراتتون هم بگین درباره اون کتاب
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راهنما-ریاضی -
میکرو خوبه
-
@N-n-good
شما داشتید؟
سطح سوالاش چجوره؟استاندارده؟ -
سلام دوستان برا1400 درس ریاضی یه کتاب جامع میخوام هر سه پایه رو داشته باشه شما چی پیشنهاد میدین؟ میکرو خیلی سبز یا هر چیز دیگه
تجربیا
راهنما-ریاضیnima khorshidy
اولویت اول : مهر و ماه
اولویت دوم : IQ گاج
اولویت سوم : نردبام خیلی سبز -
@N-n-good
شما داشتید؟
سطح سوالاش چجوره؟استاندارده؟nima khorshidy
بله سوالاش خوبه
متاسفانه توی مدرسه ما دبیر فقط در حد کتاب درس میده و حتی برای امتحان عینا سوالای کتابو میاره به همین دلیل من نمیتونستم ریاضی تست بزنم ولی وقتی مباحثو از روی کتاب میخونم و بعد میزنم برام خیلی ریاضی اسونتر میشه
البته اینم بگم که شما باید تک منبعی باشید تا ذهنتون دچار آشفتگی نشه این رو یه استاد دانشگاه که دکترای ریاضی داشت بهم گفت
با این وجود من شنیدم مهر و ماه هم خوبه ولی خودم نداشتم
بهتره شما پی دی اف رایگانشونو بگیرید و باهم مقایسه کنید -
Amin-Mehraji
Fragile
این مهر و ماه که میگید جامع هست؟ -
@N-n-good
ممنون -
Amin-Mehraji
Fragile
این مهر و ماه که میگید جامع هست؟nima khorshidy
بله -
خیلی سبز جامع :)))
-
سلام nima khorshidy مهرماه درسنامه اش خیلی خوبه
-
تجربیا
راهنما-ریاضیnima khorshidy انتشارات خوشخوان خوبه و میتونی با تدریس های اقای نباخته و پور سعید پیش بری
-
nima khorshidy انتشارات خوشخوان خوبه و میتونی با تدریس های اقای نباخته و پور سعید پیش بری
هادی رحیمی در کتاب جامع برای درس ریاضی گفته است:
nima khorshidy انتشارات خوشخوان خوبه و میتونی با تدریس های اقای نباخته و پور سعید پیش بری
شما داشتین ؟ چطوره ؟من بین مهر و ماه و خوشخوان نمیدونم کدوم بهتره؟؟؟
-
ممنون
-
هادی رحیمی در کتاب جامع برای درس ریاضی گفته است:
شما داشتین ؟ چطوره ؟من بین مهر و ماه و خوشخوان نمیدونم کدوم بهتره؟؟؟
Mohammad Javad Mo Ja میخوام خوشخوان بخرم چون با فیلم های اقای نباخته و پور سعید میشه نگاه کرد و یک کتاب رو میشه تموم کرد
-
تجربیا
راهنما-ریاضیnima khorshidy فقط خیلی سبز جامع سلطان سروش مویینی. بخون و ریاضی رو بترکون⚘