ایمنی بحث التهاب
-
سلام به همه یسوال این ازاد شدن هیستامین از ماستوسیت اسیب دیده در پاسخ التهابی ایا با صرف انرژیه یا بدون صرف انرژی. اخه من هرجا تستارو دیدم نوشتن ترشح هیستامین که بنظرم غلطه چون ترشح یعنی صرف انرژی و سلول اینکارو میکنه اما کتاب میگه ازاد شدن هیستامین از ماستوسیت اسیب دیده خب این کجاش یعنی ترشح؟؟؟
-
سلام به همه یسوال این ازاد شدن هیستامین از ماستوسیت اسیب دیده در پاسخ التهابی ایا با صرف انرژیه یا بدون صرف انرژی. اخه من هرجا تستارو دیدم نوشتن ترشح هیستامین که بنظرم غلطه چون ترشح یعنی صرف انرژی و سلول اینکارو میکنه اما کتاب میگه ازاد شدن هیستامین از ماستوسیت اسیب دیده خب این کجاش یعنی ترشح؟؟؟
heydar taherinejad
هیستامین یک پیک شیمیایی هست و جز درشت مولکول ها محسوب میشه
پس فرایند خروجش با اگزوسیتوز هست
و اگر اشتباه نکرده باشم یک سال این قسمت تست کنکور بود -
فرایند ترشح هیستامین طی اگزوسیتوز هست
Drfariborz
مرسی از تگتون -
heydar taherinejad
هیستامین یک پیک شیمیایی هست و جز درشت مولکول ها محسوب میشه
پس فرایند خروجش با اگزوسیتوز هست
و اگر اشتباه نکرده باشم یک سال این قسمت تست کنکور بوددریا دریایی خب اخه کتاب میگه از ماستوسیت هیستامین "ازاد میشه" و طبق شکل کتاب ببینیم نشون میده ماستوسیت پاره شده و در نتیجه هیستامین ازاد میشه که ینی بدون صرف انرژی این تحلیل منطقی تر نیست؟
-
دریا دریایی خب اخه کتاب میگه از ماستوسیت هیستامین "ازاد میشه" و طبق شکل کتاب ببینیم نشون میده ماستوسیت پاره شده و در نتیجه هیستامین ازاد میشه که ینی بدون صرف انرژی این تحلیل منطقی تر نیست؟
heydar taherinejad
نه منطقی نیست!
چون همون طور که گفتم هیستامین درشت مولکوله
و برای قسمت"آزاد شدن" نوروترانسمیتر ها هم کتاب میگه آزاد میشن -
heydar taherinejad
نه منطقی نیست!
چون همون طور که گفتم هیستامین درشت مولکوله
و برای قسمت"آزاد شدن" نوروترانسمیتر ها هم کتاب میگه آزاد میشندریا دریایی اها اکی ممنون
-
دریا دریایی اها اکی ممنون