گیاه شناسی :سوالاتی از فصول اخر زیست دهم(8)
-
FaMi در گیاه شناسی :سوالاتی از فصول اخر زیست دهم(8) گفته است:
سوالاتی در رابطه با همزیستی گیاهان با قارچ ها و باکتری ها:
ایا رشته های ظریف قارچ ریشه ای وارد اوند چوب هم میشود یا خیر?از انجایی که قارچ هتروتروف است و کتاب گفته از گیاه مواد الی میگیرد میشود گفت که پاسخ این سوال خیر است?
کتاب گفته که گونرا با همزیستی با سیانوباکتری درون ساقه و دمبرگش نیتروژن مورد نیاز خود رو تامین میکند.
میشه گفت همه نیتروژن مورد نیاز گونرا از اندام های هوایی اش تامین میشود یا خیر ?از ریشه هم جذب نیتروژن دارد?
سوال اخر:این درسته که بگیم سس اندام مکنده خود را فقط وارد اندام های هوایی گیاه میکند و گل جالیز وارد ریشه در درون خاک میکند?اون رشته ها وارد سلول میشن، و خب اونا باید مواد معدنی رو که به جذبشون کمک میکنن به گیاه بدن یا نه؟! وارد سلول های پوست میشن و تبادلاشونو با سلول انجام میدم، و فک نمی کنم اصلا وارد آوند بشن!
نمی تونیم بگیم همش از اندام هوایی قطعا چون توی خاک های با کمبود نیتروژن رشد می کنن نه فاقد نیتروژن! و قطعا جذب از ریشه هم دارن!
اینو آخری رو میتونیم بگیم بنظرم
-
Bio در مورد اولی باهاتون مخالفم.شما اگر شکل قارچ ریشه ای رو ببینید مشخص هست که این رشته های ظریف وارد سلول نشدن بلکه به درون ریشه نفوذ کردن تا به اوند ها برسن.نگاه کنید👇رشته ها از دیوار سلول ها عبور کردن ن از درون سلول .

-
-
Bio در مورد اولی باهاتون مخالفم.شما اگر شکل قارچ ریشه ای رو ببینید مشخص هست که این رشته های ظریف وارد سلول نشدن بلکه به درون ریشه نفوذ کردن تا به اوند ها برسن.نگاه کنید👇رشته ها از دیوار سلول ها عبور کردن ن از درون سلول .

.
-
خانومِ_دوست_داشتنی خب این همون عکسی هست که من فرستادم
FaMi بله منم حرف شما رو تایید کردم..!

-

.
-
FaMi بله منم حرف شما رو تایید کردم..!

-
-
خانومِ_دوست_داشتنی باید ببینیم درستش چی میشه بالاخره.
nima H میشه درستش رو بگید🙏به نتیجه ای نرسیدیم😐 -
خانومِ_دوست_داشتنی باید ببینیم درستش چی میشه بالاخره.
nima H میشه درستش رو بگید🙏به نتیجه ای نرسیدیم😐 -
Bio بله شماهم درست میگید ولی ما بحث در محدوده ی کتابه نه بیشتر..!
ممنون ازتون -
-
-
FaMi خانومِ_دوست_داشتنی توی کتاب نوشته وارد آوند میشه؟
Bio در گیاه شناسی :سوالاتی از فصول اخر زیست دهم(8) گفته است:
ن
-

-
Bio نه...ولی خب برداشت از مفهوم اینه که وارد آوند میشه برای برداشت شیره دیگه..!
اما وارد سلول %(#ff0000)[ نمیشه...! ]

-
Bio نه...ولی خب برداشت از مفهوم اینه که وارد آوند میشه برای برداشت شیره دیگه..!
اما وارد سلول %(#ff0000)[ نمیشه...! ]

خانومِ_دوست_داشتنی آخه چرا برداشت ورود به آونده وقتی کتاب نگفته از نظر علمی هم میدونیم دارد آوند نمیشه! بنظرم اصلا نیاز نیست بدونید وارد کجای ریشه میشه همون که بدونید وارد ریشه میشه کافیه