جمعه آزمون
-
Hhh Hh منظورت کدوم ازمونه همه ازمون هاکه از تابستون شروع شده
Morteza Golestany far
میخواستم آزمون گزینه دو ثبت نام کنم و این سوال برام پیش اومد ک این آزمون ها مثل سال قبل از مهر شروع میشه؟یا زود تر -
H_R بستگگی به محدوده بندی داره...من اگه برسم اصولا تا سه شنبه قبل ازمون تموم کردم برنامه رو بعدش چهارشنبه و پنجشنبه رو تست میزنم
-
Morteza Golestany far
میخواستم آزمون گزینه دو ثبت نام کنم و این سوال برام پیش اومد ک این آزمون ها مثل سال قبل از مهر شروع میشه؟یا زود ترHhh Hh اولین آزمون 25 مهر
-
@N-n-good یک سوال.اصلا قصد بی احترامی ندارم.امیدوارم ناراحت نشید فقط یک سوال دارم:در ازمون های قلمچی با درصد های بالاتر از اینها تراز به 6500به زور میرسه شما چطوری 7200شدید.همونطوری که خودتون میگید بیشترین درصدتون 60و خورده ای بوده. چه ازمونی شرکت میکنید?
FaMi در جمعه آزمون
گفته است:
@N-n-good یک سوال.اصلا قصد بی احترامی ندارم.امیدوارم ناراحت نشید فقط یک سوال دارم:در ازمون های قلمچی با درصد های بالاتر از اینها تراز به 6500به زور میرسه شما چطوری 7200شدید.همونطوری که خودتون میگید بیشترین درصدتون 60و خورده ای بوده. چه ازمونی شرکت میکنید?
درصدای عالی واسه گزینه دو بالای ۹۰۰۰ میشه تقریبا
-
FaMi در جمعه آزمون
گفته است:
درصدای عالی واسه گزینه دو بالای ۹۰۰۰ میشه تقریبا
-
Hhh Hh اولین آزمون 25 مهر
خانومِ_دوست_داشتنی
خیلی ممنون -
@N-n-good پس چرا قلم چی ترازاش رو اینطوری میده.من خودم شرکت نکردم فقط در ازمون های رایگانی که خرداد ماه بود یک بار شرکت کردم .
FaMi در جمعه آزمون
گفته است:
@N-n-good پس چرا قلم چی ترازاش رو اینطوری میده.من خودم شرکت نکردم فقط در ازمون های رایگانی که خرداد ماه بود یک بار شرکت کردم .
سلام تراز قلم چی حدودا 1200 تایی فک کنم کمتر از گزینه 2 هست ب همین خاطر اینطوره
-
FaMi در جمعه آزمون
گفته است:
سلام تراز قلم چی حدودا 1200 تایی فک کنم کمتر از گزینه 2 هست ب همین خاطر اینطوره
-
FaMi خواهش میکنم البته یادتو نره روزهایی هم ک درس میخونید تست زدن از مبحثایی ک میخونید خیلی مهمه
-
FaMi خواهش میکنم البته یادتو نره روزهایی هم ک درس میخونید تست زدن از مبحثایی ک میخونید خیلی مهمه
-
هیییی
بد نبود -
این پست پاک شده!
-
سلام به قاصدک های خبر رسان که محکوم به خبرند به پیچکی که صبح دست سبز او به سوی آسمان بی کران دراز می شود، سلام به شقایقهایی که محکوم به عشقند و سلام به %(#2c3df5)[تو] که محکوم به %(#08f200)[موفق] شدن هستی...
همونطور که از اسم این تاپیک مشخصه اینجا برای صحبت کرد درمورد ازمون هایی ک دادیم هست بعد از آزمون که دادیم و تحلیلش میایم اینجا و درباره درصدهامون ، عوامل و موانع موفقیتمون و اهدافمون برای افزایش کمیت و کیفیت تایم مطالعمون در هفته بعد صحبت میکنیم
اینجا ی جورایی مکمل تاپیک گزارش دادن بچه های 1400 محسوب میشه
فک کنم تمام توضیحات رو دادم دیگ سعی کنید بیشترین فعالیت رو توی همون روز جمعه بعد از ازمون داشته باشید
امیدوارم براتون مفید واقع بشه و در موفقیتتون تاثیر بگذاره
لطفا قوانین تاپیک رو با دقت مطالعه فرمایید-
از هرگونه بحث متفرقه خودداری کنید
-
این تاپیک فقط درجهت افزایش انگیزه و حالتی مشاوره گونه دارد از درخواست سوالات آزمون یا درخواست حل سوالات در هنگام ازمون جدا پرهیز کنید
-
ادب رو رعایت کنید و هم احترام بذارید
لطفا قوانین رو نشکنید درغیر این صورت تاپیک قفل میشه
دعوت میکنم از:
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
%(#1cf200)[سالم و تندرست باشید]
-
-
@Dr-Aryan این هفته خبری نبود?!!
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا