جمعه آزمون
-
خانومِ_دوست_داشتنی
آزمون گزینه دو
خب من تراز این آزمونم 7200 شد
بالاترین درصدم 62 عربی بود(نسبت به آزمون قبلیم افت داشتم)
کمترین درصدم زمینه که 13 درصده اگه حسابش نکنیم فارسی پایین ترین درصدمه 28 درصد که واقعا کلافم کرده
در کل این آزمونم نسبت به قبلیا خیلی افت داشتم ولی عیبی نداره چون سعی میکنم توی آزمونای بعدی و کنکور حسابی جبران کنم@N-n-good وای چه عالی...!
عزیزم ببخشید میشه پیوی درصد تک تک درساتون رو ببینم؟ -
خب به نظرتون ۱ هفته به آزمون باید درس های قبل رو تست زد و مرور کرد یا درس جدید خوند؟
-
Hhh Hh منظورت کدوم ازمونه همه ازمون هاکه از تابستون شروع شده
Morteza Golestany far
میخواستم آزمون گزینه دو ثبت نام کنم و این سوال برام پیش اومد ک این آزمون ها مثل سال قبل از مهر شروع میشه؟یا زود تر -
H_R بستگگی به محدوده بندی داره...من اگه برسم اصولا تا سه شنبه قبل ازمون تموم کردم برنامه رو بعدش چهارشنبه و پنجشنبه رو تست میزنم
-
Morteza Golestany far
میخواستم آزمون گزینه دو ثبت نام کنم و این سوال برام پیش اومد ک این آزمون ها مثل سال قبل از مهر شروع میشه؟یا زود ترHhh Hh اولین آزمون 25 مهر
-
@N-n-good یک سوال.اصلا قصد بی احترامی ندارم.امیدوارم ناراحت نشید فقط یک سوال دارم:در ازمون های قلمچی با درصد های بالاتر از اینها تراز به 6500به زور میرسه شما چطوری 7200شدید.همونطوری که خودتون میگید بیشترین درصدتون 60و خورده ای بوده. چه ازمونی شرکت میکنید?
FaMi در جمعه آزمون
گفته است:
@N-n-good یک سوال.اصلا قصد بی احترامی ندارم.امیدوارم ناراحت نشید فقط یک سوال دارم:در ازمون های قلمچی با درصد های بالاتر از اینها تراز به 6500به زور میرسه شما چطوری 7200شدید.همونطوری که خودتون میگید بیشترین درصدتون 60و خورده ای بوده. چه ازمونی شرکت میکنید?
درصدای عالی واسه گزینه دو بالای ۹۰۰۰ میشه تقریبا
-
FaMi در جمعه آزمون
گفته است:
درصدای عالی واسه گزینه دو بالای ۹۰۰۰ میشه تقریبا
-
Hhh Hh اولین آزمون 25 مهر
خانومِ_دوست_داشتنی
خیلی ممنون -
@N-n-good پس چرا قلم چی ترازاش رو اینطوری میده.من خودم شرکت نکردم فقط در ازمون های رایگانی که خرداد ماه بود یک بار شرکت کردم .
FaMi در جمعه آزمون
گفته است:
@N-n-good پس چرا قلم چی ترازاش رو اینطوری میده.من خودم شرکت نکردم فقط در ازمون های رایگانی که خرداد ماه بود یک بار شرکت کردم .
سلام تراز قلم چی حدودا 1200 تایی فک کنم کمتر از گزینه 2 هست ب همین خاطر اینطوره
-
FaMi در جمعه آزمون
گفته است:
سلام تراز قلم چی حدودا 1200 تایی فک کنم کمتر از گزینه 2 هست ب همین خاطر اینطوره
-
FaMi خواهش میکنم البته یادتو نره روزهایی هم ک درس میخونید تست زدن از مبحثایی ک میخونید خیلی مهمه
-
FaMi خواهش میکنم البته یادتو نره روزهایی هم ک درس میخونید تست زدن از مبحثایی ک میخونید خیلی مهمه
-
هیییی
بد نبود