تولید مثل
-
دیگه در این حد علم ندارم والا 😂😂
به نظرم از آقای میرزایی یا آقا نیما بپرس که پزشکن -
-
این سوال منم هست ایا ترشحاتی باعث توانایی حرکت میشه؟
-
@m-sina در تولید مثل گفته است:
اسپرم ها چطوری توانایی حرکت پیدا میکنن توی اپیدیدیم؟
در حد کنکور نیست
نیازی هم نیست بدونیددریا دریایی
مرسی از تگتون :) -
@m-sina بله با ترشحاتی و تنظیم هورمونی که در سطح کتاب نیست
-
@N-n-good در تولید مثل گفته است:
این سوال منم هست ایا ترشحاتی باعث توانایی حرکت میشه؟
من از آقای اشکان هاشمی شنیده بودم که پیک کوتاه برد این کار رو میکنه اما میخواستم کامل تر از بچه ها بشنوم
@m-sina نمی شناسمشون ولی خطای میوزی مشکل داشتی از کلیپ های اخر استاد موقاری سری بزن تو فصل 6 یازدهم
دوما بله تو سطح کتاب نیست چطوریش ولی تو دوازدهم یه اشاره ای بهش میکنه فصل 4 گونه های هم میهنی اونجام یه گیاه معرفی میکنه .... -
@m-sina نمی شناسمشون ولی خطای میوزی مشکل داشتی از کلیپ های اخر استاد موقاری سری بزن تو فصل 6 یازدهم
دوما بله تو سطح کتاب نیست چطوریش ولی تو دوازدهم یه اشاره ای بهش میکنه فصل 4 گونه های هم میهنی اونجام یه گیاه معرفی میکنه ....this my first daer در تولید مثل گفته است:
دوما بله تو سطح کتاب نیست چطوریش ولی تو دوازدهم یه اشاره ای بهش میکنه فصل 4 گونه های هم میهنی اونجام یه گیاه معرفی میکنه ....اشکان هاشمی مولف کتاب نشر الگو زیست هستن
دوما، هم میهنی چه ربطی به گیاه داره ؟معرفی گیاه چه ربطی به اسپرم و اینا داره؟ -
this my first daer در تولید مثل گفته است:
دوما بله تو سطح کتاب نیست چطوریش ولی تو دوازدهم یه اشاره ای بهش میکنه فصل 4 گونه های هم میهنی اونجام یه گیاه معرفی میکنه ....اشکان هاشمی مولف کتاب نشر الگو زیست هستن
دوما، هم میهنی چه ربطی به گیاه داره ؟معرفی گیاه چه ربطی به اسپرم و اینا داره؟@m-sina درست بخون متنو عمو جون گفتم در فصل 4 گفتار 3 بخش هم میهنی اونجا در مورد این میحرفه :| اسپرم هم به گامت نر میگن فقط مال انسان نیست اینم خوبه بدونی
-
@m-sina درست بخون متنو عمو جون گفتم در فصل 4 گفتار 3 بخش هم میهنی اونجا در مورد این میحرفه :| اسپرم هم به گامت نر میگن فقط مال انسان نیست اینم خوبه بدونی
@m-sina درست بخون متنو عمو جون گفتم در فصل 4 گفتار 3 بخش هم میهنی اونجا در مورد این میحرفه :| اسپرم هم به گامت نر میگن فقط مال انسان نیست اینم خوبه بدونی
عه من فک میکردم اسپرم فقط برای مرد هاس😂فک نمیکردم گیاهام اینقد حرفه ای باشن
-
عه من فک میکردم اسپرم فقط برای مرد هاس😂فک نمیکردم گیاهام اینقد حرفه ای باشن
@m-sina : | تو خزه اسپرمه :|